- Poruka
- 24.345
Opet goleada sa njima kao u prijateljskoj utakmici 2010. u Bgu 4 3 smo dobili. Ovo su dva susreta sa njima u istoriji. Oba 3 +, 4 +, 5 +, gg, gg 3 +.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SrbiNisu. Provjeravao je VAR oba. Kut kamere zna zavarati. Igrač skroz desno je oba puta ostavio Abubakara on side.
Btw, vodite 3:1 i primate 2 komada iz kontre. Tko to radi?
Ne uvlace jezik.Bajaju vracaju ovi crnci sve im hebem
Ajde sto nismo nego su uvalili cak 3 komada kao nikad na SP. U grupi nikad nisu dali 3 gola kao sad.Svajcarska pobedila Kamerun, mi nismo. Zakljucak izvedite sami.
Loša obrana Srbije?Ajde sto nismo nego su uvalili cak 3 komada kao nikad na SP. U grupi nikad nisu dali 3 gola kao sad.
A sta ako svajcarci odigraju nereseno?dobra utakmica.. jbg ispustili smo lepu prednost..nadam se da Švajcarci neće tresnuiti Brazil i poslati nas kući već večeras..ajmo Brazil!!
Nije to najveći problem. Problem je način na koji ste vi primili golove pri rezultatu 3:1 za vas. Iskreno, ja ne znam da li sam to ikad vidio. 2 duge na Abubakara, vaša obrana na centru, i jedan od stopera 2x kasni u offside zamci. Šta ste radili, išli po 4:1, 5:1?dobra utakmica.. jbg ispustili smo lepu prednost..nadam se da Švajcarci neće tresnuiti Brazil i poslati nas kući već večeras..ajmo Brazil!!
Slabo trce mnogo yebali otekli im testisi.Loša obrana Srbije?