Agram14
Domaćin
- Poruka
- 3.975
Ako zapne s rezultatom, imat će Piksija na direktnoj vezi da mu pojasni šta, gdje i kako.Čudi me da Vučić ne igra!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako zapne s rezultatom, imat će Piksija na direktnoj vezi da mu pojasni šta, gdje i kako.Čudi me da Vučić ne igra!
Pamtim Panini Italia '90 album. Bilo je igrača Kameruna iz kluba Tonnere Yaounde. Kako čovjek zapamti bespotrebne informacije.no, vratimo se nogometu, tenzije rastu.. Yaounde je pust, nema nikoga na ulicama!![]()
Ti si dobar, ja pamtim Argentinu'78...Pamtim Panini Italia '90 album. Bilo je igrača Kameruna iz kluba Tonnere Yaounde. Kako čovjek zapamti bespotrebne informacije.
kojih 5 sansi, srbija je jos uvek bez suta u okvir gola, mitrovic je pogodio stativu i sutnuo poredKlasicna prica, mi propustimo pet sansi, oni dobiju jednu i iskoriste je.
On je oduvek u vezi bio tragično los, u Sevilji ponekad igra stopera,na toj poziciji je koliko toliko solidan.Fali vam Gudelj, a Mitar se teško kreće. Vuče neku ozljedu, siguran sam.