Сви разлози да гласате ЗА Александра Вучића

глас Вучићу

• ЗА

glasova: 11 28,9%
  • ПРОТИВ

glasova: 27 71,1%

• Ukupno glasova
    38
Зар и ти сине Југославе :mrgreen:
To je jedno veliko, radosno, nasmijano Sunce.

1000004731.png

Evo ga tu, na Elizejskim Poljanama.

:heart2: :heart2: :heart2:

За пола године и нешто више читајући ко сте и шта сте, од неутралног апстинента више немам никакву сумњу. Чак и овакав Вучић је неизмерно бољи по државу од вас. Хвала на пажњи.

За пола године и нешто више читајући ко сте и шта сте, од неутралног апстинента више немам никакву сумњу. Чак и овакав Вучић је неизмерно бољи по државу од вас. Хвала на пажњи.

За Косово је бољи, ваистину.

Kako ako ce da preuzmu vlast? I kako ako glavni tuzilac u slucaju nadstresnica sedi sa njim i pije u kafani? Ubice i krivci za nadstresnicu stoje pored vas na blokadi i vama to ne smeta. Super ste!
Ne brini se ti. I mani me demagogije žva.lavog degenerika. Na to možda padaju ti i tvoji plaćeni i retardirani saborci.

Poslednja izmena:
Ne brini se ti. I mani me demagogije žva.lavog degenerika. Na to možda padaju ti i tvoji plaćeni i retardirani saborci.
Jedini koji ce nekoga uhapsiti je Vucic i oterati na robiju veliki broj onih koji su ucestvovali u blokadama i maltretiranju gradjana. A sta misle gradjani najbolje ce pokazati na izborima na kojima blokaderi ima da osvoje manje od 0,5 %.
Niko nece glasati za krenzube narko mane..... :ceka:

Jedini koji ce nekoga uhapsiti je Vucic i oterati na robiju veliki broj onih koji su ucestvovali u blokadama i maltretiranju gradjana. A sta misle gradjani najbolje ce pokazati na izborima na kojima blokaderi ima da osvoje manje od 0,5 %.
Niko nece glasati za krenzube narko mane..... :ceka:
Vlazni snovi jednog sendvicara...:kafa:
Druze, meni je jasno da se tebi dize na vrele usne tvog bolesnog vodje, ali i one ce uskoro sisati k cimeru u celiji.

Neverovatna je količina ovih "nekada neutralnih apstinenata" koji se javljaju po komentarima na internetu. Zlobnici bi rekli da su to vašljiva lažljiva gamad zvana botovi. Da ne budemo zlobni, mene više zanima kako Vučiću opada broj glasova i mora da sve više i bezočnije krade na izborima kad se toliki apstinenti probudiše njemu u korist?

Neverovatna je količina ovih "nekada neutralnih apstinenata" koji se javljaju po komentarima na internetu. Zlobnici bi rekli da su to vašljiva lažljiva gamad zvana botovi. Da ne budemo zlobni, mene više zanima kako Vučiću opada broj glasova i mora da sve više i bezočnije krade na izborima kad se toliki apstinenti probudiše njemu u korist?

Слободно пусти злоби на вољу, она је и погурала људе на једну страну тако да то ништа мењати неће, урадила је посао.

Back