Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije to najveći problem. Problem je način na koji ste vi primili golove pri rezultatu 3:1 za vas. Iskreno, ja ne znam da li sam to ikad vidio. 2 duge na Abubakara, vaša obrana na centru, i jedan od stopera 2x kasni u offside zamci. Šta ste radili, išli po 4:1, 5:1?

Glavni problem je sto se napravio hajp od igraca Juventusa, Fiorentine, Verone i Ajaksa kao da igraju u Realu, Barseloni i Sitiju. Kada Srbija bude imala nosioca igre Reala kao Modricа tada ce rutinirati ekipe poput Kameruna sa 3-4:0.

Srbija nema neki dobar skor sa Švicom, ali nada uvijek postoji. Treba odigrati ne samo hrabro, već i mudro. Srbija ima odličan napad, ali treba poraditi na veznom redu i obrani. I malo se bolje posložiti u glavi. Čemu strah od uspjeha?
Bold 1. Srbija je najmanje duplo bolja momčad od Kameruna pa je ispustila 3:1. I to nakon što je golove zabila u najbolje moguće vrijeme da protivnika slome psihički.
Bold 2: Ja mislim da im nije to problem. Meni djeluje kao da se radi o nekoj nonšalanciji. Dal su bili toliko sigurni u sebe da su mislili da je gotovo? Pogotovo ako znamo da ih je Piksi uvjerio da mogu sa svakim, skinuo im onu luzerštinu koja ih je pratila. Ali motivacioni govori i uvjeravanje da si najbolji ne može funkcionirat na duge staze.

Sta je ovo danas?Piksi napada kod 3/1 za nas?
Mitrovic najgori na svetu.Ciste zicere kao da namerno promasio.Piksi ko mrtvak i drogiran na klupi.
Strasno sta je ovo bilo!!!!
Mitrovic nije trebao da igra povredjen bolje zdravog da je stavio.Piksi odsutan.Pad kondicije uvek u 65 minuti i Brazil i Kamerun.Pretrcavaju nas crnci i to je to.

Srbija nema neki dobar skor sa Švicom, ali nada uvijek postoji. Treba odigrati ne samo hrabro, već i mudro. Srbija ima odličan napad, ali treba poraditi na veznom redu i obrani. I malo se bolje posložiti u glavi. Čemu strah od uspjeha?
Nije to strah od uspeha vec realnost. Mi smo u fudbalu ono što ste vi u košarci, solidan tim ali nije za velika takmičenja.

Zato sam i napisao da će trebati i mudrosti protiv Švicarske.
Fali im znaci mudrost pored discipline … nemaju oni toliko talenta, bez to dvoje i Brazil ide kuci.
Ja bi rekao da njih samo neka luda sreca moze da pogura, oni su ekipa amatera sa dozom talenta.
Ako nalete na slicne amatere kao sto su africke reprezentacije onda imamo ovo, a ako ih zapadnu profesionalci - pisi propalo.

Woodoo magije pomogle ...

FipTlf3WQAAa7EG.jpg

Zasto nezadovoljni? Ako ti je ovo ok onda dobro. Sreća da imamo nikad lakšu grupu za Euro i uopšte u kvalifikacijama.

Zasto ne bi bilo.Ok

Jesmo li mi redovni ucesnici velikih takmicenja ?

Jesmo li ekipa koja stalno igra osmine, cetvrtfinala velikih takmicenja,pa da kazes auuuuu ne mozemo da prodjemo grupu Sp,pa neuspjeh ?

Ep od 2000 nismo igrali !!!

Ako se plasiramo na EP. To je za nas veliki uspjeh.Nakon 20 godina,konacno se plasiratie na 2 velika takmicenja zaredom.

A i da prodjemo grupu.Opet bi izgubili osminu ili cetvrtfinale.I opet bi ljudi pljuvali nakon poraza.Kao da smo ispali u kvalifikacijama za Mundijal

Toliko smo nadmen i prepotentan narod.Kao da smo Francuska u fudbalu.

Momcima i selekciji svaka cast.

Da igramo narednih makar 5 velikih takmicenja zaredom.Sada bih potpisao.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back