Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nas bi dobila svaka africka trkacka ekipa...jednostavno fizicki su jaci...Izdrzljiviji pretrce nas...Padamo jer je nas maximum visok nivo poluvreme odigrat.I sa Brazilom je bilo ok poluvreme.Tako ce bit i sa Swiciom neovisno o rezultatu Brazila veceras.

Ne bi, brzi jesu ali nisu fizicki jaci , cak sta vise nasi su uglavnom dosta veci od njih i deluju stamenije, a i sto se tice kondicije nasi vecinom igraju u malko boljim klubovima nego oni a sto igras u jacem klubu to se zahteva veci nivo fizicke pripremljenosti i bolja kondicija, oni imaju urodjenu tu brzinu i to je to.
Mislim i danas isto , Kamerun nas nije ni nadjacao, ni nadskocio, pa ni nadtrcao cak , cak u finisu utakmice nasi su stvarali pritisak i imali dve sanse (koje nazalost nisu uspeli da iskoriste) vec ta dva gola u drugom poluvremena su nam dali cisto na inteligenciju i na manjak nase inteligence i neorganizovanost u odbrani.

Poslednja izmena:
Zasto ne bi bilo.Ok

Jesmo li mi redovni ucesnici velikih takmicenja ?

Jesmo li ekipa koja stalno igra osmine, cetvrtfinala velikih takmicenja,pa da kazes auuuuu ne mozemo da prodjemo grupu Sp,pa neuspjeh ?

Ep od 2000 nismo igrali !!!

Ako se plasiramo na EP. To je za nas veliki uspjeh.Nakon 20 godina,konacno se plasiratie na 2 velika takmicenja zaredom.

A i da prodjemo grupu.Opet bi izgubili osminu ili cetvrtfinale.I opet bi ljudi pljuvali nakon poraza.Kao da smo ispali u kvalifikacijama za Mundijal

Toliko smo nadmen i prepotentan narod.Kao da smo Francuska u fudbalu.

Momcima i selekciji svaka cast.

Da igramo narednih makar 5 velikih takmicenja zaredom.Sada bih potpisao.
Trebamo da igramo. Ja bih voleo na Euro. Voleo bih da prodjemo tamo, ali o tome ima vremena na proleće.

Odlicna utakmica oni su tehnicki losiji ali mene bilo strah i 4 da ne zavale veruj mi.Meni deluje da mi od 60 minuta ne mozemo trcati vise.A Piksi namesto da utrci u teren ko onaj njihov poglavica iz plemena on mirno sedi.Namesto da ih cekamo na 40metara kod 3/1 pa da im damo jos 2 mi napadamo ko sumanuti.Takticki nula bodova.Mitrovic nije spreman za utakmicu sto je i razumljivo povredjen je.Ciste zicere je promasivao.Nije on kriv vec Piksi koji ga stavio da igra.Kondicija i trka nam je ok do 60 min bili bi svetski prvaci.

Odlicna utakmica oni su tehnicki losiji ali mene bilo strah i 4 da ne zavale veruj mi.Meni deluje da mi od 60 minuta ne mozemo trcati vise.A Piksi namesto da utrci u teren ko onaj njihov poglavica iz plemena on mirno sedi.Namesto da ih cekamo na 40metara kod 3/1 pa da im damo jos 2 mi napadamo ko sumanuti.Takticki nula bodova.Mitrovic nije spreman za utakmicu sto je i razumljivo povredjen je.Ciste zicere je promasivao.Nije on kriv vec Piksi koji ga stavio da igra.Kondicija i trka nam je ok do 60 min bili bi svetski prvaci.
drugo poluvreme protiv kameruna je trebalo kao prvo protiv brazila

sa ponekom kontrom

gotovo

FB_IMG_1669650815728.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back