Dragon~Reborn
Iskusan
- Poruka
- 5.830
Колумбија осваја.
Нисам нагудран
Нисам нагудран

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma dobar je Rojs ali on po mom misljenju nije ni u top 3 najvaznija igraca Nemacke, I Miler i Gece su bolji od njega i na kraju Lam kao kapiten... rekao bih i da im je vazniji Nojer od Rojsa, eto mozda sa Krosom, tu negde je po vaznosti Rojs, bar kako se meni cini, tako da mislim da nisu sad nesto previse oslabljeni...

Ne zaboravi da je Miler pre 4 godine u Africi bio najbolji strelac prvenstva a imao je 20 godina... sad mu je 24 a iza sebe ima koliko jakih utakmica, polufinala, finala LS... od njega najvise ocekujem, i od Gecea, mislim da njega ljudi opasno podcenjuju jer u Bajernu nije imao minutazu kao u Dortmundu pa se nije ni mogao pokazati kao npr. Rojs koji je u Dortmundu galvni igrac... ali dobro, videcemo
Ali, realno, nismo li svi ocekivali posle SP 2010. da Miler bude novi Mateus? Iskreno, u ove cetiri godine rekao bih da je stagnirao, ako ne cak i nazadovao. U tom pogledu Gece je sad ono sto je bio Miler 2010.

Ma dobar je Rojs ali on po mom misljenju nije ni u top 3 najvaznija igraca Nemacke, I Miler i Gece su bolji od njega i na kraju Lam kao kapiten... rekao bih i da im je vazniji Nojer od Rojsa, eto mozda sa Krosom, tu negde je po vaznosti Rojs, bar kako se meni cini, tako da mislim da nisu sad nesto previse oslabljeni...
Znam dobro ko je Miler, Svabe pratim pomnoAli, realno, nismo li svi ocekivali posle SP 2010. da Miler bude novi Mateus? Iskreno, u ove cetiri godine rekao bih da je stagnirao, ako ne cak i nazadovao. U tom pogledu Gece je sad ono sto je bio Miler 2010.
Inace, najblizi sam tome da grunem kintu na finale Nemacka-Argentina. Ako budu prvi u grupi i jedni i drugi, ne mogu da se sastanu pre finala, a nekako je i najrealnije. Jedino se plasim da to finale mogu da pokvare Spanci, ali cenim da je kod Spanaca doslo do zasicenja.
Meni se čini da će Inijesta da plete, kao i svi ostali Barselona Španci, a Realovi nakon desete ima da budu napaljeni kao tinejdžeri.
Nekako su mi i dalje favoriti broj 1.
Meni se čini da će Inijesta da plete, kao i svi ostali Barselona Španci, a Realovi nakon desete ima da budu napaljeni kao tinejdžeri.
Nekako su mi i dalje favoriti broj 1.

Samo da pozdravim prijatelja Petog![]()

Ne zaboravi da je Miler pre 4 godine u Africi bio najbolji strelac prvenstva a imao je 20 godina... sad mu je 24 a iza sebe ima koliko jakih utakmica, polufinala, finala LS... od njega najvise ocekujem, i od Gecea, mislim da njega ljudi opasno podcenjuju jer u Bajernu nije imao minutazu kao u Dortmundu pa se nije ni mogao pokazati kao npr. Rojs koji je u Dortmundu galvni igrac... ali dobro, videcemo