Svi u napad,akcija u praksi!

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za nosenje na kontra-mitingu...

• hladnog oruzja

• vatrenog

• cveca i miroljubivih pesama upucenih *****ima :)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hari_Haler:
Ne idem na more zato sto nemam kesa, a i godisnji odmor nedaju... Kad dobijem odmor, mogu samo na zimovanje, a to ne volim.
Kako bre,pa ne daju ti ovi iz tvojih nacistickih organizacija?!Ja sam nesto nacuo da vi nemate ni "s" od skole,a da primate iz inostranstva debele pare."Krv i Cast" je koliko ja znam pro-americka nazi organizacija... :roll:

I nisam ja zvao nikog, a sumnjam da bi iko zvao nekoga da glasa za tvoju glupu anketu. 60 % ljudi je glasalo za mir, a 40% za krvave sukobe istog naroda. Znaci ima nas vise nego sto ti i u kosmaru mozes da pretpostavis..
Ma ja sam lepo konstatovao da su dosli ljudi sa "belih" sajtova.Inace da vas stvarno ima 60%,mi ostali bi imali pune ruke posla,a ovako cemo imati samo tog 7 oktobra i vise nikad.

Nikad ne znas ko je nas, zato cuvaj ledja... Tako da smiris tenzije, samo opusteno.... sem ako se bojis da i tebe ne pogodi pravda... da nisi mozda cigan ili neki tako nastran tip?
Sto se ledja tice,cuvacu ih od nacista,bas zbog toga sto sam cuo da usled te vase homofobije medju vama ima latentnih pedera... :lol: Vise nista(sem toga) me ne brine.

I jos nesto,kada vec dolaze ovi tvoji da glasaju,reci im da ostave neki komenatar.Valjda nisu toliko glupi da ne mogu da obrazloze zasto su glasali za trecu opciju, koja je bila sprdnja najobicnija. :lol:

Ajmo malo o plakatima...

afakd3.jpg

Zanimljivi crtezi... Koliko ti je trebalo vremena da napravis plakate?
Sve je to dzaba... A ove plakate si samo ti video, i ja... ali meni su malko smesni... Mislim da ljudi izbegavaju temu kad vide da si je ti napisao... Nisi bas popularan, imas jak ego, al bas se pitam oces li ti licno biti u NS. 7. i oces li ti krenuti na tu zlocinacku bandu (koja zeli samo jedinstvo u narodu) i bez porebe napraviti incident... Ili hoces da pisu novine o tebi: Valter brani Novi Sad, sam protiv svih, novi Bosko Buha, i tako to na tu temu... samo sto ces to moci da citas malko zatvorenih ociju:)

Hari_Haler:
Zanimljivi crtezi... Koliko ti je trebalo vremena da napravis plakate?
Tebi bi bilo bolje da se nikada vise u zivotu ne mesas u politiku.A jel znas zasto? Zato sto ne znas da ja nikako nisam mogao da crtam ove plakate,zato sto ne znas da postoji organizacija AFANS koja je ih je sama napravila,zato sto ne znas ko je ko i ko je gde,zato sto ces jednog dana zbog svega sto radis i zivot da izgubis,zato sto ce roditelji da ti placu na grobu,a antifasisti da ga zapisavaju kad god stignu,zato sto ces da ostavis zenu bez muza koji ce drugi da trpa(izvini na izrazu), a deca ce ti rasti bez oca,zato sto nemas mozak,jer da ga imas ne bi sebi bio najveci grobar...

Mislim da ljudi izbegavaju temu kad vide da si je ti napisao... Nisi bas popularan, imas jak ego, al bas se pitam oces li ti licno biti u NS. 7. i oces li ti krenuti na tu zlocinacku bandu (koja zeli samo jedinstvo u narodu) i bez porebe napraviti incident... Ili hoces da pisu novine o tebi: Valter brani Novi Sad, sam protiv svih, novi Bosko Buha, i tako to na tu temu... samo sto ces to moci da citas malko zatvorenih ociju:)
Ljudi su napisali sta su imali,sada ti je zatisje pred buru,a neki nece mnogo da pricaju o tome ALI JA HOCU!A sto se tice ove tvoje pretnje,da ne znam da si obican fasisticki mis na forumu,mozda bi bio opreziniji kada komuniciram sa tobom :lol:

svetolik trpkovic:
prica se po carsiji da ce nacisti dobiti po picki mada mozda je i trac moracu da odem taj dan do centra da gledam igranku :lol: samo da ne ispale i jedni i drugi :-(
trpkovicu sto se ne pridruzis ovim tvojim antifastima iz navijacke grupe "Firma"?!Ja sam mislio da si ti anti-fa opredeljen.Nije u redu da drugare ostavis na cedilu,a zajedno navijate na istoj tribini.:lol:

SSSR_:
Mogao si i PM da mi napises,ali evo odgovoricu ti.Da tvoja "umerena" desnica","nacionalizam" i "demokratija" ne postoje,nacisti se nikada ne bi setali ulicama,ja i ostali ne bi bili komunisti i ne bi bilo nikavih problema...

Koja moja?
Ja osuđujem i organizacije poput ''Dveri Srpske'' , a naročito ''Obraz'' i iza njih mi izgleda kao
da viri ideologija Ljotića i njegovih zboraša.
Takođe i LDP i ostali poštovaoci baba Latinkinog dela i pokojnog Ivana Stambolića
koji nastavljaju njihovu tradiciju uništavanja Srbije.
Svaka koketerija partija DS i DSS sa ovim organizacijama urušava njihov i onako mali ugled
u mojim očima.
O radikalima i njihovoj socijalnoj i nacionalnoj demagogiji koja je na nivou Pašićevih radikala s kraja devetnaestog veka, neću ni da govorim.
SPS i JUL izazivaju samo gađenje (bivše komunjare).

Moj nacionalizam je sličan De Golovom francuskom.
Od svih naših političkih mislioca Srbije cenim najviše Slobodana Jovanovića i njegove stavove o demokratiji
i parlamentarizmu.

A ja se pravdam čoveku koji ima nick SSSR i zastavu DDR na avataru.
Pročitaj malo o logorima u Sibiru, gulazima, o Štaziju..........i desetinama milona žrtava komunizma.
I na kraju svoj antifašizam i antinacizam glupo je dokazivati na koncertima pank grupa, tučama
i lokanjem alkohola. Kao što već rekoh obična subkultura uvezena sa zapada, kao i ovi štrokavi
neonacisti koji se okupljaju u nekim drugim bircuzima.
Ja vas na ulici i teško razlikujem, jer se slično i oblačite i iste frizure nosite,

Dikan:
Moj nacionalizam je sličan De Golovom francuskom.
Od svih naših političkih mislioca Srbije cenim najviše Slobodana Jovanovića i njegove stavove o demokratiji
i parlamentarizmu.
E pa to je upravo ono sto je sama srz celog problema.U stvari ta "demokratija" i "parlamentarizam" su uzrok postojanja neonacistickih grupa u celom svetu.Cim se pomenu smrtne kazne iz komunistickog perioda,odmah se sve to naziva "diktaturom".Ali evo sada nema diktature,nego "demokratije" pa uzivaj covece...

A ja se pravdam čoveku koji ima nick SSSR i zastavu DDR na avataru.
Pročitaj malo o logorima u Sibiru, gulazima, o Štaziju..........i desetinama milona žrtava komunizma.
A tamo u tim logorima sve nevini ljudi,stvarno da se sazalis kakva se sve elita tamo nasla...Evo i u Rusiji danas imas 10 000 neonacista,i kada bi ih neko pobio ili strpao u logor to bi bila prava steta,ma GENOCID BRE NAD "NEVINIM" ZRTVAMA... :roll:

I na kraju svoj antifašizam i antinacizam glupo je dokazivati na koncertima pank grupa, tučama
i lokanjem alkohola. Kao što već rekoh obična subkultura uvezena sa zapada, kao i ovi štrokavi
neonacisti koji se okupljaju u nekim drugim bircuzima.
Ja vas na ulici i teško razlikujem, jer se slično i oblačite i iste frizure nosite,
Ti jako malo znas o tome(mislim na pank/Oi! subkulturu).Jedino sto si od svega toga tacno rekao je da ta kultura potice iz Engleske.Ali ne znas da ta kultura ima veze sa radnickom borbom,sa antikapitalistickim,antifasistickim,antiimperijalistickim delovanjem.Ta muzika podstice coveka da razmislja,da se buni,da ostvari svoja prava,da se bori protiv represivnog sistema koji podrzaumeva samo svoje delovanje za "demokratsko".I isto tako kao sto su u pank/Oi! pokret uvuceni nacisti pocetkom 80-ih od strane BNP-a(Britanske Naconalne Partije),tako se sve "slucajno" desava i danas.I ako to nije nacin borbe,koji je nacin reci mi kada drzava ne preduzima nista.Nacional-socijalisti upravo i racunaju na to: pasivnost,neodlucnost,miroljubivost i cutanje...Dok covek ne preuzme stvar u svoje ruke,nema od toga nista i nista sa neba ne pada.

Antifasizam nije ideja sama po sebi,nego reakcija na postojece nenormalno stanje i mracne ideje koje drugi zele da mu serviraju.

SSSR_:
Tebi bi bilo bolje da se nikada vise u zivotu ne mesas u politiku.A jel znas zasto? Zato sto ne znas da ja nikako nisam mogao da crtam ove plakate,zato sto ne znas da postoji organizacija AFANS koja je ih je sama napravila,zato sto ne znas ko je ko i ko je gde,zato sto ces jednog dana zbog svega sto radis i zivot da izgubis,zato sto ce roditelji da ti placu na grobu,a antifasisti da ga zapisavaju kad god stignu,zato sto ces da ostavis zenu bez muza koji ce drugi da trpa(izvini na izrazu), a deca ce ti rasti bez oca,zato sto nemas mozak,jer da ga imas ne bi sebi bio najveci grobar...

Ljudi su napisali sta su imali,sada ti je zatisje pred buru,a neki nece mnogo da pricaju o tome ALI JA HOCU!A sto se tice ove tvoje pretnje,da ne znam da si obican fasisticki mis na forumu,mozda bi bio opreziniji kada komuniciram sa tobom :lol:

Sve se moze kad se hoce. AFANS... jel to neka ne vladina izdajnicka organizacija? Da li ja to osecam bes, i mrznju? Pa to je put ka tamnoj strani... sta tebe deli da ne postanes kao nacisti? Pa to da antifasisti zapisavaju grobove mi je poznato, narocito po svojim vodjama.. A ne rece mi da li ste se vi SKOJ-evci ujedinili? Cak i krtice vas napustaju... Jadna mala organizacijica... Skoro mi vas je zao... Steta sto ste osudjeni na propast... nije moja zena *****, pa da sa jedne prelece na drugu stranu-- komunizam-socijalizam-demokratija... Nemam mozak... al ti si zato genije... Da ti nisi malko egocentrik? (malko zato sto nisi toliko pametan da bi bio mnogo...) Pa ovde svako moze biti mis, kad se ne gledamo u oci... Ovde je bitka recima( ti ako zelis lupi palicom po monitoru:)) tako da se snaga ogleda u kompetenciji odgovora i znanju i harizmi... Samnom komuniciraj kako hoces, ne smatram te neprijateljem vrednim mog napada ili uzbudjivanja... Ja tebi zelim sve najbolje, cak ne zelim da dobijes batine ako budes 7. u NS :D :D :lol: ;) ;) ;)

Hari_Haler:
Sve se moze kad se hoce. AFANS... jel to neka ne vladina izdajnicka organizacija? Da li ja to osecam bes, i mrznju? Pa to je put ka tamnoj strani... sta tebe deli da ne postanes kao nacisti?
Izdajnicka organizacija?!Ja koliko znam oni nisu priklonjeni ni jednoj partiji.Dakle AFANS je levicarski pokret i nista vise od toga.ali to su vec one vase poznate etikete "izdajnik" itd...Ako cemo pravo vi ste izdajnici-NACISTI-ili ako ti vise odgovara istorijska terminologija-KVISLINZI...Ja imam mrznju i bes,da imam, i ona nije samodestruktivna nego podsticajna.Ali mrznju nisam ja prozveo,nego ti i tvoji istomisljenici.Zasto?Pa zato sto vam je ideja nakaradna,zato sto mrzite svakoga ko je drugacije vere,druge boje koze,druge nacionalnosti...Kod vas postoje nize i vise rase,samo sto si ti zaboravio da smo mi SRBI za Hitlera bili niza rasa.Ili nisi dovoljno pratio casove u skoli kada se ucila istorija.Ili ti se mozda ne svidjaju knjige,pa bi voleo da smo ucili iz nacistickih... :lol:

Nemam mozak... al ti si zato genije... Da ti nisi malko egocentrik? (malko zato sto nisi toliko pametan da bi bio mnogo...) Pa ovde svako moze biti mis, kad se ne gledamo u oci... Ovde je bitka recima( ti ako zelis lupi palicom po monitoru:)) tako da se snaga ogleda u kompetenciji odgovora i znanju i harizmi... Samnom komuniciraj kako hoces, ne smatram te neprijateljem vrednim mog napada ili uzbudjivanja... Ja tebi zelim sve najbolje, cak ne zelim da dobijes batine ako budes 7. u NS :D :D :lol: ;) ;) ;)
Da si mis zakljucio sam po onome sto si do sada pisao.Pominjes neke navijace,nazi huligane...:lol: Ja ne znam ni za jednu organizovanu grupu sem Radove i nekih pojedinaca u ostalim grupama koji zele da promovisu ideju nacional-socijalizma na svojim tribinama.Ali takvi dobijaju batine i bivaju odbaceni,kao sto su odbaceni i od drustava.Navedi gde ste uspeli da se ukorenite medju navijacima sem kod grupe "United Force"?!?!Upustao si se i nacinjao neke navijacke teme,a o tome pojma nemas.Zato sto ti je stalo sto vise ljudi da privuces,pa ste se podelili po dogovoru na svim forumuma da s.erete...Naveo sa ti i par dogadjaja sa Beer Festa ili NS-a ranije nisi mi odgovarao,kao nisi bio tamo.Pa mozda i nisi matori,jer te je sramota da priznas ovde kako si bezao.Nisi mi ni rekao ime onog vaseg matorog prdonje od 40 godina sto je kao vadio noz,pa onda se dao u beg... ;-)

Vi ste jednostavno nezadovoljni svojim zivotom,nesigurni u sebe,silovani kao maloletnici od svog ocuha ili nesto slicno.Psihologe i psihijtre boli glava kada sednu da rade sa vama i mnogo im treba vremena da vam uspostave dijagnozu.Reci mi iskreno da li si lecen?Eto bicu pazljiv i saslusacu tvoje probleme koji mogu da se rese, ali ne ideologijom nacional-socijalizma.Kakav ti je seksualni zivot,da li mrzis crnce zbog njihove alatke,jel su ti krivi Kinezi sto vole da rade,a ti si drustveni parazit??? :lol:

I recimi da li se nacional-socijalizam leci anti-depresivima ili grupnom terapijom setanja po prirodi? :lol:

SSSR_:
Izdajnicka organizacija?!Ja koliko znam oni nisu priklonjeni ni jednoj partiji.Dakle AFANS je levicarski pokret i nista vise od toga.ali to su vec one vase poznate etikete "izdajnik" itd...Ako cemo pravo vi ste izdajnici-NACISTI-ili ako ti vise odgovara istorijska terminologija-KVISLINZI...Ja imam mrznju i bes,da imam, i ona nije samodestruktivna nego podsticajna.Ali mrznju nisam ja prozveo,nego ti i tvoji istomisljenici.Zasto?Pa zato sto vam je ideja nakaradna,zato sto mrzite svakoga ko je drugacije vere,druge boje koze,druge nacionalnosti...Kod vas postoje nize i vise rase,samo sto si ti zaboravio da smo mi SRBI za Hitlera bili niza rasa.Ili nisi dovoljno pratio casove u skoli kada se ucila istorija.Ili ti se mozda ne svidjaju knjige,pa bi voleo da smo ucili iz nacistickih... :lol:

Da si mis zakljucio sam po onome sto si do sada pisao.Pominjes neke navijace,nazi huligane...:lol: Ja ne znam ni za jednu organizovanu grupu sem Radove i nekih pojedinaca u ostalim grupama koji zele da promovisu ideju nacional-socijalizma na svojim tribinama.Ali takvi dobijaju batine i bivaju odbaceni,kao sto su odbaceni i od drustava.Navedi gde ste uspeli da se ukorenite medju navijacima sem kod grupe "United Force"?!?!Upustao si se i nacinjao neke navijacke teme,a o tome pojma nemas.Zato sto ti je stalo sto vise ljudi da privuces,pa ste se podelili po dogovoru na svim forumuma da s.erete...Naveo sa ti i par dogadjaja sa Beer Festa ili NS-a ranije nisi mi odgovarao,kao nisi bio tamo.Pa mozda i nisi matori,jer te je sramota da priznas ovde kako si bezao.Nisi mi ni rekao ime onog vaseg matorog prdonje od 40 godina sto je kao vadio noz,pa onda se dao u beg... ;-)

Vi ste jednostavno nezadovoljni svojim zivotom,nesigurni u sebe,silovani kao maloletnici od svog ocuha ili nesto slicno.Psihologe i psihijtre boli glava kada sednu da rade sa vama i mnogo im treba vremena da vam uspostave dijagnozu.Reci mi iskreno da li si lecen?Eto bicu pazljiv i saslusacu tvoje probleme koji mogu da se rese, ali ne ideologijom nacional-socijalizma.Kakav ti je seksualni zivot,da li mrzis crnce zbog njihove alatke,jel su ti krivi Kinezi sto vole da rade,a ti si drustveni parazit??? :lol:

I recimi da li se nacional-socijalizam leci anti-depresivima ili grupnom terapijom setanja po prirodi? :lol:
Huuuuuuuu... Kao prvo ja uopste ne prati sport- nikakav, i ne druzim se sa nikakvim navijacima. Ja to nikad nisam ni pominjao... Bio sam na beer Festu i ove godine ... svake godine sam tamo... i bas mi bilo lepo...Mislim da si se ti sa nekim drugim raspljavljao oko toga. O tim tucama sto ti pricas pojma nemam. Da je neko od mog drustva ili ja potego noz... ti i ja se sad ne bi raspravljali. Daleko sam od drustvenog parazita, i ponosim se svojim doprinosom drustvu... Cak ne uvidjam ni zasto ti se pravdam, al eto to cinim zbog tebe da malo pogledas i drugacijim ocima. Ne pripadam nacistima, bar ne skinhead organizacijama... Niti se druzim sa takvim osobama. Ja samo govorim ono sto vidim. Ti mrzis, a ne znas zasto mrzis... Ja bar znam... ja mrzim parazite koji mi uzimaju dobar deo plate koji ide za samodoprinos... mrzim gamad koji dobacuju mojoj sestri i devojci na ulici. Mrzim olos sto krade od sirotinje. Mrzim one koji kazu da smo svi isti... A eto ti prvi nas razdvajas... Ja ne volim nacizam, ja volim ono sto voli i nacizam. Inace rec arijevac opisuje coveka sa plavim ocima i svetlim tenom ;) :D 8-)
Ne mrzim Kineze i nikad nisam bio protiv njih. Oni su posteni ljudi koji rade, za razliku od gomile nasih izdajnika koji sede po kaficima i samo trose. A psiholoski profili ti bas ne idu od ruke, tako da se manes toga na vreme da se negde u drustvu ne izblamiras ;) ;)
Al nikako da mi odgovoris na pitanje o toj vasoj novoj komunistickoj partiji :-D :-D Jel se to nesto ko i uvek do sad krije od javnosti iza zatvorenih vrata? :confused: :confused:

nisam njihov simpatizer, nadam se da ce ovi iz nacionalnog stroja razlupati vilice ovim cankovim ustasama

sto nisam blize novomsadu da se ukljucim u skup, jer razbijanje vilica , glava i zuba cankovim ustasama je zadovoljstvo koje se pruza retko kad u zivotu.

Intervju Gorana davidovica u pravdi

Да ли је марш који сте пријавили одобрен од стране новосадске полиције? Какав је то заправо скуп? Неонацистички или не?
Марш за јединство Србије је пријављен Полицијској управи у Новом Саду у складу са законом. Јавни скуп, тачније мала протестна шетња, организује се зарад позивања на јединство свих грађана републике Србије и на протест против цепања државних граница републике Србије.
У овом случају се не ради ни о каквом неонацистичком маршу како су га погрдно и увредљиво назвали поједини медији.
Након овог скупа имаћемо сличне у Београду и Косовској Митровици, све у склопу идеје да Србија мора бити из једног а не из три дела.
Како ви као осуђени припадник озлоглашеног Националног строја уопште можете да организујете скуп?
Ја нисам осуђиван. Ниједна пресуда против мене није правоснажна. Сви то монтирани процеси и све те скандалозне судске свињарије од пресуда требало би да буду оборене на Врховном суду.
Поједини медији су објавили да је ваш Марш за јединство Србије 7.октобра у Новом Саду заправо неонацистичка прослава Химлеровог рођендана?
Скуп се не организује ни због каквог рођендана нарочито не Химлеровог и то је најгнуснија лаж коју је у јавност пласирана захваљујући Радију 021 из Новог Сада.
Био сам на википедији да проверим и стварно, Химлер се родио тада. Али родио се и Владимир Путин, шведски краљ Карл , Елијах Мухамед али и мој омиљени фудбалер из клиначких дана Фарук Хаџибегић.
Скуп се поклапа и са 19 година од пада аутономашке владе 1988 у такозваној јогурт револуцији.
Зашто нисте демантовали наводе медија?
Нико није желео да објави деманти, јер је све потекло од Радија 021. По закону о информисању обратио сам се њима али ни они нису желели да објаве деманти.
Зато сам их тужио. По хитном поступку Суд би морао да им наложи да објаве деманти. Након тога следи и тужба за клевету, кривична пријава за ширење лажних вести, затим тужба за накнаду нематеријалне штете. Штета настала овом приликом је ненадокнадива.
Новинари вас нису контактирали?
Све што су такозвани новинари требали, а нису хтели да питају, у вези са скупом 7.октобра у Новом Саду, могу ме питати и даље. Увек сам био коректан према новинарима иако они нису били коректни према мени. И даље им стојим на располагању. Нека се јаве. То ништа не кошта, не боли, а кажу да је то и део њиховог посла. Па ајде да видимо и то чудо да новинари у Србији почну да раде свој посао. Мало истине није згорега.
Зар је могуће да вас нико од новинара није звао?
Дао сам неколико изјава. Углавном су преношене оне реченице које њима одговарају. Али добро, навикао сам. Врхунац безобразлука стигао је са вечно подрепашког, такозваног јавног сервиса РТС. Наташа Миљковић прави емисију Кључ под називом Неонацизам у Србији и замислила је да пошаље екипу да ме сниме као ретку звер да би ме онда њени гости пара-социолози и којекакви, коментарисали и развлачили кроз целу емисију. Као што су јадног Терзића пуштали преко тог видео бима у истој емисији пре него што је ухапшен. Ето, то је српско новинарство данас.
Кажете да сте тужили неке уреднике и новинаре. Неке ваше тужбе су већ стигле на ред после дужег времена.
Да, тужба против глодура Грађанског листа Никића за фамозни измишљени "Фирер" надимак који је први пут објављен у његовом листу па су га прихватили сви остали несавесни новинари и пропагандисти. Затим неке кривичне, као на пример против сина професора Перовића који ми је претио смрћу. Корумпирана полиција није ништа предузела па смо се сналазили сами.
Шта предвиђате да ће се десити 7.октобра у Новом Саду, на том вашем скупу?
Предвиђам долазак више стотина или хиљада насмејаних, лепих Срба и Српкиња који ће бити довољно храбри да изађу на улице Новог Сада и придруже се Српском маршу.
А позиви да се неонацистички марш спречи летвама?
Полиција је дужна да чува ред и мир. Позиви на насиље морају бити кривично санкционисани. Али кад видите ко позива на спречавање нашег окупљања просто морате да будете поносни што сте на другој страни барикаде. Сав шљам од Лигаша, Чедиста, антисрпских НВО па до ромских расиста као што је Ацковић.
Не бојите се последица?
Ово је наша земља, ми другу немамо. Морамо се борити. Мени су у сред Србије ускратили многа Уставна права, право на ћирилицу, слободу говора, хапсили су ме незаконито, чак пред дететом, киднаповали, претили, газили закон и све норме цивилизованог понашања. Ми овакву Србију не желимо да остављамо нашој деци.
Како мислите да се борите против свега тога?
За почетак јавним иступима, демонстрацијама. Иду локални избори. Учествоваћу на њима испред групе грађана. Ускоро ћемо регистровати странку. Да видимо како ће нас спречити? Будите сигурни да на локалним изборима у Новом Саду прелазимо цензус. То би била прилика да једна групација истинских српских националиста партиципира у некој будућој локалној власти у Новом Саду. Толико за почетак. После ћемо видети. Што нас више буду притискали наш отпор ће бити јачи.

-------

samo napred davidovicu razlupajte ove novosadske cankove ustase. nadam se da ce ih sto vise zavrsiti u bolnici taj dan. uostalom oni su ti koji pozivaju na nasilje, kontramitinge, ubijanje i tako dalje.

bio sam sad upravo na blogu Gorana Davidovica na sajtu http://gorandavidovic.blogspot.com

I tamo nisam video nista nacisticko niti bilo sta sto poziva na nacizam. Video sam srpski grb 4S, pozive za jedinstvo Srbije, poziv na srpski mars za jedinstvo Srbije, plakat sa skupa za obelezavanje 8 godina od pocetka bombardovanja Srbije, podrska nezavisnoj i slobodnoj Republici Srpskoj, podrsku Mladicu, Seselju, Karadzicu i tako dalje.

Nisam video nikakve pozive za istrebljenje jevreja, srba i drugih nacija, nisam video nikakve kukaste krstove, nisam video hitlerov poster i tako dalje. Znaci nicega sto karakterise nacisticku ideologiju nema na sajtu Gorana Davidovica barem ja na prvi pogled gledajuci njegov sajt nisam uspeo da vidim.

Taj covek je po meni jedan obican srpski nacionalista neopravdano izljagan i satanizovan od strane USTASKO-SIPTARSKIH MEDIJA u Srbiji kakvi su B-92, Danas, Radio 021, novosadski Gradjanski List, Vreme i tako dalje. Ustase sa b-92 su mu cak nadenuli i nadimak firer da bi ga kao prikazali nacistom al to njegov nadimak nije nikad bio.

Sve u svemu ovaj covek je zrtva jedne najobicnije ustasko-siptarske B92 propagande u Srbiji.

Eto ja cekam da mi bilo ko pokaze bilo sta nacisticko na sajtu ovog Davidovica i priznacu mu da je u pravu.

Jerry Ropero:
bio sam sad upravo na blogu Gorana Davidovica na sajtu http://gorandavidovic.blogspot.com

I tamo nisam video nista nacisticko niti bilo sta sto poziva na nacizam. Video sam srpski grb 4S, pozive za jedinstvo Srbije, poziv na srpski mars za jedinstvo Srbije, plakat sa skupa za obelezavanje 8 godina od pocetka bombardovanja Srbije, podrska nezavisnoj i slobodnoj Republici Srpskoj, podrsku Mladicu, Seselju, Karadzicu i tako dalje.

Nisam video nikakve pozive za istrebljenje jevreja, srba i drugih nacija, nisam video nikakve kukaste krstove, nisam video hitlerov poster i tako dalje. Znaci nicega sto karakterise nacisticku ideologiju nema na sajtu Gorana Davidovica barem ja na prvi pogled gledajuci njegov sajt nisam uspeo da vidim.

Taj covek je po meni jedan obican srpski nacionalista neopravdano izljagan i satanizovan od strane USTASKO-SIPTARSKIH MEDIJA u Srbiji kakvi su B-92, Danas, Radio 021, novosadski Gradjanski List, Vreme i tako dalje. Ustase sa b-92 su mu cak nadenuli i nadimak firer da bi ga kao prikazali nacistom al to njegov nadimak nije nikad bio.

Sve u svemu ovaj covek je zrtva jedne najobicnije ustasko-siptarske B92 propagande u Srbiji.

Eto ja cekam da mi bilo ko pokaze bilo sta nacisticko na sajtu ovog Davidovica i priznacu mu da je u pravu.
Jesi vidio i ovo:
krv%20i%20cast%20srbija.jpg

ta slika je najobicnija fotomontaza jer je vrat davidovica siri od tela na koji je nalepljena njegova glava to se jasno vidi. ne znam dal je to taj davidovic, dal je nacista, nikada coveka nisam video u zivotu, sve i da jeste, on i njegovi istomisljenici imaju pravo na kakav god protest hoce. to je jedno od osnovnih stvari u demokratskim drustvima. problem je sto ste vi LDP talibani propisali da samo vi i avma slicni zasluzuju ljudska prava a da ostali koje vi karakteristete kao "neprijatelje demokratije" nemaju pravo na te stvari.

sve u svemu 7 oktobra oni drze protest za jedinstvo srbije i ja ne vidim nista nacisticko u tome.

vidim u vama cankovim ustasama i LDP talibanima dosta nacizma, jer se vi zalazete za unistenje i zabranu delovanja svim onima koji ne misle kao vi. Ako je neko nacista ovde onda ste to vi Cankove ustase i LDP talibani. Nigde nisam video da je ovaj davidovic napisao da vas kao inferiorne srpske otpadnike u stilu rasnih zakona treba istrebiti, sto bi bila neka nacisticka ideologija. Upravo se vi a ne Davidovic zalazete za unistenje onih koji misle drugacije.

Ustasa Canak je danas pozvao svoje ustase da se 7 oktobra sukobe sa pripadnicima ove grupacije koje okuplja davidovic i pozvao je na njihovo istrebljenje. Canak: ""Ako režim ne zabrani njihovo okupljanje, nacističku gamad treba zgaziti i zbrisati jednom zauvek" . AKo ovo nije nacizam ja ne znam sta je.

Inace canak nenad je jedan autenticni nacista u njegovoj kancelariji se nalazi rimejk hitlerove slike u kojoj canak jase konja dok u originalu konja jase hitler to sam video u nekim novinama pre par godina.

Jerry Ropero:
Zamislite "demokrata" Canak kaze za ove protestante "gamad treba zgaziti i zbrisati jednom zauvek". Ako to nije nacizam ja ne znam sta je, jer ovde nenad canak jasno poziva na biolosko istrebljenje ljudi koji dele ovu ideologiju.

Procitaj sta sam vec napisao:

Atreid:
Iz ustava Njemacke: - Za protivnike demokratije, nema demokratije...

Tako bi ja i sa ovim neonacistima, njihovim metodama zavrsio sa njima...

No Pasarán!

ma nece biti nista od tog skupa a i ako dodju ti cobani ce dobiti batina sto od navijaca , sto od murije sto od obicnih gradjana i kojima se ne svidjaju javne proslave himlerovog rodjendana u njihovom gradu mada bi ja bas voleo da se okupe da bude malo frke u gradu ionako je jesen dosadno godisnje doba .

Back