Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.577
Dok ima sanse treba se nadati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako god ipak je Piksi najbolji selektor Srbije svih vremena...? ako se pogleda skor
Samo ako struka da otkaz pre swice...nema ljutnje hvala im i neka idu!Dok ima sanse treba se nadati.
očekujemo nešto van granica i još se ljutimo. ja sam zadovoljan samim dolaskom na mundijal. sve preko toga mogu reći svaka čast.To je realnost ipak.
I šta onda?Samo ako struka da otkaz pre swice...nema ljutnje hvala im i neka idu!
Srbija je bolja od Kameruna ali samo tehnicki sto nije dovoljno da se pobedi ..Nekada ti problem napravi i tehnicki losija ekipa ali kondiciono superiornija...beli igraci ne mogu trcati sa crnim i to nas je kostalo.Nema veze Srbija bilo koja bela ekipa crncima ne moze parirati...Bilo koji sport.Tu Piksi nista ne moze kada njihovih 11 igraca na 100 metara trce 10 sekundi.Ali nakon 3/1je trebao na 40 metara postavit svih 11 igraca.I šta onda?
Nisi u njihovim gaćama, sigurno za sve postoji razlog. Iako naravno jesu odgovorni...
Tačno , fizički su superiorniji , ali i opet nismo mi sam vrh i trebalo bi da budemo realni jer ako kojim slučajem prođemo u sledeću fazu ispadamo odmah .Srbija je bolja od Kameruna ali samo tehnicki sto nije dovoljno da se pobedi ..Nekada ti problem napravi i tehnicki losija ekipa ali kondiciono superiornija...beli igraci ne mogu trcati sa crnim i to nas je kostalo.Nema veze Srbija bilo koja bela ekipa crncima ne moze parirati...Bilo koji sport.Tu Piksi nista ne moze kada njihovih 11 igraca na 100 metara trce 10 sekundi.Ali nakon 3/1je trebao na 40 metara postavit svih 11 igraca.
Ne razumijem pitanje. Malo sam spor. Možeš li pojasniti?A čiji si ti ,dete ?
Takav je izraz . Za koga navijaš ?Ne razumijem pitanje. Malo sam spor. Možeš li pojasniti?
Srbija je bolja od Kameruna ali samo tehnicki sto nije dovoljno da se pobedi ..Nekada ti problem napravi i tehnicki losija ekipa ali kondiciono superiornija...beli igraci ne mogu trcati sa crnim i to nas je kostalo.Nema veze Srbija bilo koja bela ekipa crncima ne moze parirati...Bilo koji sport.Tu Piksi nista ne moze kada njihovih 11 igraca na 100 metara trce 10 sekundi.Ali nakon 3/1je trebao na 40 metara postavit svih 11 igraca.
Pa jel nije jasno iz nicka i avatara?Takav je izraz . Za koga navijaš ?![]()

Očito je ozlijeđen. Da li sam ja jedini koji to primjećuje? Način na koji se kreće, sve nekako usporeno, neprirodno, čudno....Tako je bolesno sebican lik i plus promasio ciste zicere....Piksi kao da travu uzima.Nije prisutan.Nekada deluje kao da je sve izrezirano.
Tesko ce bit i sa swicom.Pad kondicije u 65 min hroničan.Nije mi jasno kako Hrvati onako sa lakocom vezu loptu sa 2 gl.igraca stara 37 godina.Ostatak ekipe im prosek.
Nije mi jasno jer ne pratim fudbal a valjda je to jasno , ali SP pratim.Pa jel nije jasno iz nicka i avatara?
Za Hrvatsku. To jest za viceprvake svijeta.
Isprike onda.Nije mi jasno jer ne pratim fudbal a valjda je to jasno , ali SP pratim.
sad ugura u gomene srce zaboli kad ronaldo krene da vrti nogom oko lopte ko pop kadionicom kad mashe..i onda je gurne u rikverc..
to viceprvaka samo ćete vi pamtiti.Pa jel nije jasno iz nicka i avatara?
Za Hrvatsku. To jest za viceprvake svijeta.
Ne zezaj Sale , odlično igraju fudbal.to viceprvaka samo ćete vi pamtiti.
na mundijalu ako nisi prvi ništa se ne računa. jedino račun u fudbalski savez![]()
Izvini ti.Malo više se šalim a stvarno nisam imala pojma.Isprike onda.
Agram je stari njemački naziv za Zagreb.
Na avataru je Mateo Kovačić, igrač Chelsea i Hrvatske u dresu hrvatske reprezentacije.
samo kažem šta se pamti. to što mi znamo da su bili drugi, brazilci pojma nemaju kao i ostale nacije.Ne zezaj Sale , odlično igraju fudbal.
Mi bolje plivamo![]()
Pričam sa ćaletom danas i kažem ja njemu , Pa i ovi drugi ne hvataju leptire na terenu .Jes tako.Svi igraju fudbal.Inače i dalje mi nije jasno što sam se sad zarazila sa ovim.samo kažem šta se pamti. to što mi znamo da su bili drugi, brazilci pojma nemaju kao i ostale nacije.