SSSR_
Ističe se
- Poruka
- 2.056
Kako bre,pa ne daju ti ovi iz tvojih nacistickih organizacija?!Ja sam nesto nacuo da vi nemate ni "s" od skole,a da primate iz inostranstva debele pare."Krv i Cast" je koliko ja znam pro-americka nazi organizacija...Hari_Haler:Ne idem na more zato sto nemam kesa, a i godisnji odmor nedaju... Kad dobijem odmor, mogu samo na zimovanje, a to ne volim.
Ma ja sam lepo konstatovao da su dosli ljudi sa "belih" sajtova.Inace da vas stvarno ima 60%,mi ostali bi imali pune ruke posla,a ovako cemo imati samo tog 7 oktobra i vise nikad.I nisam ja zvao nikog, a sumnjam da bi iko zvao nekoga da glasa za tvoju glupu anketu. 60 % ljudi je glasalo za mir, a 40% za krvave sukobe istog naroda. Znaci ima nas vise nego sto ti i u kosmaru mozes da pretpostavis..
Sto se ledja tice,cuvacu ih od nacista,bas zbog toga sto sam cuo da usled te vase homofobije medju vama ima latentnih pedera...Nikad ne znas ko je nas, zato cuvaj ledja... Tako da smiris tenzije, samo opusteno.... sem ako se bojis da i tebe ne pogodi pravda... da nisi mozda cigan ili neki tako nastran tip?
Vise nista(sem toga) me ne brine.I jos nesto,kada vec dolaze ovi tvoji da glasaju,reci im da ostave neki komenatar.Valjda nisu toliko glupi da ne mogu da obrazloze zasto su glasali za trecu opciju, koja je bila sprdnja najobicnija.

Mogu da se kladim da su to oni kokteli, koji se rasprskaju na sve strane...