"Sve smo renovirali, samo nadstrešnicu nismo."
Samo zbog ovoga su trebali svi u zatvoru da budu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зар и ти сине Југославе
Boljeg čuvara neba, Srbija nikada neće imati.
To je jedno veliko, radosno, nasmijano Sunce.Зар и ти сине Југославе![]()
Zbog cega su potpisi profesora u blokadi na dozvolama za nadstresnjicu?"Sve smo renovirali, samo nadstrešnicu nismo."
Ako jesu i oni će odgovaratiZbog cega su potpisi profesora u blokadi na dozvolama za nadstresnjicu?
За пола године и нешто више читајући ко сте и шта сте, од неутралног апстинента више немам никакву сумњу. Чак и овакав Вучић је неизмерно бољи по државу од вас. Хвала на пажњи.
Kako ako ce da preuzmu vlast? I kako ako glavni tuzilac u slucaju nadstresnica sedi sa njim i pije u kafani? Ubice i krivci za nadstresnicu stoje pored vas na blokadi i vama to ne smeta. Super ste!Ako jesu i oni će odgovarati
Ne brini se ti. I mani me demagogije žva.lavog degenerika. Na to možda padaju ti i tvoji plaćeni i retardirani saborci.Kako ako ce da preuzmu vlast? I kako ako glavni tuzilac u slucaju nadstresnica sedi sa njim i pije u kafani? Ubice i krivci za nadstresnicu stoje pored vas na blokadi i vama to ne smeta. Super ste!
Jedini koji ce nekoga uhapsiti je Vucic i oterati na robiju veliki broj onih koji su ucestvovali u blokadama i maltretiranju gradjana. A sta misle gradjani najbolje ce pokazati na izborima na kojima blokaderi ima da osvoje manje od 0,5 %.Ne brini se ti. I mani me demagogije žva.lavog degenerika. Na to možda padaju ti i tvoji plaćeni i retardirani saborci.
Jedini koji ce nekoga uhapsiti je Vucic i oterati na robiju veliki broj onih koji su ucestvovali u blokadama i maltretiranju gradjana. A sta misle gradjani najbolje ce pokazati na izborima na kojima blokaderi ima da osvoje manje od 0,5 %.
Niko nece glasati za krenzube narko mane.....![]()
Vlazni snovi jednog sendvicara...Jedini koji ce nekoga uhapsiti je Vucic i oterati na robiju veliki broj onih koji su ucestvovali u blokadama i maltretiranju gradjana. A sta misle gradjani najbolje ce pokazati na izborima na kojima blokaderi ima da osvoje manje od 0,5 %.
Niko nece glasati za krenzube narko mane.....![]()
Baš ovaj tost u našem Lidlu je 120 din.
За пола године и нешто више читајући ко сте и шта сте, од неутралног апстинента више немам никакву сумњу. Чак и овакав Вучић је неизмерно бољи по државу од вас. Хвала на пажњи.
Batice, da li bi uzeo LSD s ovakvog blottera?Ne brini se ti. I mani me demagogije žva.lavog degenerika. Na to možda padaju ti i tvoji plaćeni i retardirani saborci.
Neverovatna je količina ovih "nekada neutralnih apstinenata" koji se javljaju po komentarima na internetu. Zlobnici bi rekli da su to vašljiva lažljiva gamad zvana botovi. Da ne budemo zlobni, mene više zanima kako Vučiću opada broj glasova i mora da sve više i bezočnije krade na izborima kad se toliki apstinenti probudiše njemu u korist?