Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Nije isto za sve. Englezi ipak igraju svi u premijer ligi, koja je najjaca, i glavni igraci su igrali i evropsko takmicenje (ligu sampiona ili ligu evrope).

Pa dobro, šta reći za Nemce, Brazilce, Argentince koji igraju po Bajernu i Interu, Čelziju, Mančesteru itd. Većini je sezona trajala isto, tako da sad to da su samo Englezi umorni ili najumorniji od svih, ne pije vodu.

@Prisoner

Rim 90-te,cekaj stani stani tad sam bio dete od nekoliko godina ali imam strasno pamcenje a i gledao sam nekoliko emisija o toj generaciji.Da li znas da su sa igracem manje igrali 0-0 sa Argentinom za koju su tada igrali Maradona,Kanidja,Burucaga i izgubili na penale?Tada smo bili 5-ti na SP-u :rtfm: .

Mada te kokice i pivo mmm ....pivo pivo :D :D :D super da i jedna devojka ucestvuje u ovim nasim "duboko umnim" raspravama dobro dosla :super:

Za ovo devojko :kpozdrav: i :cmok2:

Znaš, mnogo toga se zaboravilo....:lol: Ono što mene veže za Rim, kad smo već kod njega, jesu Nemci koji su od prve utakmice mleli sve redom i bili sve bolji i bolji...već u samom startu se videlo da će biti prvi....pojava Paola Rosija, koji je, čini mi se, proglašen tada za najboljeg fudbalera Prvenstva...Dino Zof koji se opraštao od fudbala proslavljajući svoj 42.rodjendan na golu.......Mislim da smo tada svi srcem navijali za Kamerunce..koji su imali odličnu igru ali nedovoljno iskustva i snage..i ludog Rože Mila..koji je onako igrajući proslavio svoj gol a da niko nije znao tačno koliko ima godina, preko 40 sigurno, govorili su neki čak 45..... :D
Eto, toliko mogu da se setim na blic..

Dobrodošla, mlada damo. ;) :)

Prvo, nisu Nemci mleli sve redom, samleli su nas i Ujedinjene Arapske Emirate, al' igrali nerešeno sa Kolumbijom. Nakon toga su dobili prvake Evrope Holanđane, sa Kumanom, Rajkardom, Gulitom, i Van Bastenom, i na tome im svaka čast. Posle toga, jednim golom iz penala jedva izbaciše Čehoslovake, da bi u polufinalu tek nakon izvođenja jedanaestaraca dobili Engleze. U finalu, opet jednim golom iz penala jedva dobiše Argentinu. Tako da je to više provlačenje, da ne kažem sreća, nego mlevenje.

''Mlevenje'' je ono što je radila mađarska Laka Konjica '54 kad je, recimo, na dve utakmice u grupi postigla 17 golova a primila 3.

Druga stvar, Rosija i Zofa si vremeplovom poslala iz '82 u '90. ;)

I treće, Rože Mila je imao 38 tad, a 42 na sledećem SP, u Ju Es End Eju. :)

Mi smo oduvek imali dobre igrače koji su u svoje vreme važili za najbolje, ili jedne od, na svojoj poziciji na svetu (Ivković, Beara, Čajkovski, Millutinović, Bobek, Vukas, Vasović, Šekularac, Džajić, Stojković, Savićević, Pančev...), ali nas je nešto uvek ujebalo. Ili je to onaj nacionalni ključ, ili ono pravilo da igrač ne može da igra za reprezentaciju ako ode u inostranstvo, ili finansijski problemi, ili jednostavno nedostatak motivacije...

Ironično, mi smo najveći uspeh ostvarili na prvom SP, 1930 u Urugvaju, kad su, uglavnom iz političkih razloga, igrali samo Srbi, čak mislim samo Beograđani.

Dobrodošla, mlada damo. ;) :)

Prvo, nisu Nemci mleli sve redom, samleli su nas i Ujedinjene Arapske Emirate, al' igrali nerešeno sa Kolumbijom. Nakon toga su dobili prvake Evrope Holanđane, sa Kumanom, Rajkardom, Gulitom, i Van Bastenom, i na tome im svaka čast. Posle toga, jednim golom iz penala jedva izbaciše Čehoslovake, da bi u polufinalu tek nakon izvođenja jedanaestaraca dobili Engleze. U finalu, opet jednim golom iz penala jedva dobiše Argentinu. Tako da je to više provlačenje, da ne kažem sreća, nego mlevenje.

''Mlevenje'' je ono što je radila mađarska Laka Konjica '54 kad je, recimo, na dve utakmice u grupi postigla 17 golova a primila 3.

Druga stvar, Rosija i Zofa si vremeplovom poslala iz '82 u '90. ;)

I treće, Rože Mila je imao 38 tad, a 42 na sledećem SP, u Ju Es End Eju. :)

Mi smo oduvek imali dobre igrače koji su u svoje vreme važili za najbolje, ili jedne od, na svojoj poziciji na svetu (Ivković, Beara, Čajkovski, Millutinović, Bobek, Vukas, Vasović, Šekularac, Džajić, Stojković, Savićević, Pančev...), ali nas je nešto uvek ujebalo. Ili je to onaj nacionalni ključ, ili ono pravilo da igrač ne može da igra za reprezentaciju ako ode u inostranstvo, ili finansijski problemi, ili jednostavno nedostatak motivacije...

Ironično, mi smo najveći uspeh ostvarili na prvom SP, 1930 u Urugvaju, kad su, uglavnom iz političkih razloga, igrali samo Srbi, čak mislim samo Beograđani.

Ihhh...dobro,sad i ti tražiš dlaku u jajetu,:roll:...aj popusti malo lady...:lol:

.Možda Nemci nisu mlevi sve od redom..al su pokazali od starta da su bili najbolji spremni i jesu bili dobri..zasluženo prvi, mada ja njihov fudbal ne volim, nema lepote, al ima rezultata...:lol:

Eee, moguće da si u pravu za Zofa ;)..znam da je na jednom SP slavio rodjendan i povlačenje iz reprezentacije..

Zar nije Rosi proglašen baš u Rimu za najboljeg fudbalera a Italijani bili treći? :think:
I posle je poslao lovu nekoj našoj devojci za operaciju?

E, za Milu je taj podatak iskopan kasnije...Vrlo dobro znam da sam bila oduševljena Kamerunom i onim njegovim plesom..i baš sam slušala i čitala sve što se moglo o njemu čuti.....krio je tad godine ko zmija noge....verovatno je tek kasnije iskopan podatak o njegovim pravim godinama......

nemoj sad i ti da me pokopavaš tako mnogo..:D od devojke ispadoh senilna bakica...:zcepanje:

P.S. Ne znam za madjarsku Laku konjicu, al znam da je naša košarkaška reprezentacija mlela na EP u Turskoj. ako ćemo pošteno,onda je to pravo mlevenje.:wink: Jel se slažeš sa mnom?

Poslednja izmena:
Nema veze sto si permutovala, vidi se da upucena prilicno, sad, ne moze se covek ni svega setiti ;)
Inace, i taj podatak da je Mila imao 38 god. 1990. je nezvanican, jer ni on sam nije znao kad je tacno rodjen. Da to i nije nesto cudno, i da covek mozda i nije krio godine, vidim i po svojoj babi :D zena, jadna, takodje ne zna kad je rodjena ni datum ni tacnu godinu, pa su joj u l.k. napisali neki datum otprilike.
Zamislite kako je tek u Africkim selima...
A secam se po albumu iz Italije `90, da mnogim njihovim igracima nije pisao ili datum rodjenja ili mesto rodjenja

Eh, umesto da mi budeš zahvalna što ti obogaćujem znanje, ti kolutaš očima i kukaš kako tražim dlaku u jajetu. :D Žene... :D

Pobrkala si. ;)

Jesu Italijani bili treći, al' Rosi je najbolji strelac i igrač bio kad su uzeli titulu '82 u Španiji.

'90 u Italiji najbolji strelac, kao i najbolji igrač, je bio ovaj čovek:

Moguće da su Miline godine kasnije iskopane, ja sam ipak mlađi čak i od tebe, tako da ne pamtim baš sve misterije tog vremena. :D

Za EuroBasket 2001. se naravno slažem. ;) Kamo sreće da nam Turska ponovo bude talična, sad u avgustu. ;)

Mada, Amerikanci sa petorkom Vejd, Brajant, Džejms, Hauard, Stodemajer mi baš ne ulivaju nadu. :sad2:

Poslednja izmena:
Nema veze sto si permutovala, vidi se da upucena prilicno, sad, ne moze se covek ni svega setiti ;)
Inace, i taj podatak da je Mila imao 38 god. 1990. je nezvanican, jer ni on sam nije znao kad je tacno rodjen. Da to i nije nesto cudno, i da covek mozda i nije krio godine, vidim i po svojoj babi :D zena, jadna, takodje ne zna kad je rodjena ni datum ni tacnu godinu, pa su joj u l.k. napisali neki datum otprilike.
Zamislite kako je tek u Africkim selima...
A secam se po albumu iz Italije `90, da mnogim njihovim igracima nije pisao ili datum rodjenja ili mesto rodjenja

Ok. verujem da nije ni on tačno znao datum kad se rodio, ali bila je tu neka priča, valjda ako je stariji od 40.g. da ga ne bi ni primili u reprezentaciju, a on je to srcem hteo, i da je zbog toga krio svoje godine...tako mislim da se pričalo.

ja sam ti u mojoj muškoj familiji najveći muškarac što se fudbala tiče:mrgreen: i sve sam pratila, lepila sličice u albume.... sve dok me Sloba nije odveo o politiku..:(

Poslednja izmena:
Eh, umesto da mi budeš zahvalna što ti obogaćujem znanje, ti kolutaš očima i kukaš kako tražim dlaku u jajetu. :D Žene... :D

Pobrkala si. ;)

Jesu Italijani bili treći, al' Rosi je najbolji strelac i igrač bio kad su uzeli titulu '82 u Španiji.

Nemoj da me teraš da idem na tavan da kopam po albumima...zezam se...:lol:
Sigurno sam omanula, ybg...desi se i u devojke dete, što se ne bih zeznula sa Rosijem :roll:
'90 u Italiji najbolji strelac, kao i najbolji igrač, je bio ovaj čovek:

Moguće da su Miline godine kasnije iskopane, ja sam ipak mlađi čak i od tebe, tako da ne pamtim baš sve misterije tog vremena. :D

Za EuroBasket 2001. se naravno slažem. ;) Kamo sreće da nam Turska ponovo bude talična, sad u avgustu. ;)

Mada, Amerikanci sa petorkom Vejd, Brajant, Džejms, Hauard, Stodemajer mi baš ne ulivaju nadu. :sad2:

Si primetio, dok smo u fudbali bili khm..khm...dobri.....lepo smo i živeli, kad smo omanuli s fudbalom, krenuli uspesi u basketu i loš život....:D
Ako sad napravimo neko čudo u Africi, od basketa nema ništa...Videćemo da l se ponavlja i sportska istorija...;)

Da da da Toto ha ha ha...... :super: najlepsi dresovi italijanski :D nama deci je tada Lineker bio kao supermen,a kolega je gotivio Pedro Troglio-a :hahaha:

Nas su Nemci 4:1 u prvoj,posle smo i Spaniju izbacili.
Kozna koliko je Roger imao godina,bila je ta prica 42 ,posto je igrao i u USA94 eee tog se vec malo bolje secam,mada tada se bas i nisu proslavili.
Link sa svim igracima,meni tada i 98 dve nase najbolje repke,sve posle slabije.Kvalifikacije 2004/05 za Nemacku 2006 sam pratio,navijao ali sam se razocarao i do sada uopste nisam hteo da navijam.Voleo bih da daju sve od sebe makar i grupu ne prosli al da izgaraju na terenu.

@olovni vojnik za link SVAKA CAST

http://en.wikipedia.org/wiki/1990_FIFA_World_Cup_squads

Ja se '94 sećam kao kroz maglu, prvo SP koje odlično pamtim je '98. Ali sam odgledao kasnije sve te utakmice iz Ju Es End Ej.

Za '98 nisam siguran, jer su praktično svi, osim Mijatovića, prošli svoj zenit, ali '90 smo nesumnjivo imali ozbiljniji sastav nego danas. Znaš kad bi Milijaš tad bio i pominjan, a kamoli da ga, kao sad, ni Bog ne može izbaciti iz tima? Hahahaha. Eto, jedino što tad nismo imali Viidća i Ivanovića. Međutim, verovatno najjači sastav bi imali '94, i to bi sasvim izvesno bilo naše Svetsko Prvenstvo. Možda ne bi uzeli titulu, ali bi verovatno prevazišli sve dotadašnje uspehe. Ali eto, šta da se radi.

Ne znam kakav je tačan raspored ovog SP u basketu. Znam da se naša grupa ukršta sa grupom gde su Amerikanci, Hrvati, Slovenci, Brazilci, Iranci, i Tunižani. Prvoplasirani iz naše igra sa četvrtoplasiranim iz njihove i obrnuto, a drugoplasirani iz naše sa trećeplasiranim iz njihove i obrnuto. Poslednja dva ispadaju. E sad je problem što ne znam kako ide posle toga, tj. da li ćemo naleteti na Drim Tim pre finala. Kamo sreće da ne bude tako, a u finalu, šta nam Bog da.

Sp `94 je definitivno najbolje koje sam ja gledao. Bilo je i na drugim SP dobrih utakmica, pocev od `86. (kojeg se kroz maglu secam :D), ali ni na jednom toliko dobrih kao tada. Dobar je bio taj tim iz `90. ali ne treba smetnuti s uma da je mogao biti jos bolji. Svaka cast Osimu za taj uspeh, ali je neke igrace poput Susica i Hadzibegica povukao sa gerijatrije. Cinjenica je da oni nisu bili ono sto su bili 4 i jos bolje, osam godina ranije u Spaniji. Zanimljivo je da `90. su u timu bili samo dvojica Hrvata, ako se ne varam, a nije poveo ni najboljeg strelca nase (tada jake) lige, mislim da je Jerinic iz Hajduka u pitanju. Ko se seca brace Vujovic i Spasica, plus Ivkovica na golu dobro zna da je to bila prosecna reprezentacija sa Piksijem kao jedinom pravom zvezdom na vrhuncu.
Tim iz `82. je, na primer, bio mnogo bolji od tog iz `90. ali eto...

Sp `94 je definitivno najbolje koje sam ja gledao. Bilo je i na drugim SP dobrih utakmica, pocev od `86. (kojeg se kroz maglu secam :D), ali ni na jednom toliko dobrih kao tada. Dobar je bio taj tim iz `90. ali ne treba smetnuti s uma da je mogao biti jos bolji. Svaka cast Osimu za taj uspeh, ali je neke igrace poput Susica i Hadzibegica povukao sa gerijatrije. Cinjenica je da oni nisu bili ono sto su bili 4 i jos bolje, osam godina ranije u Spaniji. Zanimljivo je da `90. su u timu bili samo dvojica Hrvata, ako se ne varam, a nije poveo ni najboljeg strelca nase (tada jake) lige, mislim da je Jerinic iz Hajduka u pitanju. Ko se seca brace Vujovic i Spasica, plus Ivkovica na golu dobro zna da je to bila prosecna reprezentacija sa Piksijem kao jedinom pravom zvezdom na vrhuncu.

ja :D Zoran i Zlatko...

jeste, Šestić ludi, recimo, kad se sagne i krene da mulja s loptom, ni on ne zna kako stigne do gola.:lol:
bila bi ta reprezentacija i bolja da Miljanić nije tamo nije ugovarao prodaje, pa se nisu baš mnogo pretrgli oko igre..:roll:

Ja bih Safeta i sa 50 godina ubacio u prvi tim. :D Najbolji strelac naše lige te sezone, kao i naredne dve, je bio Pančev.

Sušić, Stojković, Savićević, Prosinečki, Bokšić, Šuker, Pančev... Tu su i pomenuti Zlatko Vujović, kao i Jarni i Katanec... Mada se slažem da smo pozadi bili dosta slabiji, kao i da je dobar deo ovih igrača svoj vrhunac ipak doživeo par godina kasnije. Svejedno, dosta jak tim.

A najjači tim smo imali davne '54.

1) Vladimir Beara
2) Branko Stanković
3) Tomislav Crnković
4) Zlatko Čajkovski
5) Ivica Horvat
6) Vujadin Boškov
18) Miloš Milutinović
8) Rajko Mitić
9) Bernard Vukas
10) Stjepan Bobek
11) Branko Zebec

Najbliži tituli smo, međutim, bili '62, kad je Šekularac učio raznorazne Garinče kako se dribla. :D

82-ge i 86-te se ne mogu ni kroz najguscu maglu prisetiti :D .Generacije 70-ih su verovatno gledale,znam/cuo sam da je "talas" nastao u Meksiku 86-te.
U Pravu si totalno za tu 82-gu gledao sam emisiju o nasoj reprezentaciji,da i u toj emisiji su rekli da je reprezentacija bila jedna od nasih najboljih.

Nazalost, svi ti koje si nabrojao nisu i igrali. U prvom timu su ti bili neki Jozic i Vulic, kao i jedan od Vujovica. Savicevic je igrao malo, Boksica i Sukera se i ne secam da su bili uopste u sastavu, ako jesu ne znam da li su odigrali ijedan minut. Susic u 35-oj, cela se javnost slagala oko toga, je samo usporavao igru i bio totalno neupotrebljiv

Evo ti sastava protiv Argentine (kako li sam zaboravio velikog maga fudbalske igre Dragoljuba Brnovica :mrgreen:)

1 GK Tomislav Ivkovic
3 DF Predrag Spasic
4 DF Zoran Vulic
5 DF Faruk Hadzibegic
6 DF Davor Jozic
7 MD Dragoljub Brnovic
8 MD Safet Susic
10 MD Dragan Stojkovic
15 MD Robert Prosinecki
16 MD Refik Sabanadzovic
11 FW Zlatko Vujovic (c)

Ivković, Vulić, Jarni, Jozić (Hrvat iz Bosne), Prosinečki, od onih koji su igrali.

Ko je Jerinić prvi put čujem:eek:? Znam da je Pančev godinama bio najbolji strijelac Yu lige

E da Sušić je bio na zalasku, ali upravo je on briljantnom partijom protiv Francuza u Beogradu (3:2) osigurao plasman na SP....po regionalnoj osnovi su dosta slagali repku, vidi se iz gornjeg sastava 4 Hrvata, 3 Muslimana, po 2 Crnogorca i Srbina, a fale Katanec i Pančev...istih problema, zapravo još većih bi imali danas....mislim da bi danas Yugu mogao voditi samo vrhunski stranac, da ne dođe do kaosa interesa....

Ne bih se složio da je bila prosječna ta ekipa, bilo je dosta neujednačenosti u kvaliteti, ali kada te penali dijele od polufinala SP-a, nisi prosječan, nikako...:rtfm:

Poslednja izmena:
Ivković, Vulić, Jarni, Jozić (Hrvat iz Bosne), Prosinečki, od onih koji su igrali.

Ko je Jerinić prvi put čujem:eek:? Znam da je Pančev godinama bio najbolji strijelac Yu lige

E da Sušić je bio na zalasku, ali upravo je on briljantnom partijom protiv Francuza u Beogradu (3:2) osigurao plasman na SP....po regionalnoj osnovi su dosta slagali repku, vidi se iz gornjeg sastava 4 Hrvata, 3 Muslimana, po 2 Crnogorca i Srbina, a fale Katanec i Pančev...istih problema, zapravo još većih bi imali danas....mislim da bi danas Yugu mogao voditi samo vrhunski stranac, da ne dođe do kaosa interesa....

Ne bih se složio da je bila prosječna ta ekipa, bilo je dosta neujednačenosti u kvaliteti, ali kada te penali dijele od polufinala SP-a, nisi prosječan, nikako...:rtfm:

Samo su Ivković i Jozić bili standardni, ostali su se menjali, a Jarni je ako se sećam odigrao ukupno jedno poluvreme. Na stranu nacionalnost, ali Šuker, Bokšić, Jarni, pa i Savićević su gotovo celo SP presedeli na klupi. A ne zaboravimo da je ona generacija iz '87 osvojila SP za mlade.
Ali zato u napadu Pančev i Vujović :lol:
Osim toga, to što je Sušić dao dva gola ne menja suštinu. Dobro pamtim da su mnogi bili saglasni da on i Piksi ne mogu da igraju zajedno, jer je reč o dva gotovo identična igrača, a pogotovo je bilo poznato da Sušić niti želi niti može da trči...što se i uvidelo protiv Nemaca kad smo praktično igrali s igračem manje.
Ne sećam se, rekoh, kako se zove tačno taj igrač, možda sam ga pomešao i sa Panadićem, ali mislim da je ipak reč o nekom igraču koji nije ni putovao na mundijal.

OK, i dalje mislim da je bila prosečna ekipa: Nemci su nas satrli sa lakoćom, možda nikad lakše u istoriji, jedva smo nekako dobili Kolumbijce, UAE - no comment. Protiv Španaca je izvukao genijalni Piksi i jedino smo dobro odigrali, pre svega u defanzivi protiv Argentinaca. Imali smo malo sreće, neke su se kockice složile i to bi bilo to.

ОРЛОВИМА ПРЕТИ ИЗБАЦИВАЊЕ ИЗ СВЕТСКОГ ПРВЕНСТВА ЗБОГ ХУЛИГАНА

Aha al juce. Oce neko 12 dana pred SP da izbaci Srbiju. Najgori Austrijski list nesto poput Kurira samo besplatni dnevni list koji zivi od pisanja takvih gluposti je plasirao tu vest. Neki su se upecali. Kapiram ja da je Austrijancima krivo sto smo ih dva puta ponizili pa sada traze tracak nade da se nadju na SP jer su bili treci u grupi ali ovo je smesna vest. I kakve veze ima ova utakmica sa SP? U tom slucaju bi trebalo da nas izbace i sa EP na koje se jos nismo plasirali jer su na nekoj tamo bezveznoj utakmici uletela 2-3 pijana Srbina na teren i izazvala petominutu pauzu... Odgovornost treba da preuzmu organizatori jer su dozvolili da se unosi alkohol na tribine i jer su stavili pet redara da paze na 14000 navijaca.

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/56939/Srbija-pred-iskljucenjem-sa-Mundijala-

@Decky_Nis
I po tebi su Austrijanci krivi?

Godinama su nam navijaci medju najgorima od najgorih,sramota je to sto niko od igraca nema mu..a da se odrekne "navijanja" huligana ali KONKRETNO i da kaze da ili da dodju lepo kao sav normalan svet ili da bolje i da ne dolaze :confused: .
Crne zastave sa mrtvackom glavom,skandiranje ratnim zlocincima,povici citiram "ubi Siptara" ,vredjanje crnaca.....pa to su nacisti...priblizno kkk-u....
Ima tu i poneko normalan,ali retko.

Nadam se da nas nece izbaciti sa SP, NADAM se.

http://www.vesti-online.com/Sport/Fudbal/56939/Srbija-pred-iskljucenjem-sa-Mundijala-

@Decky_Nis

Godinama su nam navijaci medju najgorima od najgorih,sramota je to sto niko od igraca nema mu..a da se odrekne "navijanja" huligana ali KONKRETNO i da kaze da ili da dodju lepo kao sav normalan svet ili da bolje i da ne dolaze :confused: .
Crne zastave sa mrtvackom glavom,skandiranje ratnim zlocincima,povici citiram "ubi Siptara" ,vredjanje crnaca.....pa to su nacisti...priblizno kkk-u....

Ima i gorih, npr. Bad Blue Boys ili navijaci hrvatske repke koji redovno na tribinama formiraju "U". :D

@Decky_Nis

Covece to je najobicnija novinarska patka kakvo crno izbacivanje pa ni na FIFA sajtu nema ni slova o tome. Ko je lud da izbacuje neku reprezentaciju 12 dana pre SP zbog prijateljskog meca gde su 4 pijanice izasle na teren? Po tome bi Spaniju zbog onog Dzimija dzampa izbacili iz svih takmicenja jer utrcava na svakoj bitnijoj utakmici. Taj list je gori od naseg Skandala ili Sveta, najobicnije djubre.
Nisu samo Austrijanci krivi zbog incidenta i nasi su sto su divljali kao neka stoka. Ali neka mi neko objasni u kojoj zemlji se dopusta unosenje alkohola na tribinu? Oni nisu nikoga pretresli pre ulaska na stadion i mogao si da uneses bazuku niko te nista ne bi pitao. Marakanu su zbog toga suspendovali jer obezbedjenje nije odradilo posao. A vredjanje crnaca si mogao da vidis u bilo kojoj zemlji u Evropi, eto recimo u Italiji Baloteliju skandiraju da je majmun na svakoj utakmici. Ne opravdavam to ponasanje ispade da to rade samo nasi ljudi a svi ostali su nevinasca.

Због ХУЛИГАНА Реп.Србију ће избацити из С.П.

Jel ti to prizeljkujes ili samo utvrdjujes gradivo iz predhodnog posta?

Back