Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu

Ko ce biti prvak Sveta?

• Brazil

• Spanija

• Urugvaj

• Nemacka

• Italija

• Argentina

• Holandija

• Francuska

• Belgija

• Hrvatska

• Portugalija

• Rusija

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meksiko je los. Gledao sam ih u kvalifikacijama. Imaju probleme i mislim da je realno ocekivati da zarvse posljednji u grupi.. Jasno je da Hrvatska mora dobiti i Kamerun i Meksiko, a nemislim da je to tesko..

Ja mislim da mi svi previše podcjenjujemo Kamerun kao reprezentaciju. Isto tako smo pisali za Australiju i Ganu na prošlom svjetskom prvenstvu pa su nas na kraju obe reprezentacije poštenski sjebale.

Uglavnom, Kamerun možda nema bučna imena, ali ono što najviše karakteriše afrčke zemlje u fudbalu je velika trkačka sposobnost. Koliko su Hrvati sposobni da to zaustave, to ćemo tek da vidimo. I da, iskusni prdonja Eto's vreba iz svih pozicija, jedna mala greška i on je tu pred golom.

Poslednja izmena:
Meksiko je los. Gledao sam ih u kvalifikacijama. Imaju probleme i mislim da je realno ocekivati da zarvse posljednji u grupi.. Jasno je da Hrvatska mora dobiti i Kamerun i Meksiko, a nemislim da je to tesko..

Meksiko jeste slab, imaju Dos Santosa i Cicarita od poznatijih ali oni kad dodje vreme za takmicenje uvek odigraju kvalitetno. Nesto kao Italija. Pre 4 godine su igrali u 1/8 finala. Prosli su grupu gde je bio Urugvaj, Francuska i Juznoafricka Republika.

Мексико увек пролази групу.
Мислим да ће Хрватима бити лакше са Бразилом(ево ми смо им показали како, а сусједи имају искуснију екипу), него са Камеруном. То је балкански менталитет и "лако ћемо" пароле.

Повредио се Ројс, не иде ни Билал Јусуф, биће ово првенство доста изједначено, очекујем да засијају неке нове звезде.

Мислим да ће Хрватима бити лакше са Бразилом(ево ми смо им показали како, а сусједи имају искуснију екипу), него са Камеруном. То је балкански менталитет и "лако ћемо" пароле.

Повредио се Ројс, не иде ни Билал Јусуф, биће ово првенство доста изједначено, очекујем да засијају неке нове звезде.

Tako su nas iskopirali 1998 u Francuskoj kad je Mijat pogodio precku a kada smo ubili Holandjane igrom .Posle nas Hrvati su istom igrom razbili Holadjane. Mada Brazil je domacin sada i to je skroz druga prica.

Brazil je još neuigrana ekipa. Na stranu to što su osvojili kup konfederacija pobjedivši Španiju u finalu velikim rezultatom. Opet, Hrvati najviše što mogu da izvuku iz tog duela jeste nerješen ishod. Bez obzirana sve u toj utakmici vidjećemo potpuno drugačiji Brazil. Što se tiče ovog našeg duela, Srbija je daleko bolje odigrala meč ali mi nemamo onog pravog egzekutora za takve mečeve kao što primjerice Hrvati imaju. Nejmar i kompanija čim je naletila na malo bolju odbranu odmah se valjaju po podu.

Brazil je još neuigrana ekipa. Na stranu to što su osvojili kup konfederacija pobjedivši Španiju u finalu velikim rezultatom. Opet, Hrvati najviše što mogu da izvuku iz tog duela jeste nerješen ishod. Bez obzirana sve u toj utakmici vidjećemo potpuno drugačiji Brazil. Što se tiče ovog našeg duela, Srbija je daleko bolje odigrala meč ali mi nemamo onog pravog egzekutora za takve mečeve kao što primjerice Hrvati imaju. Nejmar i kompanija čim je naletila na malo bolju odbranu odmah se valjaju po podu.

Opet, Hrvati nemaju odbranu kao mi, tako da ocekujem da izgube

Capture%20sh.PNG

Ostalo je samo tri dana do početka Svetskog prvenstva u fudbalu, a mi vam donosimo neke zanimljivosti.
Holandija je tri puta igrala u finalima planetarnog šampionata, i sva tri puta je poražena.

Čuveni Pele je čak tri puta sa Brazilom osvajao Svetsko prvenstvo, dok je legendarni Ser Džef Hurst jedini igrač koji je postigao het-trik u finalu, i to davne 1966. godine.

Uskoro ćemo videti da li će na ovom šampionatu neko postaviti novi rekord?

Ovaj Brazil neće ni osminu finala proći. :lol:

Njemačka ili Španjolska će osvojiti.

Требаће вама јако много вазелина за утакмицу против Бразила! :per: То ће за њих бити лакши тренинг! :hahaha:

Србија је свим срцем уз Мексико и Камерун! :zurka:

Ne znam zasto ali imam utisak da cu opet cuti zujanje kad pocnu utakmice SP-a :mrgreen: Jbm ti vuvuzele ogadise mi SP.
Bice ovo najneizvesnije SP ikada pazite sta vam kazem. Sve ekipe koje budu dosle do cetvrtfinala imace bukvalno iste sanse da osvoje takmicenje pa makar se medju njima nasao i Iran npr. U prvoj fazi, a pogotovo u prva dva kola ne ocekujem bas zanimljiv fudbal (generalno gledano) jer ce svi biti oprezni ali od 3 kola i osmine finala ce biti dramaticno. Ipak iako bih voleo ne verujem da ce Brazil osvojiti i da ima gde da se odigra da Brazil nece osvojiti sve bih pare stavio. Nemci su previse tihi i zbog toga su mi sumnjivi moze lako da se desi da dignu zlatni globus. Spanci su procitani nema od njih nista....sa italijanima se nikad ne zna....englezi bi mogli konacno da stignu bar do pol.fin.....holandjani nemaju vise duha kao ranije nece ni oni daleko...belgijanci imaju dobar zalet....francuzi osvezeni ocekujem njihov uspon...i na kraju argentina po meni vece sanse ima i od brazila i od nemacke...nekoliko sp-a u nazad nisu uradili nista i ovo je njihova sansa - mesi je imao losu sezonu, a to je motiv vise za njega jer se nije istrosio psihicki i bice mnogo opasan, a cini mi se da im nacija ne daje toliki pritisak kao ranije jer kao da su navikli da ih razocaravaju i to je jos jedan razlog zbog cega su oni meni licno favoriti br. 1

Vuvuzele su zabranjene za ovo prvenstvo kao i ostale gluposti koje smetaju svima. I meni je smetalo kada pocinje utakmica pa kada pocnu da duvaju nenaduvali se dabogda. Prva utakmica prognoziram keca jer Brazil sigurno nece da igra kao protiv nas vec ce pojacati ritam. Hrvati su dobra ekipa ali mislim da ce morati da traze sansu u drugim utakmicama. Brazil ce ih dobiti na suvi kvalitet i domacinstvo.

Ne znam zasto ali imam utisak da cu opet cuti zujanje kad pocnu utakmice SP-a :mrgreen: Jbm ti vuvuzele ogadise mi SP.
Bice ovo najneizvesnije SP ikada pazite sta vam kazem. Sve ekipe koje budu dosle do cetvrtfinala imace bukvalno iste sanse da osvoje takmicenje pa makar se medju njima nasao i Iran npr. U prvoj fazi, a pogotovo u prva dva kola ne ocekujem bas zanimljiv fudbal (generalno gledano) jer ce svi biti oprezni ali od 3 kola i osmine finala ce biti dramaticno. Ipak iako bih voleo ne verujem da ce Brazil osvojiti i da ima gde da se odigra da Brazil nece osvojiti sve bih pare stavio. Nemci su previse tihi i zbog toga su mi sumnjivi moze lako da se desi da dignu zlatni globus. Spanci su procitani nema od njih nista....sa italijanima se nikad ne zna....englezi bi mogli konacno da stignu bar do pol.fin.....holandjani nemaju vise duha kao ranije nece ni oni daleko...belgijanci imaju dobar zalet....francuzi osvezeni ocekujem njihov uspon...i na kraju argentina po meni vece sanse ima i od brazila i od nemacke...nekoliko sp-a u nazad nisu uradili nista i ovo je njihova sansa - mesi je imao losu sezonu, a to je motiv vise za njega jer se nije istrosio psihicki i bice mnogo opasan, a cini mi se da im nacija ne daje toliki pritisak kao ranije jer kao da su navikli da ih razocaravaju i to je jos jedan razlog zbog cega su oni meni licno favoriti br. 1

Mesi je počeo mnogo da se beči. Prvo sa upravom kluba oko plate jer i Nejmar ima sličnu platu kao njegovu, pa onda sa selektorom što nije zvao Teveza (kuc,kuc, kakva odluka!), tako da ne znam...možda im timski duh i nije baš na zavidnom nivou. Na to dodaj da im je odbrana slaba i da su ništa specijalno na centralnom delu terena i to ti znači da neće dogurati dalje od 1/4 finala

Nemci možda opet osvoje, skoro ista im je ekipa kao na prošlom svetskom, a tada su dogurali do polufinala, sada logično, mogu i dalje...

Mesi je počeo mnogo da se beči. Prvo sa upravom kluba oko plate jer i Nejmar ima sličnu platu kao njegovu, pa onda sa selektorom što nije zvao Teveza (kuc,kuc, kakva odluka!), tako da ne znam...možda im timski duh i nije baš na zavidnom nivou. Na to dodaj da im je odbrana slaba i da su ništa specijalno na centralnom delu terena i to ti znači da neće dogurati dalje od 1/4 finala

Nemci možda opet osvoje, skoro ista im je ekipa kao na prošlom svetskom, a tada su dogurali do polufinala, sada logično, mogu i dalje...

Nijemci nemaju pola ekipe, tako da im je 1/4 finale plafon, meni se čini.

Ma dobar je Rojs ali on po mom misljenju nije ni u top 3 najvaznija igraca Nemacke, I Miler i Gece su bolji od njega i na kraju Lam kao kapiten... rekao bih i da im je vazniji Nojer od Rojsa, eto mozda sa Krosom, tu negde je po vaznosti Rojs, bar kako se meni cini, tako da mislim da nisu sad nesto previse oslabljeni...

Poslednja izmena:

Back