Svileni negliže

Tek sada ne razumem zašto su ti helanke na crnoj listi.:lol:

helanke nisu nikad bile. majke mi.:lol:

- - - - - - - - - -

Pazi,zajedno XY godina i treba mi da nazirem telo ispod trenerke...
Vec znam sta ima tamo,i kako se koristi :D ,nije obavezno da se jos inaglasava.Nije zabranjeno ali nije obavezno.

ok razumem te i potpuno je legitimno. ali zar ti nije uživanje kad je gledaš kako se giba u haljini koja joj savršeno stoji gde se svaki pokret ako na njega spustiš pogled obraća sa vidi me koliko sam poželja
primeti me koliko sam lepa...

neki ljudi imaju predigru pet minuta
neki ljudi imaju predigru sve vreme.

to je možda suštinska razlika

- - - - - - - - - -

a jel moze trenerka u mom broju? plizzzz :lol:

može a može i keš kredit na 12 mesečnih rata:lol:

ok razumem te i potpuno je legitimno. ali zar ti nije uživanje kad je gledaš kako se giba u haljini koja joj savršeno stoji gde se svaki pokret ako na njega spustiš pogled obraća sa vidi me koliko sam poželja
primeti me koliko sam lepa...

neki ljudi imaju predigru pet minuta
neki ljudi imaju predigru sve vreme.

to je možda suštinska razlika

može a može i keš kredit na 12 mesečnih rata:lol:

Ja ne govorim da mi nije prijatno...Moja cak i ne oblaci trenerke,pogotovo leti,uvek je u pamucnim majicama-spavacicama (oprosticete mi sto kao muskarac ne mogu da odredim sta je to tacno),koje su uglavnom kratke,pripijene i lagane.:rumenko:
Ali mi nje presudno to u cemu je.I posle toliko vremena me vise izazove neki pokret ili pogled nego i da gola seta po kuci.

Pogledajte prilog 541513

I helanke mogu da budu promašaj, bitna je boja i debljina materijala :lol:

:eek:

I helanke mogu da budu promašaj, bitna je boja i debljina materijala :lol:

А битна је и дебљина онога ко их носи :zcepanje:

Мршавица: дебела сам.
Витка: могла бих да смршам мало.
Дебела: где су ми оне црвене хеланке :lol:

Evo ti zarozane devojke, u prevelikom džemeperu, sa neurednom frizurom, kratkim noktima. Baš je gadna i nepoželjna, zar ne?

Pogledajte prilog 541491

To nije zarozana devojka.

To je režirana zarozanost jer model ne nosi trajnu + zaboravljenu papilotnu i vunen gunj preko trenerke već dizajniranu grubu teksturu tkanine i japansku prefekciju od frizure. O obrvama i trepavicama i da ne govorimo.

Tako da molim, bez podmetanja.

Mislim da je poenta u plebiscitarnoj naklonjenosti muškaraca oskudno odevenom ženama koje su Шејвддаундер što bi rekao Džordan Belford svom starom ocu.

hm, zbilja mi je tesko da zamislim sebe po vas celi dan u svilenom neglizeu..prvo, deca su tu, drugo, nije bas najprakticnija odeca za kuvanje spremanje i sl..
inace imam veliku ljubav prema svili, i kad je obucem osecam se lepo, i energija mi je sasvim sigurno vise seksi, ali kad sam imala takve ideje ta je svila mnogo kratko ostajala na meni..
a da spavam u tome ne mogu boga nema.
tako da..
tamno gde postoji magija....pa postoji.
tamo gde je nema..slabo sta tu svila moze da pomogne:))

Dobro došo na temu Grušenko.
Ali evo skoro svi na temi su se izjasnili da ,stojko nema oči, i da im nije važno kakvo im je kućno izdanje jer ih je nešto drugo vezalo za partnera

znam neke starije gospođe koje su imale novi paket veša za kod lekara za na poso
za muža u kući nosilo se cepano i staro pa rekoh da pitam da li stvarno mora tako?
Pre xy godina mama uzela da mi slaze suv ves sa zice pa pogleda neke stare isprane gace
Pogleda me pa kaze “Za sta ovo koristis?”
Rekoh “Kad dobijem.”
Ona me pogleda zacudjeno i kaze “Baci to.”
Od tada svako malo mi kupi i donese lepe gace.
Zamislila me je jer ona nije zena koja prica o sexu.
I tako sam se ja resila tih ‘gaca za dobijanje’ :lol:
Pomalo me bilo i sramota :rumenka:

ne teraj preko granice dobrog ukusa. nije bilo govora o higijeni i pranju ruku to smo nadam se savladali u osnovnoj školi
bilo je reči o vizuelnom nadražaju.
imaš li ga ti i šta provocira taj osećaj

ako je neupadljivost poželjna da li to znači sledeće

mi ćemo biti neutralne i neupadljive pa ako nas se muškarci sete, sete nas se:lol:

čime ti zainteresuješ svog partnera i daš mu do znanja da ga želiš?
To je taj patrijalhalni model.
Kad me se seti seti, necu valjda ja muzu da priidjem i trazim sex

Uopste to nije lako
Kako za zene tako za tog muskarca

Jer koliko god da njemu odgovara uloga alfa muzjaka
Zene nikako da shvate da i muskarci vole kad im se pridje i pokaze paznja

Tu postoji i momenat “Sta ce on reci ako me vidi u sexy vesu?! Izgubicu sliku sebe zene ratnice jake itd...”

Uopste to nije lako

Tu postoji i momenat “Sta ce on reci ako me vidi u sexy vesu?! Izgubicu sliku sebe zene ratnice jake itd...”

jao cicak molim te, jesi ovo procitala u ovim knjigama koje nemilice citas poslednjih par dana :fdlan:

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

primeti me koliko sam lepa
...

to mozda ako haljinu nosi bogi u nekom od onih njenih erotksih trilera :malav: :lol:

Uopste to nije lako

taj momenat se zove, seljanka sam i zivim u 17 vijeku :)))))

To nije zarozana devojka.

To je režirana zarozanost jer model ne nosi trajnu + zaboravljenu papilotnu i vunen gunj preko trenerke već dizajniranu grubu teksturu tkanine i japansku prefekciju od frizure. O obrvama i trepavicama i da ne govorimo.

Tako da molim, bez podmetanja.

Mislim da je poenta u plebiscitarnoj naklonjenosti muškaraca oskudno odevenom ženama koje su Шејвддаундер što bi rekao Džordan Belford svom starom ocu.

To je bila ironija a ne podmetanje, jer se u temi stalno provlači motiv velikiog džempera,helanki, majica kao kućne odeće zapuštenih, flekavih, nepoželjnih i osrednjih sa životom bez boje, ukusa i mirisa. Dok su one u svilenom negližeu njihova sušta suprotnost. :lol:

Da vam pokažem fotografijom da nisu? :zper:

Poslednja izmena:
Van pameti je reći da je svaka žena u seksi odeći ekstremno poželjna, isto kao i da je svaka u džemperu i helankama nepoželjna i zapuštena.

- - - - - - - - - -

Nekom se sviđaju ovakve, nekome onakve, obučene ovako ili onako...nema pravila. Dok je njima udobno u svojoj koži i odeći, ne vidim nikakav problem ni razlog za prozivanje.

Van pameti je reći da je svaka žena u seksi odeći ekstremno poželjna, isto kao i da je svaka u džemperu i helankama nepoželjna i zapuštena.

To niko nije ni rekao.

Perfi pokusava da objasni kako i posle xy godina braka tvoj muz bi se obradovao tvojoj paznji, i to seksualnoj, potrebi da ga zavedes... itd...
Iako ti tvrdis da su kulinarske sposobnosti ipak bitnije... sto opet ne treba negirati jer verovatno postoje parovi i muskarci koji nemaju izrazene potrebe za sexom.

Ne mogu sve da citam mrzi me
Ne znam ja ne moram da izlazim sa peskirom i glumim dvorsku ludu da ga privucem
Ni on mene
Samo se zavucemo kad dodje momenat i ocu da ga osetim da je tu jako jako sve ostalo ide samo
Ljubav se vezuje za licnost ja mislim
Oboje smo imali i faze kad smo bili debeli a seks je bio dobar i ne secam se da mi je sta falilo
Moze samo da me zeza stipa itd
Kad nekog volis volis ga i slinavog i bolesnog
Tako ja to vidim

To niko nije ni rekao.

Perfi pokusava da objasni kako i posle xy godina braka tvoj muz bi se obradovao tvojoj paznji, i to seksualnoj, potrebi da ga zavedes... itd...
Iako ti tvrdis da su kulinarske sposobnosti ipak bitnije... sto opet ne treba negirati jer verovatno postoje parovi i muskarci koji nemaju izrazene potrebe za sexom.

Citiraj mi gde sam ja to rekla.:zcepanje:

Back