Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Belgija je užasna bila u 2 utakmice, nezasluženo su i Kanadu dobili. Hrvati imaju 90% šanse da prođu...još im i x igra.
Žao mi Japanaca...mogli su da reše jednog favorita...ovako...mislim da će proći Nemci i Španci.

Inače....pa mislim jbt šta je ovo levo....:rotf:
Jooooj...litijaši šta napraviste :( :mrgreen:

FimGqu3XEAEOQXa
Kao što reko Knollova mi je top. Ne znam da li je plastika ili ne ali je san snova čisto iz vizuelnog ugla.

Бојим се нерешеног резултата са Камеруном и пораза од Швајцараца!
Досад сам се само једном појавио са коментаром у вези наше репрезентације (на страни:18, пост: 443) и изгледима за пролаз даље. То су радили (и урадили) многи ,,познаваоци'' фудбала у свету а ја само истичем зебњу баш онако како сам написао у наслову овог коментара.
Превише је оптимизма и буке а врло мало реалности.

Бојим се нерешеног резултата са Камеруном и пораза од Швајцараца!
Досад сам се само једном појавио са коментаром у вези наше репрезентације (на страни:18, пост: 443) и изгледима за пролаз даље. То су радили (и урадили) многи ,,познаваоци'' фудбала у свету а ја само истичем зебњу баш онако како сам написао у наслову овог коментара.
Превише је оптимизма и буке а врло мало реалности.

....sto nece umanjiti LJUBAV prema Srbiji i navijanje dokle god se lopta kotrlja :D

Kada igraju srcem i mooda ostave na terenu i da izgube sa 6:0
nikada im ne bi zamerio. Ja nisma na terenu i ja nisam u tim kopackama.

NAPRED SRBIJAAAAAAAAAA

1669622388456.png

Kao što reko Knollova mi je top. Ne znam da li je plastika ili ne ali je san snova čisto iz vizuelnog ugla.
Dobro, moram priznat da na ovoj slici izgleda brutalno. Vidim zašto ima ulogu koju ima u FSS-u. Za plastiku ne znam. Sisa može bit i prirodna i napravljena. Na ovoj slici se ne može procjenit. Ali nos je operirala, to se vidi iz aviona. Ali nije ništa pretjerano kao vaše starlete. Ono kad sjedne njih 10 i sve izgledaju isto, ne znaš koja je koja. Ista usta, isti nos, iste jagodice, sve isto...

Nije Piksi Batađorista prešao na 4-4-1-2 kako su predlagali pojedini stručnjaci na forumu? Možda bi sudac interevnirao i upozorio ga da ne može s 12 igrača početi utakmicu, ali nikad ne znaš. APP.

Želim vam sreću i dobar rezultat protiv Kameruna. Prvenstveno zbog Trumana, Mstislava i ostalih normalnih forumaša koji su tu da bi pričali o nogometu i SP 2022. ( i s kojima sam pričao i pričam o tome) a ne prosipali žuč zbog turnira koji se igrao prije 4 i pol godine.

Lako je uočljivo na tv ekranima da su navijači kupljeni, tako da mi nije jasno čemu uopće farsa.
Ovo ni meni nije jasno. Šta bi falilo, ako već ne mogu ispunit ni 50% kapaciteta na nekim tekmama, da ti Pakistanci dođu i gledaju kao neutralni? Mislim da nitko ne bi puno spominjao. Oni baš odlučili radit nakaradu od svega živog. Ili kad lažu koliko je gledatelja. Jednom su rekli da je preko 41.000, a stadion prima 40.000.

Livaja nije krilo. Jesi ti ijednu utakmicu Hrvatske pogledao u zadnjih godinu, dvije?
jesam, ali nemojte otpisivati livaju

ukoliko bude statican ok menjate ga, ali mislim da je on sad pun volje da se pokaze i jos posle ovog gola grisce kao lud i moze biti vasa udarna igla

stim sto moze biti i papan, zavisi kako mu krene, dati mu sansu u prvoj postavi opet pa vidjeti...

vidim kolk oste odusevljeni pobedom, opet letite u nebesa, tipicno balkanski... a niste jos nista zavrsili osim sto ste sebi obezbedili da imate prostora da odigrate remi sa Belgijom.

odlucujuca utakmica je sa Belgijom. I da se i vi i oni molite da kanada napravi cudo i deklasira sa sto vecom razlikom maroko, od cega nema nista! maroko je dve najjace reprezentacije u grupi prosao odlicno i bio bi idiot da to prospe protiv kanade , nece to uciniti...

Belgijanci opusteni protiv kanade, sudije im pomogle, opusteni protiv maroka i prosli ko bosi po trnju...

sad je tu i lukaku i morace da zapnu sa 600 % utakmica zivota... igra samo jedan rezultat, pobediti hrvatsku...

U suprotnom pakuju kofere i idu nazad da ih razapnu mediji i navijaci...

Vi sad bolje spustite nos dole, jer vas ceka utakmica koja odlucuje da li cete ostati ili pravac kuci...

onaj bod s marokom vam moze doci glave, a za to je zasluzna defanzivna ziheraska taktika idiota dalica...

ps

sramota je sto su vasi navijaci pre pocetka utakmice vredjali borjanovu zenu porodicu, i hvalisali se traktorima...

Samo sto u svojim ekipama imaju bolje pojedince pored sebe.
A u Hr.se očekuje da oni vuku reprezentaciju.
Po meni najveće razočarenje cele te generacije je Kovačic,ostao je nekako neodrecen.
Perišić je bio najbolji wingback Serie A prošle sezone. Nije ga Conte doveo na lijepe oči. Luka ne igra u Evertonu s 37 godina, igra u Real Madridu, najvećem klubu na svijetu. To što luka igra sa Kroosom, Valverdeom, Benzemom i Viniciusom, a Perišić sa Kaneom, Sonom i Kuluševskim ni na koji način ne znači da u reprezentaciji neće moći zbog godina. Perišić oduvijek igra bolje za reprezentaciju nego za klubove. Evo, jučer 2 asistencije, ne znaš koja je bolja. Luka je odigrao 2 slabije utakmice za svoje standarde, iako je protiv Maroka proglašen za najboljeg igrača utakmice.
Za Kovačića se slažem, ali to kod nas već 10 godina tupe svi. Treneri, novinari, stručni komentatori, navijači.... a čovjek zadnjih 10 godina igra redom za Inter-Real-Chelsea. Ima 4 osvojene Lige prvaka, Europsku ligu, La ligu, 2 Svjetska klupska prvenstva.....Tako da ga je teško kritizirat. U Chelseau igra stalno iako su se promjenila 3 ili 4 treneraq od kad je tamo. Jučer je npr. odigrao odličnu utakmicu. I to je di je on najjači. Uzme loptu na naših 16 m i donese je do njihovih 16 m. I tako 3-4 puta. Ali ne puca po golu kolko bi trebao, često bira krivo (tj. najsigurnije) rješenje zadnjim pasom, ne preuzima odgovornosti kolko bi trebao. Npr. on je jučer radio prodore jer ga je npr, jedan Kanađanin napao dok je imao loptu, riješi njega, pa drugog, pa trećeg, samo ide. Al neće sam uzet loptu i krenut. kao da mu fali sigurnosti, ne znam kako bi to objasnio.

jesam, ali nemojte otpisivati livaju

ukoliko bude statican ok menjate ga, ali mislim da je on sad pun volje da se pokaze i jos posle ovog gola grisce kao lud i moze biti vasa udarna igla

stim sto moze biti i papan, zavisi kako mu krene, dati mu sansu u prvoj postavi opet pa vidjeti...

vidim kolk oste odusevljeni pobedom, opet letite u nebesa, tipicno balkanski... a niste jos nista zavrsili osim sto ste sebi obezbedili da imate prostora da odigrate remi sa Belgijom.

odlucujuca utakmica je sa Belgijom. I da se i vi i oni molite da kanada napravi cudo i deklasira sa sto vecom razlikom maroko, od cega nema nista! maroko je dve najjace reprezentacije u grupi prosao odlicno i bio bi idiot da to prospe protiv kanade , nece to uciniti...

Belgijanci opusteni protiv kanade, sudije im pomogle, opusteni protiv maroka i prosli ko bosi po trnju...

sad je tu i lukaku i morace da zapnu sa 600 % utakmica zivota... igra samo jedan rezultat, pobediti hrvatsku...

U suprotnom pakuju kofere i idu nazad da ih razapnu mediji i navijaci...

Vi sad bolje spustite nos dole, jer vas ceka utakmica koja odlucuje da li cete ostati ili pravac kuci...

onaj bod s marokom vam moze doci glave, a za to je zasluzna defanzivna ziheraska taktika idiota dalica...

ps

sramota je sto su vasi navijaci pre pocetka utakmice vredjali borjanovu zenu porodicu, i hvalisali se traktorima...
Nitko ne otpisuje Livaju, samo ti pojašnjavam da čovjek nije krilo.
Ma tko leti u nebesa? Dalić, igrači? Ili portali koji skupljaju klikove?
ps
da, "šale" s traktorima su dno. Ali Borjan nije bez razloga imao takav tretman. Ali ne da mi se ovo pretvarat u političku raspravu ponovo.

Ovo ni meni nije jasno. Šta bi falilo, ako već ne mogu ispunit ni 50% kapaciteta na nekim tekmama, da ti Pakistanci dođu i gledaju kao neutralni? Mislim da nitko ne bi puno spominjao. Oni baš odlučili radit nakaradu od svega živog. Ili kad lažu koliko je gledatelja. Jednom su rekli da je preko 41.000, a stadion prima 40.000.

Drvlje i kamenje na Katarane, fino platili dodatno radnike da gledaju Mundijal. To je za pohvalu, kad bi ti ljudi gledali uzivo najveci sportski dogadjaj na planeti.

Nitko ne otpisuje Livaju, samo ti pojašnjavam da čovjek nije krilo.
Ma tko leti u nebesa? Dalić, igrači? Ili portali koji skupljaju klikove?
ps
da, "šale" s traktorima su dno. Ali Borjan nije bez razloga imao takav tretman. Ali ne da mi se ovo pretvarat u političku raspravu ponovo.
kakav tretman?

da mu vredjaju zenu i porodicu isticuci ustastvo?

stoka , sta drugo reci...

Perišić je bio najbolji wingback Serie A prošle sezone. Nije ga Conte doveo na lijepe oči. Luka ne igra u Evertonu s 37 godina, igra u Real Madridu, najvećem klubu na svijetu. To što luka igra sa Kroosom, Valverdeom, Benzemom i Viniciusom, a Perišić sa Kaneom, Sonom i Kuluševskim ni na koji način ne znači da u reprezentaciji neće moći zbog godina. Perišić oduvijek igra bolje za reprezentaciju nego za klubove. Evo, jučer 2 asistencije, ne znaš koja je bolja. Luka je odigrao 2 slabije utakmice za svoje standarde, iako je protiv Maroka proglašen za najboljeg igrača utakmice.
Za Kovačića se slažem, ali to kod nas već 10 godina tupe svi. Treneri, novinari, stručni komentatori, navijači.... a čovjek zadnjih 10 godina igra redom za Inter-Real-Chelsea. Ima 4 osvojene Lige prvaka, Europsku ligu, La ligu, 2 Svjetska klupska prvenstva.....Tako da ga je teško kritizirat. U Chelseau igra stalno iako su se promjenila 3 ili 4 treneraq od kad je tamo. Jučer je npr. odigrao odličnu utakmicu. I to je di je on najjači. Uzme loptu na naših 16 m i donese je do njihovih 16 m. I tako 3-4 puta. Ali ne puca po golu kolko bi trebao, često bira krivo (tj. najsigurnije) rješenje zadnjim pasom, ne preuzima odgovornosti kolko bi trebao. Npr. on je jučer radio prodore jer ga je npr, jedan Kanađanin napao dok je imao loptu, riješi njega, pa drugog, pa trećeg, samo ide. Al neće sam uzet loptu i krenut. kao da mu fali sigurnosti, ne znam kako bi to objasnio.
perisic je vas najbolji napadac i igracina par exelans

Aca Stojanovic i njegove najave, kao da baca madjije.

Aj pa da ovu dobijemo!:pop:
sa kim u napadu?

solo mitrokljusinom?

tesko....

jedino da kostic pojaca proslo izdanje jer igra sad... ali bunarenje sa mitrovicem je vidjeno u rusiji i godinama prije...

morao je ubaciti vlahovica uz mitrovica ili vlahovica i jovica svejedno

a to bi znacilo sut karta maksimovicu....

ovo je kukavno...

cirkus

neka ih puste da gledaju brate mili to bi bilo humano sitorinji dopustiti da gleda najveci dogadjaj na svetu...

no nemoj ih oblaciti u dresove hrvatske srbije kameruna...

bruka...

hrvati pa musavi ?

juce kad sam video , smejao sam se gluposti....
Plaćeni su da gledaju. Ali pošto Katarani ne razumiju ništa o sportu jer se sportom ne bave, tako ne razumiju ništa ni o nogometu. Pa te Pakistance koje plaćaju da pune stadione uz to i oblače u razne dresove po potrebi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back