Hekate
Primećen član
- Poruka
- 956
Tako bih rado bila sa vama....kaznjena sam...nisam poslusala svoje srce i eto sta se desilo...ali dobro...bice dobro...puno vas sve pozdravljam...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.......Evo me...javila sam se!! ;-)))Hekate:"MAKTUB''
"govore"i osecaju moje srca i dusa
je jedini ,istinski i pravi put koji sledim
...a mene prati moja lunaelendil:@Hekate,sta je s tobom,moze li ti pomoci virtuelni prijatelj...?
@Dommino,predivno!
samo sam se malo umorila...neki meni dragi ljudi su pozeleli da me na silu iscupaju iz mog sveta, iz mog malog carstva, zeleli su da mi pomognu trazeci od mene da budem ono sto nisam...i da ih ne bih povredila, ja sam pristala na to (?!!!??). I sad placam cenu...povredila sam samu sebe..., ali nista se nikad u zivotu ne desava slucajno, samo treba umeti prepoznati smisao znakova na putu...
elendil:Znam i jako mi je drago zbog toga da i ti to znas...tako nas je malo ostalo...Svu svoju snagu,ljubav i pdrsku ti saljem...Uvek...

elendil:Ja trazim komlplet Karlosa Kastanede i Artura Klarka Odiseje...
kako_hocu:"Svi su putevi isti-nikud ne vode.Jedan put je samo jedan put.Ako osecas da ne bi trebalo njim da podjes,onda niposto ne smes ostati na tom putu.Postavi sebi jedno pitanje:Ima li ovaj put srca?Ako ga ima,to je dobar put,ako ga nema,ne valja.Ni jedan ni drugi nikuda ne vode ali jedan ima srca a drugi nema.Na jednom je putovanje radosno,dok god se po njemu kreces,dok god si s njim sjedinjen.Drugi put ce te naterati da proklinjes svoj zivot.Jedan ti daje snagu,drugi ti je oduzima."

bobanap:Hekate.................:-)
zelenis se....retkost.....
bas mi drago da te " vidim "....
bila si u nekom raskoraku sama sa sobom....
nadam se da si prevazisla :-)
bobana

kako_hocu:drago mi je Hekate,lepo je sresti ljude slicne radoznalosti![]()