LT15
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Ma nikad se to ne zna, pred SP se pustaju buve u narod samo tako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
avan-turista:Na Kujta sam uvek gledao kao na nekog rovca...krlja, bori se, ali daleko je od sofisticiranog napadača,
avan-turista:Ako im zaustaviš Snajdera i Robena, napad ostaje odsečen. Samo je to lakše reći nego odraditi![]()
Ma Essien i da ide više bi štetio nego koristio Gani ovakav. Pa on ne igra već 6 mjeseci.A da ide, moro bi igrat ko glavna zvijezda, svaka lopta njemu, on rikne poslije dvajs minuta... Trebate se više čuvat ovih klinaca kaj su uzeli SP mladih i igrali finale Kupa Afrike, ima ih jedno 4,5, idu 100 na sat, ima tu i par iskusnih igrača iz engleske lige
...
Ma Essien i da ide više bi štetio nego koristio Gani ovakav. Pa on ne igra već 6 mjeseci.A da ide, moro bi igrat ko glavna zvijezda, svaka lopta njemu, on rikne poslije dvajs minuta... Trebate se više čuvat ovih klinaca kaj su uzeli SP mladih i igrali finale Kupa Afrike, ima ih jedno 4,5, idu 100 na sat, ima tu i par iskusnih igrača iz engleske lige
...
Isto.
Snajdera i Robena jeste teško zaustaviti kad im je dan, ali upravo je nekonzistentnost njihov glavni problem, i u suštini svaka utakmica im je rulet. Danas su super, sutra ih ni ne vidiš na terenu, prekosutra opet super, nakosutra ih opet ne vidiš... Jesu oni sad u sjajnoj formi, ali bili su i pre u sjajnoj formi pa su zakazali kad je najbitnije. O tome da se povrede i od povetarca, da ni ne govorim.
Tako da, uz malo sreće, nije Holandeze uopšte teško dobiti.
Potom je dodao: „Nigde u svetu nisam video toliko kriminala koliko ga tamo ima. Najviše se bojima za navijače jer, ako ti auto ’crkne’ na putu, bolje da se sam ubiješ".
28. maj 2010. | 09:38 | Izvor: B92, Sport | SO
"Čeka nas krvoproliće u J.Africi"
Hrvatski hokejaški trener Bruno Zajec
smatra da je odluka da se Južnoj Africi
dodeli organizacija Svetskog prvenstva u
fudbalu veoma loša .
Zajec, koji je radio u toj zemlji, izjavio je da je treba ubiti onoga ko je Južnoj Africi dao da organizuje SP.
Potom je dodao: „Nigde u svetu nisam video toliko kriminala koliko ga tamo ima. Najviše se bojima za navijače jer, ako ti auto ’crkne’ na putu, bolje da se sam ubiješ".
Zajec je zatim slikovito opisao situaciju.
„ Bande idu čoporativno, poput hijena. Samo te napadnu, ubiju, opljačkaju. Nema tog suzavca i pištolja koji bi ti pomogao. I ako misliš da si siguran, mogao bi nadrljati jer sigurno ne možeš
da pogodiš ko je taksista, a ko nije. A pogotovo će takvihm situacija biti tokom SP. Bojim se da nas čeka krvoproliće“ .
Svetsko prvenstvo u fudbalu održava se od 11. juna do 11. jula.Dobrodošli.
A ona nasa ekspedicija sto je krenula peske u JAR? Sve najbolje im zelim...
Ma neka oni ostanu ipak što dalje od nas
Sve mi se čini da smo navukli neki kompleks od njih, u zadnje tri utakmice su nas drali, a drali su i klince u finalu EP U21 pre par godina. Toliko su počeli da mi idu na qratz da sam počeo da razmišljam u stilu: samo da nam ne budu u grupi, da se ne ukrštamo s njima itd.
Takođe.
Da me je neko pitao pred žreb sa kim bih najmanje voleo da budemo u grupi, odgovorio bih mu Holandija, iako su oni po kvalitetu sigurno iza Španaca i Engleza, pa i Brazilaca.
Isprasice vas Njemacka, budi siguran u to.![]()
A u kojoj su grupi tvoji![]()
Ne mogu oni nas isprašiti, nemaju taj kvalitet, ali mogu pošteno da nas zajebu, tu nema spora.
Vodimo 2 - 0 do 88. minuta, ovi naši se, tipično balkanski, opuste, a Nemci onda za 5 minuta, dva gola. Ili još gore, tri.
Sasvim realan scenario, nažalost.
Sa Hrvatskom, Rusijom, i Republikom Irskom.
Jaka grupa. To li igraju na nekom Umag kupu![]()
Pa pazi, nisam baš upućen u detalje, ali znam da će Hrvatska i BiH svoju utakmicu odigrati u Donjem Brijanju, na popularnom Kurčinovu.
Takođe.
Da me je neko pitao pred žreb sa kim bih najmanje voleo da budemo u grupi, odgovorio bih mu Holandija, iako su oni po kvalitetu sigurno iza Španaca i Engleza, pa i Brazilaca.