mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 27.606
Od svih dana, baš je danas rešio da nas baš onako produva žestoko.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I kod tebe duva? Ili još niste krenuli?Od svih dana, baš je danas rešio da nas baš onako produva žestoko.
Još malo krećemo.I kod tebe duva? Ili još niste krenuli?
Juce ceo dan,danas isto taman da se osuse stvari.Od svih dana, baš je danas rešio da nas baš onako produva žestoko.
Neko vas podmladi svojim novom linijom krema: J' te donne.
Da te nije ujelo nesto? Pauk ili neka bubica?Jutros sam se probudila sa jednim okom. Lijevim. Desnog nema.
Toliko mi je otekla desna strana lica, a ništa me ne boli..
Zub?Jutros sam se probudila sa jednim okom. Lijevim. Desnog nema.
Toliko mi je otekla desna strana lica, a ništa me ne boli..
Nemam pojma, ništa nema, ni crvenila, ni ubodaDobar dan svima...
Da te nije ujelo nesto? Pauk ili neka bubica?
Ne znam, valjda treba da boli?
To nekad nema veze...Nemam pojma, ništa nema, ni crvenila, ni uboda
Ne boli.
To i radim, oblog stavljam od stajaće vode.To nekad nema veze...
Ne znam da li da stavis hladnu oblogu...
Ako je neka jača upala oko korena zuba, to ne boli, pošto to sve utrne od gomile gnoja u kom pliva koren. Imaš li temperaturu?Ne znam, valjda treba da boli?
Kontam otići do hitne ako ne spadne
Nemam. A ispod oka imam osjećaj kao da bridi, kao da sam primila anesteziju npr.Ako je neka jača upala oko korena zuba, to ne boli, pošto to sve utrne od gomile gnoja u kom pliva koren. Imaš li temperaturu?
Možda nije zub, ali ja bih otišao na hitnu. Možda je neki upalni proces ispod kože, pa ti iskoči čir, ili alergija.Nemam. A ispod oka imam osjećaj kao da bridi, kao da sam primila anesteziju npr.
Da, mislim da ću otići.Možda nije zub, ali ja bih otišao na hitnu. Možda je neki upalni proces ispod kože, pa ti iskoči čir, ili alergija.
Ne zezaj se idi vidi sta je.Da, mislim da ću otići.
Ja se sve nadam da mi dohakala promaja, jesam više puta na opakoj bila ovih danaKod alergijskih reakcija nista ne mora da boli, a mogu da zatvore disajne puteve. Desava se i ljudima koji nisu bili nikad alergicni.