Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I šta onda?

Nisi u njihovim gaćama, sigurno za sve postoji razlog. Iako naravno jesu odgovorni...
Srbija je bolja od Kameruna ali samo tehnicki sto nije dovoljno da se pobedi ..Nekada ti problem napravi i tehnicki losija ekipa ali kondiciono superiornija...beli igraci ne mogu trcati sa crnim i to nas je kostalo.Nema veze Srbija bilo koja bela ekipa crncima ne moze parirati...Bilo koji sport.Tu Piksi nista ne moze kada njihovih 11 igraca na 100 metara trce 10 sekundi.Ali nakon 3/1je trebao na 40 metara postavit svih 11 igraca.

Srbija je bolja od Kameruna ali samo tehnicki sto nije dovoljno da se pobedi ..Nekada ti problem napravi i tehnicki losija ekipa ali kondiciono superiornija...beli igraci ne mogu trcati sa crnim i to nas je kostalo.Nema veze Srbija bilo koja bela ekipa crncima ne moze parirati...Bilo koji sport.Tu Piksi nista ne moze kada njihovih 11 igraca na 100 metara trce 10 sekundi.Ali nakon 3/1je trebao na 40 metara postavit svih 11 igraca.
Tačno , fizički su superiorniji , ali i opet nismo mi sam vrh i trebalo bi da budemo realni jer ako kojim slučajem prođemo u sledeću fazu ispadamo odmah .

Ovaj Kamerun bi Hrvatska rutinirala sa svih 11 belaca. Dobili su ih uostalom i Svajcarci, ali imaju i oni 2-3 crna igraca pa eto da ne racunamo.

Tako je bolesno sebican lik i plus promasio ciste zicere....Piksi kao da travu uzima.Nije prisutan.Nekada deluje kao da je sve izrezirano.
Tesko ce bit i sa swicom.Pad kondicije u 65 min hroničan.Nije mi jasno kako Hrvati onako sa lakocom vezu loptu sa 2 gl.igraca stara 37 godina.Ostatak ekipe im prosek.
Očito je ozlijeđen. Da li sam ja jedini koji to primjećuje? Način na koji se kreće, sve nekako usporeno, neprirodno, čudno....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back