Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Po ovome N.Z. je mogao ladno da ih dobije, imali stativu i zicer a ovi dali gol posle greske odbrane. A za ona dva starta ja bih ih poslao na Goli Otok. Kakvi divljaci, tesko da ce im prolaziti ovakvi startovi na SP jedino ako se zapadne neki Argentinski sudija da sudi onda mogu da lome noge protivnicima.

koliko videh onaj zlocinac je bio Kejhil a on deluje ko bivsi robijas, mislim da je i bio

Uf, to bi bilo odlično. Nakon Balaka i Esijena, još i Kejhil da bude opravdano odsutan sa SP.

Setih se jednog komentara pred početak finala Lige Šampiona:

Serbia's Dejan Stankovic dances a shuttlebug on Bastian Schweinsteiger's ankle before ringing Kevin-Prince Boateng and telling him that 'phase two' of the 'plan' is complete. Later, an Australian tourist is reported to have poked Philipp Lahm in the eye

Gled'o sam do maločas Irska - Paragvaj. Dobili Irci 2 - 1. Paragvajci imali posed lopte 75 %, a nisu dva puta šutnuli na gol. Totalno bezidejna igra, iznenađujuće bled nastup trećeplasirane ekipe južnoameričkih kvalifikacija.

Oni su u grupi sa Italijom, Slovačkom, i Novim Zelandom. Bogami, po viđenom, veće šanse dajem Slovacima za drugo mesto nego Paragvajcima.

Pustili ih Grci, znaju šta sledi u suprotnom:

nuclear-explosion.jpg

Kakav Alzir nemaju oni šanse tamo,USA ili Slovenci će biti drugi sigurno.Prvo grupu da prođemo pa u osmini finala kako nam Bog da.

Amerikanci su lose odigrali sa Cesima. Odbrana kao na nivou druge lige. Cesi nisu uopste los tim ali ovo daje Slovencima sansu, koji takticki dobro igraju.

Najmanja drzava Slovenska bice zemlja proleterska ako izbace Amere i Ruse. Bilo bi lepo da igramo sa njima ako bi da biramo.

.Odbrana Kanade je na nivou FK Orasja .4. i 5. gol su neizmjerno smijesni(kod cetvrtog Stalteri stajao i gledao kako mu Iguain uzima loptu,kod 5. Aguero jednim potezom izbacio pola odbrane i dao gol).Kod treceg Di Maria lobovao golmana sa 25 metara.Reprezentacija na nivou Bahama.
Portugal ladno igrao 0:0 sa Zelenortskim ostrvima :lol::lol::lol:

Gled'o sam do maločas Irska - Paragvaj. Dobili Irci 2 - 1. Paragvajci imali posed lopte 75 %, a nisu dva puta šutnuli na gol. Totalno bezidejna igra, iznenađujuće bled nastup trećeplasirane ekipe južnoameričkih kvalifikacija.

Oni su u grupi sa Italijom, Slovačkom, i Novim Zelandom. Bogami, po viđenom, veće šanse dajem Slovacima za drugo mesto nego Paragvajcima.

Gledao sam i ja malo, ali samo prvo pol. Santa Kruz ne vredi qrtzu, i eto, k'o što i rekoh, Italijani će da prođu samo zato što im je grupa obično sr.nje. A ako NZ bude igrao ovako k'o protiv Australije, eto mogućeg iznenađenja i remija sa žabarima :D Portugal ispada, sad sam siguran 100% :super:

Vam Bomel je najobicniji prgavi kostolomac koji samo zna da bije a De Jonga sam gledao skoro i nije ostavio nikakav utisak na mene, sasvim prosecan igrac. Sto se tice Snajdera, Robena, Van Persija to su igraci svetske klase a Kujt mi nekako nikada nije bio zanimljiv mada ima svojih momenata kad zna da zablista.

Poslednja izmena:
A odbrana je tek rupcina teska, bolja je odbrana Kameruna 20 puta

U pravu si. Malo sam bacio pogled na spisak, odbrana im je sasvim prosečna. Na Kujta sam uvek gledao kao na nekog rovca...krlja, bori se, ali daleko je od sofisticiranog napadača, kao što je Van Persi. Ako im zaustaviš Snajdera i Robena, napad ostaje odsečen. Samo je to lakše reći nego odraditi :D
Sve u svemu, mislim da je i ovog puta četvrtfinale, eventualno polufinale uz malo sreće, njihov krajnji domet :think:

http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=434404 :)
Esijen definitivno propušta SP!

Fudbalski savez Gane potvrdio je da Mikael Esijen neće igrati na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi zbog povrede desnog kolena.

Fudbaler Čelsija povredu je zadobio još u januaru, a uprkos očekivanjima, nije uspeo da se oporavi.

"Zajedničkom procenom lekarskih ekipa reprezentacije Gane i Čelsija, došli smo do zaključka da će oporavak Esijena trajati do kraja jula", navodi se u saopštenju FS Gane.

Selekcija Gane na Mundijalu će igrati u D grupi sa reprezentacijama Srbije, Nemačke i Australije. Prvi meč "crne zvezde" igraju sa "Orlovima" 13. juna.

Back