Svetsko prvenstvo 2014. u Brazilu

Ko ce biti prvak Sveta?

• Brazil

• Spanija

• Urugvaj

• Nemacka

• Italija

• Argentina

• Holandija

• Francuska

• Belgija

• Hrvatska

• Portugalija

• Rusija

• Neko drugi

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ma dobar je Rojs ali on po mom misljenju nije ni u top 3 najvaznija igraca Nemacke, I Miler i Gece su bolji od njega i na kraju Lam kao kapiten... rekao bih i da im je vazniji Nojer od Rojsa, eto mozda sa Krosom, tu negde je po vaznosti Rojs, bar kako se meni cini, tako da mislim da nisu sad nesto previse oslabljeni...

Bogme, htedoh da stavim pare na Nemacku, ali se sad dvoumim. Mislim da opasno gresis, Rojs im je najefikasniji igrac u ekipi u kojoj, sem Klosea, ruku na srce, nemaju pravog napadaca. Tu ulogu sasvim opusteno preuzimaju i Miler i Gece, moze i Sirle, ali je definitivno najubojitiji bio Rojs. Debelo su oslabljeni bez njega.

Ne zaboravi da je Miler pre 4 godine u Africi bio najbolji strelac prvenstva a imao je 20 godina... sad mu je 24 a iza sebe ima koliko jakih utakmica, polufinala, finala LS... od njega najvise ocekujem, i od Gecea, mislim da njega ljudi opasno podcenjuju jer u Bajernu nije imao minutazu kao u Dortmundu pa se nije ni mogao pokazati kao npr. Rojs koji je u Dortmundu galvni igrac... ali dobro, videcemo

http://www.goal.com/en/news/3790/wo...efinitely-reach-world-cup-final?ICID=TP_NL_13

Samo sto ce malo teze ici da se sastanu u finalu pre ce biti da ce u polu-finalu jer ako osvoje prva mesta u grupi kostur je takav da mogu najkasnije da se sretnu u pol-finalu. Ne volim nemce uvek su mi bili antipaticni ali ocekujem od njih da osvoje lii od argentinaca. Brazilci ce opet da tuguju iako cu da navijam za njih.....nemacka medicina je najbolja na svetu :mrgreen:

Ne zaboravi da je Miler pre 4 godine u Africi bio najbolji strelac prvenstva a imao je 20 godina... sad mu je 24 a iza sebe ima koliko jakih utakmica, polufinala, finala LS... od njega najvise ocekujem, i od Gecea, mislim da njega ljudi opasno podcenjuju jer u Bajernu nije imao minutazu kao u Dortmundu pa se nije ni mogao pokazati kao npr. Rojs koji je u Dortmundu galvni igrac... ali dobro, videcemo

Znam dobro ko je Miler, Svabe pratim pomno :mrgreen: Ali, realno, nismo li svi ocekivali posle SP 2010. da Miler bude novi Mateus? Iskreno, u ove cetiri godine rekao bih da je stagnirao, ako ne cak i nazadovao. U tom pogledu Gece je sad ono sto je bio Miler 2010.

Inace, najblizi sam tome da grunem kintu na finale Nemacka-Argentina. Ako budu prvi u grupi i jedni i drugi, ne mogu da se sastanu pre finala, a nekako je i najrealnije. Jedino se plasim da to finale mogu da pokvare Spanci, ali cenim da je kod Spanaca doslo do zasicenja.

Pa i Mateus je u najboljim danima bio desetka na starinski nacin. Mnogo trcanja, mnogo asistencija, mnogo golova. Onda je pod stare dane presao pozadi da ga pretrcavaju deca.

Gotovo, bacih singl na Argentina - Nemacka, na Mesija za najboljeg strelca i najvise golova u grupi F u kojoj su odbrane kao pihtije. Sad pomoziboze :sad2:

Ma dobar je Rojs ali on po mom misljenju nije ni u top 3 najvaznija igraca Nemacke, I Miler i Gece su bolji od njega i na kraju Lam kao kapiten... rekao bih i da im je vazniji Nojer od Rojsa, eto mozda sa Krosom, tu negde je po vaznosti Rojs, bar kako se meni cini, tako da mislim da nisu sad nesto previse oslabljeni...

Pola ekipe im se tek vraća nakon povrede ili su još uvijek povrijeđeni, i niko tu ne vidi problem? :D

Znam dobro ko je Miler, Svabe pratim pomno :mrgreen: Ali, realno, nismo li svi ocekivali posle SP 2010. da Miler bude novi Mateus? Iskreno, u ove cetiri godine rekao bih da je stagnirao, ako ne cak i nazadovao. U tom pogledu Gece je sad ono sto je bio Miler 2010.

Inace, najblizi sam tome da grunem kintu na finale Nemacka-Argentina. Ako budu prvi u grupi i jedni i drugi, ne mogu da se sastanu pre finala, a nekako je i najrealnije. Jedino se plasim da to finale mogu da pokvare Spanci, ali cenim da je kod Spanaca doslo do zasicenja.

Meni se čini da će Inijesta da plete, kao i svi ostali Barselona Španci, a Realovi nakon desete ima da budu napaljeni kao tinejdžeri.
Nekako su mi i dalje favoriti broj 1.

Meni se čini da će Inijesta da plete, kao i svi ostali Barselona Španci, a Realovi nakon desete ima da budu napaljeni kao tinejdžeri.
Nekako su mi i dalje favoriti broj 1.

Ne znam, ne deluju mi sigurno kao ranije. Okosnicu i dalje cini vezni red Barse Cavi-Inijesta-Buskets-Fabregas. Tu su i Pike i Pedro. Gledajuci ove godine Barsu, stekao sam utisak da su svi zasitili jedni drugih, pa nekako mislim da ce se to preneti i na reprezentaciju. Ako se kojim slucajem desi iznenadjenje u prvoj utakmici sa Holandjanima da izgube, ili odigraju remi, pa odlucuje gol-razlika, moze lako da se desi da zavrse drugi i u osmini igraju s Brazilom. Domacinom koji mora da stigne bar do polufinala.

U Bajernu je velike konkurencija prije svega.

Kosta Rika je najviše iznenadila, iako je Urugvaj igrao bez Suareza opet imaju dovoljno dobrih igrača koji mogu samo riješiti utakmicu.

Back