Da i meni je, bravo Ganci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Setimo se da je pokojni Živa govorio 2:0 je najopasniji rezultat, kao i 3:12:0 Gana...................idemoooooo.![]()
Nas bi dobila svaka africka trkacka ekipa...jednostavno fizicki su jaci...Izdrzljiviji pretrce nas...Padamo jer je nas maximum visok nivo poluvreme odigrat.I sa Brazilom je bilo ok poluvreme.Tako ce bit i sa Swiciom neovisno o rezultatu Brazila veceras.
Trebamo da igramo. Ja bih voleo na Euro. Voleo bih da prodjemo tamo, ali o tome ima vremena na proleće.Zasto ne bi bilo.Ok
Jesmo li mi redovni ucesnici velikih takmicenja ?
Jesmo li ekipa koja stalno igra osmine, cetvrtfinala velikih takmicenja,pa da kazes auuuuu ne mozemo da prodjemo grupu Sp,pa neuspjeh ?
Ep od 2000 nismo igrali !!!
Ako se plasiramo na EP. To je za nas veliki uspjeh.Nakon 20 godina,konacno se plasiratie na 2 velika takmicenja zaredom.
A i da prodjemo grupu.Opet bi izgubili osminu ili cetvrtfinale.I opet bi ljudi pljuvali nakon poraza.Kao da smo ispali u kvalifikacijama za Mundijal
Toliko smo nadmen i prepotentan narod.Kao da smo Francuska u fudbalu.
Momcima i selekciji svaka cast.
Da igramo narednih makar 5 velikih takmicenja zaredom.Sada bih potpisao.
drugo poluvreme protiv kameruna je trebalo kao prvo protiv brazilaOdlicna utakmica oni su tehnicki losiji ali mene bilo strah i 4 da ne zavale veruj mi.Meni deluje da mi od 60 minuta ne mozemo trcati vise.A Piksi namesto da utrci u teren ko onaj njihov poglavica iz plemena on mirno sedi.Namesto da ih cekamo na 40metara kod 3/1 pa da im damo jos 2 mi napadamo ko sumanuti.Takticki nula bodova.Mitrovic nije spreman za utakmicu sto je i razumljivo povredjen je.Ciste zicere je promasivao.Nije on kriv vec Piksi koji ga stavio da igra.Kondicija i trka nam je ok do 60 min bili bi svetski prvaci.
zakljucak:Svajcarska pobedila Kamerun, mi nismo. Zakljucak izvedite sami.

Zapravo Srbija, Kamerun, Gana i Koreja isti.Gana kao Srbija, mogu i izgubiti na kraju.

Pusti ti sad Hrvate! Imali ste sve na pladnju protiv Kameruna i uzeli samo bod. Takva nonšalancija neće dati ni boda protiv Švicarske.Zvao ga Vucic na mobilni reko mu mora biti 4 :1 da hrvati ne budu bolji od nas.Kad ono corak.![]()
Zvao ga Vucic na mobilni reko mu mora biti 4 :1 da hrvati ne budu bolji od nas.Kad ono corak.![]()