Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.269
nisu mi oni bili toliko dobri koliko smo mi bili losi
Mi smo previse utripovali da smo sam krem svetskog fudbala. Brazil je druga planeta ne samo za nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisu mi oni bili toliko dobri koliko smo mi bili losi
ako ovako igramo sigurno cemo biti zadnji u grupi , bez bodovaMi smo previse utripovali da smo sam krem svetskog fudbala. Brazil je druga planeta ne samo za nas.
ako ovako igramo sigurno cemo biti zadnji u grupi , bez bodova
Gledam na Tviteru neki su pisali kako ćemo da puknemo 5:0 u drugom poluvremenu, 2:0 deluje manje tragično.ako ovako igramo sigurno cemo biti zadnji u grupi , bez bodova
Velika očekivanja pa sledi ... Srbija je to.
Sećam se kad smo pukli prijateljsku od Danske 3-0. To je otprilike pokazalo gde nam je mesto u odnosu na elitne ekipe.Mi smo previse utripovali da smo sam krem svetskog fudbala. Brazil je druga planeta ne samo za nas.
Iskreno, umesto da priznaš da si pogrešno analizirao ti se podsmevaš drugima...Šta te briga, ti si navijao za Brazil, dakle tebi je dobro![]()
Sećam se kad smo pukli prijateljsku od Danske 3-0. To je otprilike pokazalo gde nam je mesto u odnosu na elitne ekipe.
Inače, Brazil nas je i 2018. pobedio 2-0. Koliko se sećam tada čak i nismo bili toliko loši. Oni su dosta napredovali a mi kao jesmo ali izgeda da nismo. U stvari, naredna dva meča će pokazati šta je u pitanju...
Ako izguramo osminu finala to će biti izuzetan uspeh.Srbija ima solidan tim, igraci igraju u jakim ligama, ali nisu sam evropski i svetski vrh. To je prosto cinjenica.
To i ja tvrdim i ne znaci da sam pesimista ili da cu da ih ispljujem posle prvog poraza..razocarala je igra. Mi možemo da se nosimo sa Švajcarskom i ekipama tog ranga, ali Brazil, Francuska, Španija ipak su azdaje za nas...i taj Kamerun ce morati dobro da se pomuče da pobede njih mada vidim da mnogi upisuju sigurna 3 boda (???) u toj utakmici pa sa Švajcarskom da se koljemo za drugo mesto...zaboravljate isto da je Švajcarska igrala nerešeno s Brazilom na SP u Rusiji i da ce i sad odigrati bolje nego mi ili izgubiti s golom razlike.Srbija ima solidan tim, igraci igraju u jakim ligama, ali nisu sam evropski i svetski vrh. To je prosto cinjenica.
Iskreno, umesto da priznaš da si pogrešno analizirao ti se podsmevaš drugima...