- Poruka
- 3.543
Ovaj Brazil neće ni osminu finala proći. 
Njemačka ili Španjolska će osvojiti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meksiko je los. Gledao sam ih u kvalifikacijama. Imaju probleme i mislim da je realno ocekivati da zarvse posljednji u grupi.. Jasno je da Hrvatska mora dobiti i Kamerun i Meksiko, a nemislim da je to tesko..
Meksiko je los. Gledao sam ih u kvalifikacijama. Imaju probleme i mislim da je realno ocekivati da zarvse posljednji u grupi.. Jasno je da Hrvatska mora dobiti i Kamerun i Meksiko, a nemislim da je to tesko..
Мексико увек пролази групу.
Мислим да ће Хрватима бити лакше са Бразилом(ево ми смо им показали како, а сусједи имају искуснију екипу), него са Камеруном. То је балкански менталитет и "лако ћемо" пароле.
Повредио се Ројс, не иде ни Билал Јусуф, биће ово првенство доста изједначено, очекујем да засијају неке нове звезде.
Мексико увек пролази групу.
Мислим да ће Хрватима бити лакше са Бразилом(ево ми смо им показали како, а сусједи имају искуснију екипу), него са Камеруном. То је балкански менталитет и "лако ћемо" пароле.
Повредио се Ројс, не иде ни Билал Јусуф, биће ово првенство доста изједначено, очекујем да засијају неке нове звезде.
Brazil je još neuigrana ekipa. Na stranu to što su osvojili kup konfederacija pobjedivši Španiju u finalu velikim rezultatom. Opet, Hrvati najviše što mogu da izvuku iz tog duela jeste nerješen ishod. Bez obzirana sve u toj utakmici vidjećemo potpuno drugačiji Brazil. Što se tiče ovog našeg duela, Srbija je daleko bolje odigrala meč ali mi nemamo onog pravog egzekutora za takve mečeve kao što primjerice Hrvati imaju. Nejmar i kompanija čim je naletila na malo bolju odbranu odmah se valjaju po podu.
Opet, Hrvati nemaju odbranu kao mi, tako da ocekujem da izgube
Oće biti novi potforum kad počne Weltmeisterschaft?
Ovaj Brazil neće ni osminu finala proći.
То ће за њих бити лакши тренинг! 

Ko zeli da se podseti
Jbm ti vuvuzele ogadise mi SP.Ne znam zasto ali imam utisak da cu opet cuti zujanje kad pocnu utakmice SP-aJbm ti vuvuzele ogadise mi SP.
Bice ovo najneizvesnije SP ikada pazite sta vam kazem. Sve ekipe koje budu dosle do cetvrtfinala imace bukvalno iste sanse da osvoje takmicenje pa makar se medju njima nasao i Iran npr. U prvoj fazi, a pogotovo u prva dva kola ne ocekujem bas zanimljiv fudbal (generalno gledano) jer ce svi biti oprezni ali od 3 kola i osmine finala ce biti dramaticno. Ipak iako bih voleo ne verujem da ce Brazil osvojiti i da ima gde da se odigra da Brazil nece osvojiti sve bih pare stavio. Nemci su previse tihi i zbog toga su mi sumnjivi moze lako da se desi da dignu zlatni globus. Spanci su procitani nema od njih nista....sa italijanima se nikad ne zna....englezi bi mogli konacno da stignu bar do pol.fin.....holandjani nemaju vise duha kao ranije nece ni oni daleko...belgijanci imaju dobar zalet....francuzi osvezeni ocekujem njihov uspon...i na kraju argentina po meni vece sanse ima i od brazila i od nemacke...nekoliko sp-a u nazad nisu uradili nista i ovo je njihova sansa - mesi je imao losu sezonu, a to je motiv vise za njega jer se nije istrosio psihicki i bice mnogo opasan, a cini mi se da im nacija ne daje toliki pritisak kao ranije jer kao da su navikli da ih razocaravaju i to je jos jedan razlog zbog cega su oni meni licno favoriti br. 1
Mesi je počeo mnogo da se beči. Prvo sa upravom kluba oko plate jer i Nejmar ima sličnu platu kao njegovu, pa onda sa selektorom što nije zvao Teveza (kuc,kuc, kakva odluka!), tako da ne znam...možda im timski duh i nije baš na zavidnom nivou. Na to dodaj da im je odbrana slaba i da su ništa specijalno na centralnom delu terena i to ti znači da neće dogurati dalje od 1/4 finala
Nemci možda opet osvoje, skoro ista im je ekipa kao na prošlom svetskom, a tada su dogurali do polufinala, sada logično, mogu i dalje...
Nijemci nemaju pola ekipe, tako da im je 1/4 finale plafon, meni se čini.