Svi po 46 dinara Partizanu!

Život naravno. Ovo iz teme je samo dat jedan primer koji otežava život gomili ljudi zaposlenih recimo u PIK Bečej i njihovim porodicama, a zato što se sredstva iz državne kase slivaju onima kojima mnogo manje trebaju nego onima kojima je dogorelo do noktiju.
I kad se reše ovakve stvari, onda svi junaci u boj za Kosovo.

Neki ćete da poginete, a neki ćemo da se vratimo. ;)

Bez novca se može bez života nikako....

U boj na kosovo neće niko, posle svega što se desilo, posle ubijanja, penzionisanja i otimanja i slanja u hag svakog ko je bio sposoban vojnik, niko više nije lud da ratuje za ovu zemlju...

ali kad dođe prilika da unutar nje napravi reda i to po objektivnoj odgovornosti, e to je ok.

A za PIK bečej me bole K... stoka je sama to zaslužila, kada su glasali za zakon o radu a šešelj prostestovao pa su ga iznosili iz skupštine svima je bilo smešno ? pa jel sad smešno... ?

Bez novca se može bez života nikako....

U boj na kosovo neće niko, posle svega što se desilo, posle ubijanja, penzionisanja i otimanja i slanja u hag svakog ko je bio sposoban vojnik, niko više nije lud da ratuje za ovu zemlju...

ali kad dođe prilika da unutar nje napravi reda i to po objektivnoj odgovornosti, e to je ok.

A za PIK bečej me bole K... stoka je sama to zaslužila, kada su glasali za zakon o radu a šešelj prostestovao pa su ga iznosili iz skupštine svima je bilo smešno ? pa jel sad smešno... ?
Vidiš, Kosovo nije život. A tačno je da niko neće ići u boj za isto.
A to što te boli K za ljude koji rade u firmama koje su političari i tajkuni upropastili i zagorčali živote hiljadama ljudi, samo je dokaz sa koje strane gledaš Srbiju. I znaš, nije to ona strana za koju ti misliš da jeste. ;)

Vidiš, Kosovo nije život. A tačno je da niko neće ići u boj za isto.
A to što te boli K za ljude koji rade u firmama koje su političari i tajkuni upropastili i zagorčali živote hiljadama ljudi, samo je dokaz sa koje strane gledaš Srbiju. I znaš, nije to ona strana za koju ti misliš da jeste. ;)

Da su to ljudi ko što nisu, ne bi 2000 radili što su radili...
E sada kada su ih ti njihovi izradili, sada se žale ... kasno je sada za to... glasali su za "tranziciju" eto im sad tranzicija i nek za posao pričekaju dok "neuđemo 2100 u EU"

Na kosovo nećemo, ali šta će mo po Srbiji da uradimo dok ne ugase svetla e to će ući u svetske anale, ona streljanja po vojvodini i beogradu 45 su ništa šta će ovde uskoro biti...

Partizan ce dobiti 800 000 evra za sponzorstvo , medjutim ta suma nije relevantna za FK ,vec je poenta u vezivanju za EPS koji ce biti sledece godine privatizovan a novi vlasnik ce preuzeti obavezu finansiranja kluba kao sto je to ucinio Gasprom u slucaju Zvezde .Opste je poznato da su nasa javna preduzeca cesto finansirala klubove ,posle privatizacije treba obezbediti naravno preko politicara da oni nastave da sponzorisu barem ova dva kluba .Budzet Partizana je oko 10 miliona evra i 90% se pokriva transferima ali uvek treba imati i pouzdanog sponzora kada prilivi od transfera izostanu

Bilo bi lepo da se vratite na temu. MrGreen, kud pomenu Kosovo...

Za mene licno problem je sto se finansira klub koji se decenijama busa i mlati se lova, i nikom (ili bar meni) nije jasno odakle im ista kad je zemlja u rasulu a za sport se i ne izdvaja nista. Kad ono - Partizan duzan i ruzan milione eurica... Da ne bude zabune, apsolutno isto vazi i za C. Zvezdu. A od sportova mislim na fudbal prvenstveno. Nista ne vrede, a mlate neku lovu za koju stvarno ne kapiram odakle im. Tj. nisam kapirao (tacnije znao sam da se negde krade samo nisam znao tacan mehanizam) dok nisu poceli sa onim hapsenjima po klubovima i hajkom na ove bitange koje se predstavljaju kao navijaci. I onda se lepo sve slozi.

I sada, nakon sto godinama dobijaju grdnu lovu potpuno nezasluzeno, i sto su napravili ogromne dugove koje ne znam ko ce da plati, treba opet da im placamo po komunjarskom fazonu svi po malo. Pa sto im ne plati super-uspesni Miskovic ili bilo ko od tih nabedjenih biznismena, nego po starom dobrom obicaju iz javnog preduzeca pa po svima nama?

P.S. Nego MrGreen, forcaj malo Milku i za mene :per:

Partizan ce dobiti 800 000 evra za sponzorstvo , medjutim ta suma nije relevantna za FK ,vec je poenta u vezivanju za EPS koji ce biti sledece godine privatizovan a novi vlasnik ce preuzeti obavezu finansiranja kluba kao sto je to ucinio Gasprom u slucaju Zvezde .Opste je poznato da su nasa javna preduzeca cesto finansirala klubove ,posle privatizacije treba obezbediti naravno preko politicara da oni nastave da sponzorisu barem ova dva kluba .Budzet Partizana je oko 10 miliona evra i 90% se pokriva transferima ali uvek treba imati i pouzdanog sponzora kada prilivi od transfera izostanu
A EPS je državna firma, tako da... ;) Umesto u budžet, ide Partizanu. I ja postavljam pitanje zašto taj manevar ne rade ka onima kojima je potreban oporavak, ka poljoprivredi, seljacima, posrnulim državnim firmama?

Ne možeš tako prosto da gledaš na sve ovo. Mnogo je kompleksnije, a evo na tvom primeru i zašto: ne možeš da dođeš do uvoznika dok ne uhvatiš dilera, a opet zbog skupljanja informacija i logističkih podataka koji će pomoći da stegneš krug oko samog dilera.
Ajde da i ja gledam široko i da izbacim KiM iz priče.
EPS će se reklamirati na dresovima kluba koji igra najelitnije klupsko takmičenje. Za to će platiti najmanje od svih generalnih sponzora, još postoji mogućnost da ovo pitanje ne prođe vladu, što zanči da je dobio reklamu na jednoj utakmici za dž. Pošto se traže investitori u ovom preduzeću ovo je nabolji način da se pokažu i da podignu rejting.

Back