wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Sekta je uvek dobar izbor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel ti to iz iskustva?![]()
Ufff... Sad su prestali jer sam pocxeo da ih qliram.... Oni meni Gay, ja njima: -_-... Sxwatate? A za tucxu... Xmmm... Widite, kada se basx OPASNO pobijesx sa nekim (stolice, palice, kuke, motike...), to saznaju bande iz blokowa, pa UBIJU boga u meni zato sxto se qr**im po sxkoli... Tako da mi je da drzim jezik za zubima... Ex, danasxnje wreme... Owaj, tako da dokaziwanje na batinama, pisxi propalo... a, on meni, ja tebi, on meni, jaa tebi, i tako u nedogled je za debile... Jedino sxto mogu da budem kriw za to proziwanje, mozxe da bude wisxe druzxenje sa dewojcxicama, nego sa decxacima, jer su decxaci u nasxoj sxkoli, budi bog s' nama, xexe... Mislim, ako obucxem starke, farmerke, i neku jaknu... Ma, proziwanje do iznemoglosti (pogotowo za STARKE)... Owaj, ma sxta da wam kazxem, stwarno su petjinski ljudi, u PM... Tako, da, nepada mi napamet da se menjam zbog KRETENA, ko me posxtuje, takwog, kakaw sam, xwala... Ostali... Pa... Nisxta... KO was ****... xexexe... Ali, bukwalno tako.... Ljudi, xwala wam puuuunooooo na sawetima, i trudu.... a, owi debili sa foruma koji "pomazxu", mogu samo da pljunu pod prozor... Xwala....
P.S. Imam ribu... Ufff... da je widite... xexe....
E imam jos bolji predlog uclani se u neku sektu,niko ti rec nece smeti reci samo nek se neki likovi pojave iz sekte u crnim mantilima imaju da se poseru kao grlice!!
HAHAHAHAHAHAHAAA!!! Overkill, ti si neki komedijaš? 
Jeste...Mene to podseca na onu reklamu za kafu : "Ks, ks... Ks, ks..."
Ala je to bila popularna fora u osnovnoj...
Kad se setim, koji smo bili idioti...
Za onu kafu valjda...
Ma jok ja malo vrbujem na netu nove clanove,treba nam podmladak!!
Vril on verovatno ni loptu nije u stanju da uhvati a kamo li da ga neko baca po strunjaci i bije pesnicama!!

To su neke peaceful martinke...Sta fali martinama.
Moje su mnogo kul.
Ofarbala sam ih u trava zeleno i polepila samolepljive bubamare po njima....

Unikat. U treba.
Ja sam pre 2, 3 godine htela da kupim martinke... Al fala Bogu nisam jer bih ih nosila dve nedelje i onda zaboravila.