- Poruka
- 2.478
Ja o ligi BiH i HR mislim isto sto i o nasoj,korumpirani kriminalci,namestene utakmice u kojima igraju mamini i tatini sinovi,tj oni kojima roditelji mogu da kupe mesto u timu,a kad ih prodaju u inostranstvo traju od srede do petka pa zavrse u 90% slucajeva u nekoj azerbejdzanskoj,ukrajinskoj ligi.Navijaci isti kreteni,koji na utakmice idu da bi nekog prebili uduvali se divljali,i tako bavili se svim tim "sportskim" aktivnostima.Ali to nije slucajno jer smo svi iz istih muda ispali,pa se ne mozemo drugacije ni ponasati.
Sto se reprezentacija BiH i HR tice isto islim,previse kur...enja a onda jao pao nisam znao,sudija je kriv,nezgodna trava zapeo sam o liniju.....isto.
@LT15 podseti se i da su tada Hrvati bili treci,i da imaju medalju sa svetskog prvenstva a mi sipak.
Inace avatar ti je jedan od najmocnijihstrasan igrac,al to je za drugu temu.
@avan-turista ,ma neka svako kaze sta hoce za to ovo i sluzi,ne zelim nista srcu da primam njih placaju a ne mene.
Da, u pravu si. Tzv. Premier liga BiH je od 100 liga na 99. mjestu.

U nas ne mozes Glavni odbor FS otjerati ni puskom. Ko da im je dupe zaraslo za onu fotelju. I sto je najzalosnije, to su ljudi sa sumnjivom prosloscu koji nikad nisu ni igrali fudbal.