Ladno vehabije dobise Argentince , iskreno mislim da bi Argentina bolje delovala bez Mesija, mislim to je vec smesno koliko svi ostali samo gledaju u njega i kako svaka lopta ide na njega, svi kao samo da zele njemu da daju loptu i onda da samo gledaju i cekaju daon izvede neku magiju a to ne biva, Mesi jeste najbolji igrac ali on tu mora da bude samo 1 od igraca u timu i deo tima i nista vise od toga i mislim da u igri saigraci uopste ne bi trebalo da prave razliku izmedju njega i recimo Martineza, Dibale, Alvareza, ono dodaj loptu onome ko je blizi ili ko je u boljoj poziciji, sta ima da cekas na Mesija.
Inace ovo je prvi put nakon da mogu da se setim uopste da sam u susretu izmedju izrazitog favorita i autsajdera navijao za favorita i eto kako se zavrsi. : (
Nego bas sam ovde pre neka 3 dana mozda usao u raspravu sa jednim likom koji je rekao da ce Saudijska Arabija u toj grupi sluziti ostalima za popravljanje gol razlike, ja sam mu bas rekaoda to nece biti slucaj, Saudijci su odlicno odigrali kvalifikacije, u onoj zavrsnoj grupu Azijske zone od 10 utakmica izgubili su samo jednu, zavrsili su kao prvi u grupi recimo ispred Japana i Australije, imaju 7-2-1 skor a pobedili su kod kuce i Japan i Australiju , takodje jeste da su kvalitetom malo limitirani ali dosta su kompaktna ekipa, svi igraci im igraju u njihovom domacem prvenstvu a cak 13 igraca im igra za njihov najveci klub Al Hilal a jos 6 ili 7 za njihov drugi najveci klub Al Nassr , znaci citav Al Hilal poveli na prvenstvo i vise od pola druge najvece ekipe sto znaci da su vec uigrani i nisu im bile ni potrebne pripreme i period uigravanja (kao nekima) i bas tu cinjenicu da ovaj put nije ni bilo nikakvih priprema reprezentacija za ovo SP bi neka ekipa poput njih mogla da iskoristi i iznadi nekog of favorita , pritom imaju i sjajnog selektora , legendarni Francuz Erve Renar koga najbolje pamtimo onda kada je sokirao sve i sa Zambijom pre 10-ak godina osvojio Africki Kup nacija, takodje pre nekih 5,6 godina osvojio je i Africki Kup nacija sa Obalom Slonovace i tako postao prvi u istoriji koji je osvojio 2 puta Africki Kup nacija sa dve razlicite reprezentacije a zatim je onda 2018. odveo Maroko na SP u Rusiji, njihovo prvo SP jos od Francuske 1998, sjajan selektor, pogotovo za rad sa tim uslovno receno “manjim” ekipama i ako neko moze od Saudijaca da izvuce nesto i da uradi nesto sa njima onda je to on.
Nego danas nisu ni Danci uspeli da pobede Tunis, Tunis dosta ovako cvrsta ekipa, tipican predstavnik te arapsko-persijske skole fudbala , slicna ekipa kao recimo Alzir, Egipat ili Iran recimo , tesko daju ali tesko i primaju golove i tesko je probiti ih , gaje taj defanzivni stil igre i tom nekom borbenoscu, disciplinovanom igrom, timskom igrom u odbrani donekle kompenzuju taj manjak tehnicke potkovanosti dok recimo Marokanci su vec malo atipicna ekipa iz tog podneblja, oni vec ne gaje tako defanzivan stil igre i imaju malo veci ofanzivni potencijal, mislim i da Hrvatima uopste nece biti lako sa njima.
Inace sad bi zaista bilo lepo kada bi Meksikanci pobedili ove bezvezne i dosadne Poljake, ono bas sam se nesto smorio , juce sam se bas smorio zbog Senegala , mislim da definitivno nisu zasluzili da izgube, igrali su vrlo dobro, nisu se branili, a Holandija je do tog gola imala samo jednu onu precku ili stativu bese u prvom poluvremenu i od tad pa sve do onog gola nisu nijednom sutnuli u okvir gola i mislim da je Senegal zasluzio barem bod, eto danas i Argentina izgubi koju sam oduvek jako simpatisao sto u kosarci sto u fudbalu (jos od vremena Batistute, Kanidje, Krespa, Verona, Ajale i ostalih bili su jedna od omiljenih reprezentacija a da ne spominjem kosarku i onu generaciju sa Djinobilijem Skonokinijem, Skolom, Nocionijem, Obertom, Montekijom, Pepe Sancezom, Delfinom, Volkoviskim i druzinom).
Inace bravo legendarni Giljermo Ochoa penal Poljacima, bravo majstore, golmancina ipo, ima reflekse kao macka