Svetsko prvenstvo u fudbalu (Katar 2022)

Prvenstvo osvajaju?

• Ukupno glasova
    61
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nasa grupa

--Ako Srbija pobjedi Kamerun onda svakako nam remi nece igrati u zadnjem kolu osim ako...

Osim ako Brazil dobije Svajcarsku 3 - 0

Jel mi imamo gol razliku minus 2 a Swi ima + 1. Naravno ako bi mi dobili Kamerun 2 gola razlike onda bi nam trebala i pobjeda Brazila protiv Svajcarske od 2 gola razlike.

--Ako remiziramo sa Kamerunom.Onda nam treba samo pobjeda protiv Swi.

- Ako izgubimo od Kameruna.Onda nam treba da Brazil dobije sva 3 meca i uzme 9 bodova. I da mi u zadnjem kolu dobijemo Svajcarce makar 2 gola razlike.Jel Svajcarska je dobila 1 - 0 Kamerun.Mi ako bismo izgubili od Kameruna ne bismo vise od gola razlike izgubili.I u medjusobnom trouglu nama bi trebalo da dobijemo sa 2 razlike Svajcarsku.

Naravno mozemo i sa 1 golom dobiti Svajcarce ali onda nam treba da Brazil nakanta golovima Swi i Kam vise nego nas.

cestitke iranu, bili su bolj.sudija debil potrban mu var davidi jel za crveni...

Postoji, ali otprilike na nivou latinskog jezika. Izučava se u školama, neka mesta nose nazive izvedene iz tog jezika, ali se praktično ne koristi u običnoj konverzaciji.
koriste ga i te kako za razliku od irske gdje 1% populacije poznaje maternji jezik..wales to nije dozvolio englezima..i postoji sansa da wales nakon 2022 world cup promjeni ime ubuduce u cymru..

Свуда. Људима је несхватљиво да Саудијци добију Аргентину и то преокретом након што су губили на полувремену. Кажу ко зна колико су Арапи дали приликом куповине меча...
Priča se i da smo mi prodali utakmicu Brazilu

Postoji, ali svi maltene pricaju engleski. Engleska ih je osvojila pre 800 i kusur godina, nisu uopste bili ravnopravan deo UK kao Skotska naprimer.
Око 20% Велшана добро говори велшки језик и углавном га користи у свакодневној комуникацији. Што је далеко више него што Ирци користе ирски језик. Свега око 1% Ираца у Ирској користи ирски језик у комуникацији, и то на неким изолованим острвцима. Остали Ирци не говоре ирски, али га уче у школи као што ми учимо енглески или неки други страни језик.

Велшки језик.

Priča se i da smo mi prodali utakmicu Brazilu
Нисам то од никог чуо. Бразилци су једноставно знатно бољи/јачи од нас и крај приче. Онај други гол је мајсторија коју могу извести само Латиноамериканци и то њихови врхунски играчи, капа доле!

cestitke iranu, bili su bolj.sudija debil potrban mu var davidi jel za crveni...

koriste ga i te kako za razliku od irske gdje 1% populacije poznaje maternji jezik..wales to nije dozvolio englezima..i postoji sansa da wales nakon 2022 world cup promjeni ime ubuduce u cymru..

Mora da postoje neke statistike po tom pitanju, ali čisto sumnjam da je velški jezik zastupljen u ozbiljnijem procentu u običnom životu tamo.

Око 20% Велшана добро говори велшки језик и углавном га користи у свакодневној комуникацији. Што је далеко више него што Ирци користе ирски језик. Свега око 1% Ираца у Ирској користи ирски језик у комуникацији, и то на неким изолованим острвцима. Остали Ирци не говоре ирски, али га уче у школи као што ми учимо енглески или неки други страни језик.

Велшки језик.

U Velsu se nalazi regija koja se zove Little England beyond Wales koji je maltene Engleska u Velsu. Inace Vels nema svoje simbole u grbu i zastavi UK, funta je engleska, sudstvo i kriket reprezentacija i velski timovi nastupaju u engleskim fudbalskim ligama.

https://en.wikipedia.org/wiki/Little_England_beyond_Wales

https://en.wikipedia.org/wiki/England_and_Wales

Vidimo se, nemoj ni ti da radis isto :)
stara priča.. ko na temi KK Partizan..Partizan izgubio u košarci par utakmica.. pljuvanje po Željku.. jbt pljuje se najtrofejniji trener Evrope..odma ide : ubiće nas Virtus..mi ih odvalimo 20 razlike, ni jednog pljuvača na temi.. izgubili od Brazila..odigrali loše..kog boli k.. idemo dalje.. razvalićemo Kamerun.. pljuvači su ljudi koje baš ne podnosim.. i one kojima je Vlast kriva za sve u životu..negativci..nesrećni u životu koji svoju nesreću pokušavaju da leče tako što će napadati , pljuvati, jesti g,, da im makar u tim trenucima bude malo lakše

Poslednja izmena:
Možda i dobro dođe da se malo stave stvari na svoje mjesto. Vi u 2. p niste mogli sa pola izać, 2 pasa spojit. Svako primanje lopte 5 dodira, oni sve u trku...
3 stative, golman gro obrana...vi niste 90 minuta došli blizu da zaprijetite
Али ако будемо имали среће па у нокаут фази извучено Данску и Русију па погодимо неки пенал можда се довучемо до полуфинала

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back