pikax
Buduća legenda
- Poruka
- 37.929
Idemooooo Brazil 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad Srbiji treba bilo kakva pobjeda protiv Švicarske.Pa nećete od 2 igrača izgubit valjda?zakljucak:
ima da siptari obrisu patos sa nama!
![]()
A čiji si ti ,dete ?Pa nećete od 2 igrača izgubit valjda?
Da li je dovoljna pobeda ili mora gol razlika za prolaz ?Svajcarska je u prednosti i bodovno i mentalno pred mec sa Srbijom. Barem Srbija ne mora da juri pobedu sa vise golova razlike, ali bice tesko pobediti bilo kako.
dovoljna pobjedaDa li je dovoljna pobeda ili mora gol razlika za prolaz ?
Da li je dovoljna pobeda ili mora gol razlika za prolaz ?
Ništa ne brinite.Za meč sa Švajcarskom ja preuzimam vođenje strategije .brazil nam samo produžio agoniju

kakve smo lude sreće 50:50Sad srpčići da nadigraju švajcarski sat, sir, i sastav...kolike su nam šanse?
Bravo Brazil.. znalo se da će zadnje kolo i direktan duel sa Švajcarcima da odluči.. Imamo čistu situaciju.. pobeda nam treba.. ako budemo kompletni šanse 50:50.. idemo Srbijaaa!!!
Tako je bolesno sebican lik i plus promasio ciste zicere....Piksi kao da travu uzima.Nije prisutan.Nekada deluje kao da je sve izrezirano.Neverovantna sebičnost Mitrovića danas i amatersko vođenje Piksija i "izmene" koje su samo njemu jasne verovatno!
i da smo pobedili kamerun 3:2 ista pozicija.Bravo Brazil.. znalo se da će zadnje kolo i direktan duel sa Švajcarcima da odluči.. Imamo čistu situaciju.. pobeda nam treba.. ako budemo kompletni šanse 50:50.. idemo Srbijaaa!!!
To je realnost ipak.što se palimo, sam uspeh našeg fudbala je samo da odemo na mundijal i tu nam je granica.
Tako je.. tek sam sad skontaoi da smo pobedili kamerun 3:2 ista pozicija.