radeta62
Buduća legenda
- Poruka
- 43.060
Ludi Vucic nije hteo da posalje naseg Nedju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ludi Vucic nije hteo da posalje naseg Nedju.
Ovo nisu losi igraci, ali oni jednostavno nemaju visok IQ za ovaj sport, a fizicki su limitirani visinom i manjkom brzih igraca.Tim se tako ne vodi, moras da ucestvujes u igri i strategiji a ne da budes posmatrac.
Zvao ga Vucic na mobilni reko mu mora biti 4 :1 da hrvati ne budu bolji od nas.Kad ono corak.Sta je ovo danas?Piksi napada kod 3/1 za nas?
Mitrovic najgori na svetu.Ciste zicere kao da namerno primasio.Piksi ko mrtvak i drogiran na klupi.
Strasno sta je ovo bilo!!!!
Mitrovic nije trebao da igra povredjen bolje zdravog da je stavio.Piksi odsutan.
Pa to je tačno... evo gledam nemačku reprezentaciju, pola tima su im "garavuše", firer se prevrće u grobuNaravno, to je nacionalni sport ali ne sumnjam sa u ovom danas svetu i to mogu da zaseru ako pocnu da rezervisu po jedno mesto u timu za trandzu, po jedno za svaku rasu i tako to majmunisanje, uz selektorku na klupi.
Ma kad bi utakmice trajale 70 minuta, Srbija bi bila prvak sveta!Ja nisam gledala utakmicu ali sam bila u toku rezultata.
Čim sam čula da su zaredom pala 2 gola za Kamerun, sve mi je bilo jasno.
NIkako ovi naši da si razbistre da se fudbal igra 90 minuta.
Smesni su, vadi ih skola i sistem pa jos uvek trce ko navijeni, ali izgubili su se i nije to to, kao sto vise ni Mercedes nije Mercedes.Pa to je tačno... evo gledam nemačku reprezentaciju, pola tima su im "garavuše", firer se prevrće u grobu
Nebi nikad, jer bi onda bili spremni za 45.Ma kad bi utakmice trajale 70 minuta, Srbija bi bila prvak sveta!
Gledo sam ja hrvate pola srbi ali trce.Nije bitno da li si plavusa ili garavusa moras da trcis fudbal je to bajo moj.Pa to je tačno... evo gledam nemačku reprezentaciju, pola tima su im "garavuše", firer se prevrće u grobu
Vratice se oni u vrh za jedno dva prvenstva, to je makar sigurno...Smesni su, vadi ih skola i sistem pa jos uvek trce ko navijeni, ali izgubili su se i nije to to, kao sto vise ni Mercedes nije Mercedes.
Ne ljutim se ja na ovaj tvoj komentar.Ebem ti fudbal kad ga zene gledaju i komentarisu.Jel vam ja zavirujem u lonac i serpu kad kuvate?Nista licno samo komentarisem.
Sve si u pravu...Gledo sam ja hrvate pola srbi ali trce.Nije bitno da li si plavusa ili garavusa moras da trcis fudbal je to bajo moj.
Salim se, ja sam fudbal igrao sa devojcicama na kraju uvek pobedim 3:2.Ne ljutim se ja na ovaj tvoj komentar.
Ja fudbal volim pa ga zbog toga i gledam. Kad god mogu, a sad sam lijepo napisala i da nisam bila u mogućnosti da gledam ovu utakmicu pa time i moj tanak komentar. Znam ja i bolje.
A vjeruj mi na riječ, ja bolje kuvam neg što naša momčad igraju.![]()
Sumnjam, afrika je to, njima je danas najbolji igrac Gundogan.Vratice se oni u vrh za jedno dva prvenstva, to je makar sigurno...
Nemamo mi timsku igru ko hrvati uvek smo zavisili od individualaca.Oni ako igraju igra i tim.Bice bolje nije smak sveta ako izgubis u fudbalu.Kad gledam ove nase dve utakmice nekako mi odskacu od prvenstva, kao da ne pripadamo tu... Igraci deuju jako umorno, ne mogu da se krecu ni dodju do vaduha... Nadam se neasluzenom prolasku, jer ima izgledni sansi a to...
Gana zabila?