Svi u napad,akcija u praksi!

• Začetnik teme Začetnik teme SSSR_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Da li ste za nosenje na kontra-mitingu...

• hladnog oruzja

• vatrenog

• cveca i miroljubivih pesama upucenih *****ima :)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
SSSR_:
Posto sam moga da vidim da ima zainterosovanih ljudi za akcijanje na kontra-mitingu 7 oktobra,zeleo bih ljude malo da edukujem u tom smislu.Za pocetak evo nekih klipova za razbijanje nacistickih skupova kako se to radi u inostranstvu,a vi sami dajte svoj komentar da li ste bas za ovakav metod.

Antifa Moskva

Da ne bude zabune ovo Crveni Skinheadi(Red Action) na pocetku video klipa razbijaju skup BNP-a...

Bilo da ste bliski navijackom pokretu ili ne ovo ce delotvorno uticati na vas kako u teorijskom smislu tako i na praksu.Posto ja imam iskustva ovo je pre svega usmereno na ljude koji se kolebaju oko toga.U ovom drugom klipu imate i pokazatelj kako se treba odnositi prema takvim grupama.Pazljivim prikuplanjem podataka o nacistima:Gde zive,gde se krecu...
i da ako nije problem odgovorite na postavljenu anketu!

?!?

:shock: :shock: :shock: :shock:

dokle?!?

97606790qe9.jpg

SSSR_:
Posto sam moga da vidim da ima zainterosovanih ljudi za akcijanje na kontra-mitingu 7 oktobra,zeleo bih ljude malo da edukujem u tom smislu.Za pocetak evo nekih klipova za razbijanje nacistickih skupova kako se to radi u inostranstvu,a vi sami dajte svoj komentar da li ste bas za ovakav metod.

Antifa Moskva

Da ne bude zabune ovo Crveni Skinheadi(Red Action) na pocetku video klipa razbijaju skup BNP-a...

Bilo da ste bliski navijackom pokretu ili ne ovo ce delotvorno uticati na vas kako u teorijskom smislu tako i na praksu.Posto ja imam iskustva ovo je pre svega usmereno na ljude koji se kolebaju oko toga.U ovom drugom klipu imate i pokazatelj kako se treba odnositi prema takvim grupama.Pazljivim prikuplanjem podataka o nacistima:Gde zive,gde se krecu...

i da ako nije problem odgovorite na postavljenu anketu!

За разлику од организатора марша, јасно се види ко овде позива на насиље. Међутим ко се буде дохватиоо оружија од истог тог ће и да страда. То вам мора бити јасно пре него се одлучите на било шта. Мислим да је то скроз сумануто што радиш... Позиваш људе да улазе у оружане сукобе. Сутра ће доћи неки анархо клинци и шта? Добиће преко лабрње без потребе. Ти што ће доћи на марш су углавном навијачи разних клубова и имају искуства у сукобима са наоружаном полицијом, тако да не видим шта ће ту група грађана моћи да уради.

Hari_Haler:
"Ako na mrznju mrznjom odgovaras, kako ce se mrznja zavrsiti...?" "Понос на своју расу, који не садржи мржњу према другим расама, је нормално и здраво осећање." - Адолф Хитлер
Sorab14 is offline Reply With Quote
Znaci za razbijanje ovog marsa vam treba vatreno oruzije? Mislim da ce jedan deo tih koji budu u tom marsu nositi sa sobom nesto mnogo opasnije od vatrenog oruzija... srce u grudima, istinu u ocima i pravdu u rukama...
Zato ako se tako kao neke pi.kice pripremate, bolje je da sedite kuci ili po podrumima kao za vreme bombardovanja, nego da taj mirni mars pretvorite u vas kosmar a samo vasom odgovornoscu...
Skup je zakonski najavljen, i sve je po propisima.

По свој прилици тај марш НЕЋЕ бити одржан - јер је већ "одрађена" и халабука и медијска кампања, а поготово што су се огласили и из Савеза јеврејских општина:

Savez jevrejskih opština se obratio državnom vrhu
Zabraniti skup neonacista

Beograd - Savez jevrejskih opština Srbije zatražio je juče od vlasti u Srbiji da zabrane skup neonacističkih grupa u Novom Sadu koji je najavljen za 7. oktobar. Savez jevrejskih opština energično se protivi održavanju skupa neonacista i njihovom javnom nastupu "u centru tog multikulturalnog grada čiji su mnogi stanovnici u ne tako davnoj prošlosti bili žrtve ideja koje te grupe propagiraju", navodi se u pismu koje je predsednik Saveza Aleksandar Nećak uputio predsedniku i premijeru Srbije Borisu Tadiću i Vojislavu Koštunici i predsedniku Skupštine Srbije Oliveru Duliću. U pismu se navodi da je "neshvatljivo kako su grupe koje šire nacionalnu, versku i rasnu mržnju što je kažnjivo po zakonu mogle dobiti dozvolu za održavanje skupa" i traži zabrana i sprečavanje održavanja tog skupa. "U ime žrtava nacističke ideologije, u ime nas preživelih koji smo preuzeli obavezu da ne dozvolimo da se nacističke strahote više ikada ponove izražavamo najenergičniji protest", ističe se u pismu.
Beta

Hari_Haler:
"Ako na mrznju mrznjom odgovaras, kako ce se mrznja zavrsiti...?" "Понос на своју расу, који не садржи мржњу према другим расама, је нормално и здраво осећање." - Адолф Хитлер
Sorab14 is offline Reply With Quote
Znaci za razbijanje ovog marsa vam treba vatreno oruzije? Mislim da ce jedan deo tih koji budu u tom marsu nositi sa sobom nesto mnogo opasnije od vatrenog oruzija... srce u grudima, istinu u ocima i pravdu u rukama...
Zato ako se tako kao neke pi.kice pripremate, bolje je da sedite kuci ili po podrumima kao za vreme bombardovanja, nego da taj mirni mars pretvorite u vas kosmar a samo vasom odgovornoscu...
Skup je zakonski najavljen, i sve je po propisima.
Ja sam ti vec jednom *****U SMRDLJIVI rekao, da te se jako plasim i tebe i tvojih istomisljenika.:mrgreen:
Meni nije prvi put da naskacem na vas i imam kuci sijaset vasih obelezja.A sto se tice podruma,kada te budem pokupio sa skupa tamo cu da te komadam da niko ne moze da cuje kako zavijas od bolova.Daj boze(to kazem kao komunista :wink: ) da budem imao srece pa da budes to bas ti... :twisted:

eremita:
Па видиш, ЈА НЕ РАЗЛИКУЈЕМ ПОЈАМ УСТАША И ПОЈАМ ХРВАТ - а то све захваљујући њиховој политици.
A ova tvoja izjava iziskuje poseban komentar... :roll: Samo si potvrdio kako treba krivicni zakon da se odnosi na tebe "Kostunicin legalisto".Mene ne zanima sto je tebi deda saradjivao sa Nemcima,sto izjednacavas Hrvata sa Ustasom,jer ti je vokabular sovinisticki.Svoje simpatije sacuvaj za njihov forum,a dijagonozu postavljaj sebi zbog svojih kontradiktornih izigravanja "patriote" i prakse, u kojoj je partija za koju si ti glasao izrucila poslednjih godina 13 Srba u Hag(a oni su se "dobrovoljno" predali).:mrgreen:

krvavi_labud:
Po tvome izlaganju se vidi da ti ismevas i ponizavas srbe a ne naciste ! Nisi ti bas pri svome! Nacionalni stroj jeste nacisticki, ali kakve veze ima nacizam i na drugoj strani revolt prema silovatelju romske nacionalnosti nad srpkinjom? Ti si odmah ovog siledjiju okvalifikovao kao junaka dok si sve srbe nazvao nacistima, hoces jos jednom da te citiram gde si to i prezentovao tvojom izjavom! Ajde , nije mi tesko:

"SSSR_
Registrovan korisnik

Učlanjen: 11.09.2007.
a ja mislio da je ovo tema o silovanju jadne devojke..................

Devojku sazaljevam,kao i sve druge silovane devojke od STRANE SRBA!"

toliko o tome da neko mrzi cigane, sam si vec svoje rekao, tebe nezanimaju nacisti vec srbi da ih vredjas!
Ne samo da si simpatizer nacista i da mrzis Cigane,nego si i JAKO GLUP!Da si i malo pametan shvatio bi da moj citat nije imao nameru da brani Roma silovatelja ili da poziva na otvorenu mrznju prema Srbima.Otvorena tema(Ciganin silovao Srpkinju) nije ni trebala da bude otvorena,jer se ne govori o cinu silovanja nego se fokusira nacionalana pripadnost jednog umobolnika.

ZATO SAM JA BUDALETINO NAPISAO:ZASTO NISTE OTVORILI TEMU SRPKINJA SILOVANA U KRAGUJEVCU(recimo) OD STRANE SRBINA?

DRVOSECA:
За разлику од организатора марша, јасно се види ко овде позива на насиље. Међутим ко се буде дохватиоо оружија од истог тог ће и да страда. То вам мора бити јасно пре него се одлучите на било шта. Мислим да је то скроз сумануто што радиш... Позиваш људе да улазе у оружане сукобе. Сутра ће доћи неки анархо клинци и шта? Добиће преко лабрње без потребе. Ти што ће доћи на марш су углавном навијачи разних клубова и имају искуства у сукобима са наоружаном полицијом, тако да не видим шта ће ту група грађана моћи да уради
Sta je bre drvoseca jel' prpa malo a?!Mislis ljudima je sve jedno da gledaju vase bljuvotine,a srbi su zaboravili kako se ratuje protiv vas od ll svetskog rata,pa pozivas gradjane da se miroljubivo prikljuce protestu i ne odu na klanje.Sto lepo ne priznas da si u anketi glasao za ovu trecu opciju?I ti i krvavi_labud,H_H i ostali...To mozete samo da se nadate kako ce sve da prodje bez problema.E pa hostapleru bice problema i to velikih problema! :twisted:

A sto se navijaca tice,recimo ja sam u navijackim vodama i znam dosta ljudi iz mnogih grupa koji ce da budu tamo.Recimo da ce i neki solidan broj navijaca Vojvodine biti.Oni su ionako navikli da vas love po ulicama Novog Sada,a 7 oktobra cemo samo da utvrdimo gradivo.

Neke Delije sa Dedinja ex grupa "Dedinje CREW" dolazi i naravno Socijalisti iz "Grobara 1970"(ove poslednje sam cak vidjao i kada je SPS na Viovdan 2002 pravio skup).Tako da dragi moj supljoglavce crno vam se pise.

eremita:
Надам се да ће Јомини реаговати и овакву глупост под хитно закључати.

Хладно оружје значи: НОЖ; ЛАНЦИ; БОКСЕРИ и слично
Ватрено оружје значи: ПИШТОЉ, КАШИКАРА и слично

ОВА АНКЕТА ЈЕ ТИПИЧНО КРИВИЧНО ДЕЛО ПОЗИВАЊА НА ВРШЕЊЕ ЗЛОЧИНА КАЖЊИВО ПО КЗ!
А ТИ СИ ТИПИЧАН ДЕЛИКВЕНТ КОЈИ СВОЈУ НАКАРАДНУ ПРИРОДУ ПОКУШАВА ДА ОБАВИЈЕ У ОБЛАНДЕ "ПОЛИТИЧКЕ БОРБЕ". А то је и за очекивати - јер си отворени црвени бандит!

п.с. Они против којих призиваш "ХЛАДНО" и "ВАТРЕНО" оружје најавили су
миран протест.
Nemoj eremita da se igras pravnika, jer ti jako lose ide.U pravnoj terminologiji postoji nesto sto se zove "retorzija" ili uzvracanje.A s obzirom da ce policija direktno da izvrsi krivicno delo-ne sankcionisanja govora mrznje, ne zabranjivanja nacional-socijalistickih organizacija...tu ce da budu gradjani koji su svesni sta pise u zakonu i koja su njihova prava-LJUDSKO PRAVO DIREKTNOG SPROVODJENJA ZAKONA!

Zato Mito-kito :-D bolje bi bilo da se pozabavis podnosenjem krivicnih prijava protiv Jocica,ako te pre toga zbog takvog stava i neposlusnosti ne sutnu iz tvoje partije DSS-a. :mrgreen:

eremita:
По свој прилици тај марш НЕЋЕ бити одржан - јер је већ "одрађена" и халабука и медијска кампања, а поготово што су се огласили и из Савеза јеврејских општина:

Savez jevrejskih opština se obratio državnom vrhu
Zabraniti skup neonacista

Beograd - Savez jevrejskih opština Srbije zatražio je juče od vlasti u Srbiji da zabrane skup neonacističkih grupa u Novom Sadu koji je najavljen za 7. oktobar. Savez jevrejskih opština energično se protivi održavanju skupa neonacista i njihovom javnom nastupu "u centru tog multikulturalnog grada čiji su mnogi stanovnici u ne tako davnoj prošlosti bili žrtve ideja koje te grupe propagiraju", navodi se u pismu koje je predsednik Saveza Aleksandar Nećak uputio predsedniku i premijeru Srbije Borisu Tadiću i Vojislavu Koštunici i predsedniku Skupštine Srbije Oliveru Duliću. U pismu se navodi da je "neshvatljivo kako su grupe koje šire nacionalnu, versku i rasnu mržnju što je kažnjivo po zakonu mogle dobiti dozvolu za održavanje skupa" i traži zabrana i sprečavanje održavanja tog skupa. "U ime žrtava nacističke ideologije, u ime nas preživelih koji smo preuzeli obavezu da ne dozvolimo da se nacističke strahote više ikada ponove izražavamo najenergičniji protest", ističe se u pismu.
Beta

Koliko vidim, Jevreji moraju da nas prosvetljuju da u "naletu patriotizma" treba imati granicu!

SSSR_:
A ova tvoja izjava iziskuje poseban komentar... :roll: Samo si potvrdio kako treba krivicni zakon da se odnosi na tebe "Kostunicin legalisto".Mene ne zanima sto je tebi deda saradjivao sa Nemcima,sto izjednacavas Hrvata sa Ustasom,jer ti je vokabular sovinisticki.Svoje simpatije sacuvaj za njihov forum,a dijagonozu postavljaj sebi zbog svojih kontradiktornih izigravanja "patriote" i prakse, u kojoj je partija za koju si ti glasao izrucila poslednjih godina 13 Srba u Hag(a oni su se "dobrovoljno" predali).:mrgreen:

Да, партија за коју сам ја гласао изручила је последњих година 13 комуниста Хагу. Па не треба ваљда тебе да потсећам да ви комуњаре НЕМАТЕ НАЦИОНАЛНОСТ.
Да, изједначавам сваког Хрвата са усташом, што сам поткрепио и чињеницама...

А што се тиче мог покојног деде - да је жив грохотом би се смејао твојим црвендаћким глупостима и подметањима.

To mozete samo da se nadate kako ce sve da prodje bez problema.E pa hostapleru bice problema i to velikih problema! :twisted:

A sto se navijaca tice,recimo ja sam u navijackim vodama i znam dosta ljudi iz mnogih grupa koji ce da budu tamo.Recimo da ce i neki solidan broj navijaca Vojvodine biti.Oni su ionako navikli da vas love po ulicama Novog Sada,a 7 oktobra cemo samo da utvrdimo gradivo.

Neke Delije sa Dedinja ex grupa "Dedinje CREW" dolazi i naravno Socijalisti iz "Grobara 1970"(ove poslednje sam cak vidjao i kada je SPS na Viovdan 2002 pravio skup).Tako da dragi moj supljoglavce crno vam se pise.

Да не знам да си клон оног лудог инагдадавиде - још би се и замислио - овако су то све само твоја празна лапрдања, мош' мислити "навијачи комуњара"...ахахаха..

Nemoj eremita da se igras pravnika, jer ti jako lose ide.U pravnoj terminologiji postoji nesto sto se zove "retorzija" ili uzvracanje.A s obzirom da ce policija direktno da izvrsi krivicno delo-ne sankcionisanja govora mrznje, ne zabranjivanja nacional-socijalistickih organizacija...tu ce da budu gradjani koji su svesni sta pise u zakonu i koja su njihova prava-LJUDSKO PRAVO DIREKTNOG SPROVODJENJA ZAKONA!

Zato Mito-kito :-D bolje bi bilo da se pozabavis podnosenjem krivicnih prijava protiv Jocica,ako te pre toga zbog takvog stava i neposlusnosti ne sutnu iz tvoje partije DSS-a. :mrgreen:

Е, ово је неко најновије "људско право директног спровођења закона"... мада ја то теби и сличнима не бих саветовао - јер можете да се веома лоше проведете, мислим у том "директном".... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Да, партија за коју сам ја гласао изручила је последњих година 13 комуниста Хагу. Па не треба ваљда тебе да потсећам да ви комуњаре НЕМАТЕ НАЦИОНАЛНОСТ.
Да, изједначавам сваког Хрвата са усташом, што сам поткрепио и чињеницама...
Aha,znaci mi komunjare nismo Srbi?!:mrgreen: Zanimljivo! :-D Pa eremito mozda ni medju tih 13 bas nisu svi komunjare kako kazes,ali ok izrucicete vi DSS-ovci i Karadzica i Mladica kad vam zagusti i pocnu da vam se salju ultimatumi.

Да не знам да си клон оног лудог инагдадавиде - још би се и замислио - овако су то све само твоја празна лапрдања, мош' мислити "навијачи комуњара"...ахахаха..
Ti ereemito nisi ni video stadion u zivotu,jer da jesi znao bi da je ovo sto pricam tacno.Poslednjih godina mnoge srpske grupe rade na tome da odvuku politiku sa tribine.Mada se zna da mi nikada nismo u tom smislu bili kao Italijani(crveni ili crni).

Е, ово је неко најновије "људско право директног спровођења закона"... мада ја то теби и сличнима не бих саветовао - јер можете да се веома лоше проведете, мислим у том "директном".... :lol: :lol: :lol:
Pa kada ga vec krsite(mislim na vlast tj. tvoju vladajucu partiju),mora neko da sprovodi taj zakon.Kako te nije sramota da javno priznajes da ga krsite?! :confused: Mada...samo kod nas ima da obijac trafika postane Ministar policije. :lol:

Eh, sto nisam postavio javnu anketu da se vidi kojih je ovo 6 ljudi zaokruzilo trecu opciju...:confused:
Mada pretpostavljam(ili bolje receno siguran sam) da su to uglavnom pridosli nacisti sa foruma.Ta treca opcija je bila vise provokativna,podsmesljiva i satiricna,pa kada sam je ubacivao stavio sam i jedan smajli, kako bi ljude koji se odluce za to izvrgao ruglu.

Na zalost, jos medju nacistima ima ljudi koji stvarno veruju da ce lepo da se provedu tog divnog oktobarskog popodneva.A mi ANTIFASISTI u ljubavnom zanosu prema ultra-desnicarima, pevusimo balade trceci sa buketima ruza,ljubicica i ljiljana u rukama,dok nam mirisljave lokne padaju na celo, a nasmejano sunce nam obasjava rumene obraze...:mrgreen:

A onda se ta lepa jesenja idila pretvara u najgoru pomracinu i horor,jer bakuta koja se setala na trgu pored samog skupa,vadi kasapski noz iz cegera i zabada prvog nacistu do nje.Ni njen muz nije ravnodusan(penzioner Sima partizanski prvoborac iz ll svetskog rata) koji u stilu Zikice Jovanovica Spanca puca direktno u govornika Davidovica... :mrgreen:

Znaci drugovi rodjen sam za scenaristu.Mozda nece biti bas ovako,ali skupice se i staro i mlado tog popodneva.Malo sale nije na odmet.:wink:

SSSR_:
Eh, sto nisam postavio javnu anketu da se vidi kojih je ovo 6 ljudi zaokruzilo trecu opciju...:confused:
Mada pretpostavljam(ili bolje receno siguran sam) da su to uglavnom pridosli nacisti sa foruma.Ta treca opcija je bila vise provokativna,podsmesljiva i satiricna,pa kada sam je ubacivao stavio sam i jedan smajli, kako bi ljude koji se odluce za to izvrgao ruglu.

Na zalost, jos medju nacistima ima ljudi koji stvarno veruju da ce lepo da se provedu tog divnog oktobarskog popodneva.A mi ANTIFASISTI u ljubavnom zanosu prema ultra-desnicarima, pevusimo balade trceci sa buketima ruza,ljubicica i ljiljana u rukama,dok nam mirisljave lokne padaju na celo, a nasmejano sunce nam obasjava rumene obraze...:mrgreen:

A onda se ta lepa jesenja idila pretvara u najgoru pomracinu i horor,jer bakuta koja se setala na trgu pored samog skupa,vadi kasapski noz iz cegera i zabada prvog nacistu do nje.Ni njen muz nije ravnodusan(penzioner Sima partizanski prvoborac iz ll svetskog rata) koji u stilu Zikice Jovanovica Spanca puca direktno u govornika Davidovica... :mrgreen:

Znaci drugovi rodjen sam za scenaristu.Mozda nece biti bas ovako,ali skupice se i staro i mlado tog popodneva.Malo sale nije na odmet.:wink:
Staro i mlado... Protiv ratnika koji su navikli na krv, na bol i bes...
Sto lepo ne udarite rukama i nogama a ne oruzijem... Al nema veze, pobeda bi u svakom slucaju bila nasa cak i da pokusate da od mirnog marsa za jedinstvo Srbije napravite nemili dogadjaj za sve. Ako kazete da ste Srbi, dodjite i zajedno pokazimo svetu da ne damo ni pedalj svoje teritorije! Nije bitno kojoj politici pripadamo, u cilju je Srbije da budemo jedinstveni!
Ajde da prvo sredimo zemlju da na nesto lici, pa cemo posle izmedju sebe da se prozivamo, ako bas to zelite...
Koliko ja primecujem samo ti vasi nacisti pricaju o miru, i boljem sutra... Svi ostali bi da bude kao sto i jeste.. E pa nece moci, Zora Novog Jutra dolazi hteli vi ili ne!

Hari_Haler:
Staro i mlado... Protiv ratnika koji su navikli na krv, na bol i bes...
Sto lepo ne udarite rukama i nogama a ne oruzijem... Al nema veze, pobeda bi u svakom slucaju bila nasa cak i da pokusate da od mirnog marsa za jedinstvo Srbije napravite nemili dogadjaj za sve.
:lol: Daj nemoj samo opet da zapocinjes onu poznatu pricu o hrabrim nacional-socijalistima iz Srbije,koji su ratovali u Bosni i Hrvatskoj.

ete da ste Srbi, dodjite i zajedno pokazimo svetu da ne damo ni pedalj svoje teritorije! Nije bitno kojoj politici pripadamo, u cilju je Srbije da budemo jedinstveni!
Ajde da prvo sredimo zemlju da na nesto lici, pa cemo posle izmedju sebe da se prozivamo, ako bas to zelite...
Da li je tebi ikada palo na pamet da si retardiran zbog toga sto mrzis nekoga druge nacionalnosti i drugacije boje koze.

Koliko ja primecujem samo ti vasi nacisti pricaju o miru, i boljem sutra... Svi ostali bi da bude kao sto i jeste.. E pa nece moci, Zora Novog Jutra dolazi hteli vi ili ne!
A ja primecujem da ti mnogo ke.njas!Jos ces da nam ovde opisujes kako je tvoja ideologija jako miroljubiva i nenasilna i kako se Hitler zalagao za mir u svetu.

SSSR_:
:lol: Daj nemoj samo opet da zapocinjes onu poznatu pricu o hrabrim nacional-socijalistima iz Srbije,koji su ratovali u Bosni i Hrvatskoj.
Necu, vecina je tada bila mala, al zbog tog rata i jesu postali sta jesu. Ali na Kosovu 98' ih je bilo poprilican broj. Nije tesko proveriti.
Da li je tebi ikada palo na pamet da si retardiran zbog toga sto mrzis nekoga druge nacionalnosti i drugacije boje koze.
Ja tebe nisam vredjao, al ne brini ja se ne vredjam na gluposti bez cinjenica. I ti mrzis nas sto mrzimo--- znaci svako normalan nekog mrzi.
A ja primecujem da ti mnogo ke.njas!Jos ces da nam ovde opisujes kako je tvoja ideologija jako miroljubiva i nenasilna i kako se Hitler zalagao za mir u svetu.
Hitler je od Nemacke napravio skoro nepobedivu silu. Njegovo vidjenje je bio savrsen svet, a ne anarhija ili pakao. Covek je bio spreman da prihvati odgovornost, a cilj opravdava sredstva.

crow:
zaboravljash, hari,
da si ti kao meshavina slovena i balkanskih starosedeoca
sve samo ne arijevac
i da u tom "savrshenom" svetu
bi bio rob

kako i prlichi "nizoj rasi" 8)
Zato ja i ne podrzavam Hitlerove ideje... Ja nas pravoslavne Srbe smatram arijevskom rasom, a protiv sam katolika i svih drugih koji mrze pravoslavnu veru i nas. Istorija je pokazala da je Vatikan nas najveci neprijatelj i mi moramo da pravimo odbranu od njega a ne da mu dozvoljavamo da radi s nama sta hoce. Mislim da kod nas Hrvati imaju veca prava nego mi, a mi u Hrvatskoj nemamo nikakva. Mislim da je to ozbiljan problem. A ti Hrvati su pola i izdajnici, jer za vreme bombardovanja, pilot "nevidljivog" nije pronadjen iako je avion pao u sred Vojvodine. Znaci izdajnici su medju nama. Da smo samo malo ozbiljnije citali Gorski Venac sada bi mozda i bila velika Srbija... Sto da mi ne napravimo nas savrsen svet pa da nam germani budu robovi? :confused: :wink:

Pogledaj rezultate ankete: Da li ste za nosenje na kontra-mitingu...

hladnog oruzja 20,00%
vatrenog 20,00%
cveca i miroljubivih pesama upucenih *****ima 60,00%

Ovi rezulatati ankete me zabrinjavaju.Izgleda da je Drvoseca ili Hari_Haler pozvao svoje kompanjone iz "Storm Fronta" da glasaju za trecu opciju.Ovo samo pokazuje koliko su priglupi,jer sam 3 opciju postavio samo da bi ih navukao...:mrgreen:

Zna se sta ce biti 7 oktobra...:wink:

Hari_Haler:
Sto da mi ne napravimo nas savrsen svet pa da nam germani budu robovi?
Evo dokle ide opsednutost nacional-socijalizmom.Pa sad vi recite da su oni normalni...:mrgreen:

crow:
zaboravljash, hari,
da si ti kao meshavina slovena i balkanskih starosedeoca
sve samo ne arijevac
i da u tom "savrshenom" svetu
bi bio rob

kako i prlichi "nizoj rasi" 8)
Ja lepo rekoh da takvi Srbi kao sto su on i kompanjoni,ne idu na more.Cim im malo potamni koza,boje se od svojih saboraca da ce da ih ubiju na spavanju... :shock: :lol:

SSSR_:
Ja lepo rekoh da takvi Srbi kao sto su on i kompanjoni,ne idu na more.Cim im malo potamni koza,boje se od svojih saboraca da ce da ih ubiju na spavanju... :shock: :lol:
Ne idem na more zato sto nemam kesa, a i godisnji odmor nedaju... Kad dobijem odmor, mogu samo na zimovanje, a to ne volim. Ne boj se, ja ne mogu mnogo da pocrnim, a i oci su plave pa makar mesec dana se ja przio na suncu :D 8-)
I nisam ja zvao nikog, a sumnjam da bi iko zvao nekoga da glasa za tvoju glupu anketu. 60 % ljudi je glasalo za mir, a 40% za krvave sukobe istog naroda. Znaci ima nas vise nego sto ti i u kosmaru mozes da pretpostavis... Nikad ne znas ko je nas, zato cuvaj ledja... Tako da smiris tenzije, samo opusteno.... sem ako se bojis da i tebe ne pogodi pravda... da nisi mozda cigan ili neki tako nastran tip?

Back