Svi po 46 dinara Partizanu!

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=09&dd=19&nav_id=459697

Solidarni smo s Partizanom, očigledno. Kako se majmuni nisu setili da ovu zayebanciju primene na neku firmu kojoj fali svaki dinar, recimo PIK Bečej, nebitno?
Nego Partizanu kome je zagarantovano nekih 9 miliona eura plasmanom u Ligu šampiona!

Polupana država, polupan narod.

tu odluku je donela vlada srbije tj Boris Tadic licno.

za njega si glasao ,sada kusaj to za sta si dao glas

Da, ali što EPS da ih sponzoriše? Šta ima EPS od toga? Cela priča pokazuje da u EPS-u ima nešto viška para, a daje se Partizanu, a ne nekom kome bi te pare bile spas od stečaja, posao za mnoge u toj nekoj firmi.

EPS ima cak i dugove ova suma ce biti isplacena u 12 rata i to od januara 2011 god.Ugovor stupa na snagu od januara 2011. i to ukoliko se desi da do tada ne bude nađen strateški partner Partizana. Sredstva će biti u planu poslovanja EPS-a za narednu godinu dakle moguce je da ne isplate nista a zapravo oni su samo posrednici do tog strateskog partnera

Poslednja izmena:
EPS ima cak i dugove ova suma ce biti isplacena u 12 rata i to od januara 2011 god.Ugovor stupa na snagu od januara 2011. i to ukoliko se desi da do tada ne bude nađen strateški partner Partizana. Sredstva će biti u planu poslovanja EPS-a za narednu godinu dakle moguce je da ne ispate nista a zapravo oni su samo posrednici do tog strateskog partnera
Ok, samo sam potencirao da je opet bolje da ta sredstva odu na neko bitnije i vitalnije mesto u privredi umesto u Partizan ili nekog ko i ima nešto zagarantovanih para.

I da dodam, bolje brini u šta će te Nikolić i Vučić uvaliti. Pod njima ćemo i ostati bez Kosova, a i ući u EU. :super:
Tako da bi ti bilo pametnije da energiju preusmeriš na SNS. :bye:

to mozemo da predpostavljamo samo sta ce biti...

ono sto znamo jeste kako je sa ovim tvojima sad

katastrofalno lose

to i sam eto konacno uvidjas....

a sto se tice SNS ima da ih pljujem isto ko i ove tvoje u slucaju da budu ista bagra lopovska.

ali treba im dati sansu , jer se ovako vise ne moze. ja licno bih voleo da SRS ima preko 50% ali jedno su moje zelje drugo je realnost

realnost je da narod zeli da okusa SNS na vlasti. treba zato poslusati narod i dati mu ono sto zeli

Back