Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ludi Vucic nije hteo da posalje naseg Nedju.
maxresdefault.jpg

Tim se tako ne vodi, moras da ucestvujes u igri i strategiji a ne da budes posmatrac.
Ovo nisu losi igraci, ali oni jednostavno nemaju visok IQ za ovaj sport, a fizicki su limitirani visinom i manjkom brzih igraca.
Tu jos dodas Tadica koji loptu pipne 5x pre svakog pasa i imas to sto imas.
Ljudi moraju da shvate da je za Srbiju uspeh kvalifikovati se na takmicenje.

Piksi treba da je trener u timu i da ih uci kako se igra fudbal, a neko drugi tu treba da je selektor i da resava mane tima u odnosu na protivnika.
Piksi je usro i prvu i ovu utakmicu sa postavom koju je izveo.
Igras sa trojicom pozadi, prosek 195cm a Abubakar trci 9sec/100m :lol:
Sreca pa je to bila utakmica sa raspustenim
africkim timom koji isto ne zna za disciplinu.

Sta je ovo danas?Piksi napada kod 3/1 za nas?
Mitrovic najgori na svetu.Ciste zicere kao da namerno primasio.Piksi ko mrtvak i drogiran na klupi.
Strasno sta je ovo bilo!!!!
Mitrovic nije trebao da igra povredjen bolje zdravog da je stavio.Piksi odsutan.
Zvao ga Vucic na mobilni reko mu mora biti 4 :1 da hrvati ne budu bolji od nas.Kad ono corak.:dash:

Ebem ti fudbal kad ga zene gledaju i komentarisu.Jel vam ja zavirujem u lonac i serpu kad kuvate?Nista licno samo komentarisem.
Ne ljutim se ja na ovaj tvoj komentar. 😅
Ja fudbal volim pa ga zbog toga i gledam. Kad god mogu, a sad sam lijepo napisala i da nisam bila u mogućnosti da gledam ovu utakmicu pa time i moj tanak komentar. Znam ja i bolje.
A vjeruj mi na riječ, ja bolje kuvam neg što naša momčad igraju. 😉

Ne ljutim se ja na ovaj tvoj komentar. 😅
Ja fudbal volim pa ga zbog toga i gledam. Kad god mogu, a sad sam lijepo napisala i da nisam bila u mogućnosti da gledam ovu utakmicu pa time i moj tanak komentar. Znam ja i bolje.
A vjeruj mi na riječ, ja bolje kuvam neg što naša momčad igraju. 😉
Salim se, ja sam fudbal igrao sa devojcicama na kraju uvek pobedim 3:2.:D

Kad gledam ove nase dve utakmice nekako mi odskacu od prvenstva, kao da ne pripadamo tu... Igraci deuju jako umorno, ne mogu da se krecu ni dodju do vaduha... Nadam se neasluzenom prolasku, jer ima izgledni sansi a to...
Nemamo mi timsku igru ko hrvati uvek smo zavisili od individualaca.Oni ako igraju igra i tim.Bice bolje nije smak sveta ako izgubis u fudbalu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back