Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu

Ko ce biti prvak Sveta?

• Brazil

• Spanija

• Urugvaj

• Nemacka

• Italija

• Argentina

• Holandija

• Francuska

• Belgija

• Hrvatska

• Portugalija

• Rusija

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Sada je poluvreme utakmice Spanija-Cile i koristim ovu priliku da jos jedared pozdravim prijatelja Prvog :mrgreen:

Don't beat a dead horse :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Za sada Nemačka, Holandija i Čile odskaču od svih koliko su dobri pa očekujem da idu do polufinala. Za ostale treba videti do kraja trećeg kola koliko su dobri.

Holandija je juče bila sprdnja od ekipe, tako da bih njih izostavio sa ovog spiska, ali bih dodao Italijane.

Holandija je juče bila sprdnja od ekipe, tako da bih njih izostavio sa ovog spiska, ali bih dodao Italijane.

Holandija ima šuplju odbranu, to jeste, al lako prelaze iz minusa u plus jer im je napad jako dobar sto su juče pokazali. A i smatram da ono nije bio penal za Australiju tako da im priznajem samo 1 gol. Italiju treba videti kakva ce biti protiv Kostarike.

world-cup-2014-locations-map_1402925798.jpg

Kako nije penal, ja čistiji udarac lopte u ruku odavno nisam vidio :D

Onaj naš sudija Milan Karadzić sto često gostuje i diskutuje kod Predraga Strajnića na prvom programu je rekao kako tu nema govora o penalu, ruka je bila u prirodnom polozaju i nije bilo namere da se igra rukom, takodje nije se ni moglo izbeci jer je lopta napucana sa male razdaljine a i meni to tako deluje...

Poslednja izmena:
Onaj naš sudija Milan Karadzić sto često gostuje i diskutuje kod Predraga Strajnića na prvom programu je rekao kako tu nema govora o penalu, ruka je bila u prirodnom polozaju i nije bilo namere da se igra rukom, takodje nije se ni moglo izbeci jer je lopta napucana sa male razdaljine a i meni to tako deluje...
Nema to veze. Ruka nije uz tijelo, i uticala je na gol sansu. Penal.

Dobro je prvenstvo, mnogo golova, mnogo iznenadjenja.

Ipak, jos uvek, za mene, ne moze da primirise 1994. Kakvo je to SP bilo, kakve utakmice, kakav fudbal, kakve inovacije. tada su, recimo, Rumuni i Svedjani prikazali neverovatne poteze. Utakmice Brazil-Holandija, Svajcarska-Rumunija, Bugarska-Nemacka, Svedska-Rumunija i Rumunija-Argentina su antologijske.

U sustini najgora utakmica je bila finale Brazil-Italija.

Koliko sam dobro video kostur takmicenja je takav da vrlo lako u polufinalu moze da bude neko iznenadjenje - Chile, Obala Slonovace, Kosta Rika, Meksiko......bice zanimljivo bas se zapetljava. Ako Chile bude prvi u grupi imace prilicno otvoren put do polufinala. Strasno bitna utakmica za njih i holandjane

Poslednja izmena:

Back