Hari_Haler:
"Ako na mrznju mrznjom odgovaras, kako ce se mrznja zavrsiti...?" "Понос на своју расу, који не садржи мржњу према другим расама, је нормално и здраво осећање." - Адолф Хитлер
Sorab14 is offline Reply With Quote
Znaci za razbijanje ovog marsa vam treba vatreno oruzije? Mislim da ce jedan deo tih koji budu u tom marsu nositi sa sobom nesto mnogo opasnije od vatrenog oruzija... srce u grudima, istinu u ocima i pravdu u rukama...
Zato ako se tako kao neke pi.kice pripremate, bolje je da sedite kuci ili po podrumima kao za vreme bombardovanja, nego da taj mirni mars pretvorite u vas kosmar a samo vasom odgovornoscu...
Skup je zakonski najavljen, i sve je po propisima.
Ja sam ti vec jednom *****U SMRDLJIVI rekao, da te se jako plasim i tebe i tvojih istomisljenika.

Meni nije prvi put da naskacem na vas i imam kuci sijaset vasih obelezja.A sto se tice podruma,kada te budem pokupio sa skupa tamo cu da te komadam da niko ne moze da cuje kako zavijas od bolova.Daj boze(to kazem kao komunista :wink: ) da budem imao srece pa da budes to bas ti...
eremita:
Па видиш, ЈА НЕ РАЗЛИКУЈЕМ ПОЈАМ УСТАША И ПОЈАМ ХРВАТ - а то све захваљујући њиховој политици.
A ova tvoja izjava iziskuje poseban komentar...

Samo si potvrdio kako treba krivicni zakon da se odnosi na tebe "Kostunicin legalisto".Mene ne zanima sto je tebi deda saradjivao sa Nemcima,sto izjednacavas Hrvata sa Ustasom,jer ti je vokabular sovinisticki.Svoje simpatije sacuvaj za njihov forum,a dijagonozu postavljaj sebi zbog svojih kontradiktornih izigravanja "patriote" i prakse, u kojoj je partija za koju si ti glasao izrucila poslednjih godina 13 Srba u Hag(a oni su se "dobrovoljno" predali).
krvavi_labud:
Po tvome izlaganju se vidi da ti ismevas i ponizavas srbe a ne naciste ! Nisi ti bas pri svome! Nacionalni stroj jeste nacisticki, ali kakve veze ima nacizam i na drugoj strani revolt prema silovatelju romske nacionalnosti nad srpkinjom? Ti si odmah ovog siledjiju okvalifikovao kao junaka dok si sve srbe nazvao nacistima, hoces jos jednom da te citiram gde si to i prezentovao tvojom izjavom! Ajde , nije mi tesko:
"SSSR_
Registrovan korisnik
Učlanjen: 11.09.2007.
a ja mislio da je ovo tema o silovanju jadne devojke..................
Devojku sazaljevam,kao i sve druge silovane devojke od STRANE SRBA!"
toliko o tome da neko mrzi cigane, sam si vec svoje rekao, tebe nezanimaju nacisti vec srbi da ih vredjas!
Ne samo da si simpatizer nacista i da mrzis Cigane,nego si i JAKO GLUP!Da si i malo pametan shvatio bi da moj citat nije imao nameru da brani Roma silovatelja ili da poziva na otvorenu mrznju prema Srbima.Otvorena tema(Ciganin silovao Srpkinju) nije ni trebala da bude otvorena,jer se ne govori o cinu silovanja nego se fokusira nacionalana pripadnost jednog umobolnika.
ZATO SAM JA BUDALETINO NAPISAO:
ZASTO NISTE OTVORILI TEMU SRPKINJA SILOVANA U KRAGUJEVCU(recimo) OD STRANE SRBINA?
DRVOSECA:
За разлику од организатора марша, јасно се види ко овде позива на насиље. Међутим ко се буде дохватиоо оружија од истог тог ће и да страда. То вам мора бити јасно пре него се одлучите на било шта. Мислим да је то скроз сумануто што радиш... Позиваш људе да улазе у оружане сукобе. Сутра ће доћи неки анархо клинци и шта? Добиће преко лабрње без потребе. Ти што ће доћи на марш су углавном навијачи разних клубова и имају искуства у сукобима са наоружаном полицијом, тако да не видим шта ће ту група грађана моћи да уради
Sta je bre drvoseca jel' prpa malo a?!Mislis ljudima je sve jedno da gledaju vase bljuvotine,a srbi su zaboravili kako se ratuje protiv vas od ll svetskog rata,pa pozivas gradjane da se miroljubivo prikljuce protestu i ne odu na klanje.Sto lepo ne priznas da si u anketi glasao za ovu trecu opciju?I ti i krvavi_labud,H_H i ostali...To mozete samo da se nadate kako ce sve da prodje bez problema.E pa hostapleru bice problema i to velikih problema!
A sto se navijaca tice,recimo ja sam u navijackim vodama i znam dosta ljudi iz mnogih grupa koji ce da budu tamo.Recimo da ce i neki solidan broj navijaca Vojvodine biti.Oni su ionako navikli da vas love po ulicama Novog Sada,a 7 oktobra cemo samo da utvrdimo gradivo.
Neke Delije sa Dedinja ex grupa "Dedinje CREW" dolazi i naravno Socijalisti iz "Grobara 1970"(ove poslednje sam cak vidjao i kada je SPS na Viovdan 2002 pravio skup).Tako da dragi moj supljoglavce
crno vam se pise.
eremita:
Надам се да ће Јомини реаговати и овакву глупост под хитно закључати.
Хладно оружје значи: НОЖ; ЛАНЦИ; БОКСЕРИ и слично
Ватрено оружје значи: ПИШТОЉ, КАШИКАРА и слично
ОВА АНКЕТА ЈЕ ТИПИЧНО КРИВИЧНО ДЕЛО ПОЗИВАЊА НА ВРШЕЊЕ ЗЛОЧИНА КАЖЊИВО ПО КЗ!
А ТИ СИ ТИПИЧАН ДЕЛИКВЕНТ КОЈИ СВОЈУ НАКАРАДНУ ПРИРОДУ ПОКУШАВА ДА ОБАВИЈЕ У ОБЛАНДЕ "ПОЛИТИЧКЕ БОРБЕ". А то је и за очекивати - јер си отворени црвени бандит!
п.с. Они против којих призиваш "ХЛАДНО" и "ВАТРЕНО" оружје најавили су
миран протест.
Nemoj eremita da se igras pravnika, jer ti jako lose ide.U pravnoj terminologiji postoji nesto sto se zove "retorzija" ili uzvracanje.A s obzirom da ce policija direktno da izvrsi krivicno delo-ne sankcionisanja govora mrznje, ne zabranjivanja nacional-socijalistickih organizacija...tu ce da budu gradjani koji su svesni sta pise u zakonu i koja su njihova prava-LJUDSKO PRAVO DIREKTNOG SPROVODJENJA ZAKONA!
Zato Mito-kito :-D bolje bi bilo da se pozabavis podnosenjem krivicnih prijava protiv Jocica,ako te pre toga zbog takvog stava i neposlusnosti ne sutnu iz tvoje partije DSS-a.