Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Malo da osvezimo pamcenje ;)

http://www.livetipsportal.com/sr/sp2010-grupe/

Ako vec i prodjemo ,cekaju nas gadni protivnici i u npr slucaju da cak i budemo prvi,pa naletimo na drugoplasirani Alzir iz C grupe,nemojte zaboraviti da je taj isti Alzir izbacio Obalu slonovace na prvenstvu Afrike.O soluciji da naletimo na Argentinu....deja vu samo mozda jos plus 2-3 komada.

:hahaha::hahaha::hahaha:
Svasta.Ko misli drugcije,treba da prati zenski hokej na travi,a ne fudbal.Imamo odlicnu reprezentaciju,sjajnog vodju i fenomenalnu atmosferu
Znas li ti koliko je kudravi gaucos sjebo Argentinu?
pozvao je igrace Hajce i Burdiso ***** ti zivot.Pozvao Verona,Gutijereza,kojekakvog Bolatija,,brani im Mario Anduhar
Nema Dijega Milita,Garaja :dash:

Ako vec i prodjemo ,cekaju nas gadni protivnici i u npr slucaju da cak i budemo prvi,pa naletimo na drugoplasirani Alzir iz C grupe,nemojte zaboraviti da je taj isti Alzir izbacio Obalu slonovace na prvenstvu Afrike.O soluciji da naletimo na Argentinu....deja vu samo mozda jos plus 2-3 komada.

Kakav Alzir nemaju oni šanse tamo,USA ili Slovenci će biti drugi sigurno.Prvo grupu da prođemo pa u osmini finala kako nam Bog da.

Kad su ih Bolivijci napenalili 6:1 sto ne bi i mi mogli :p
Ili hoces reci da Bolivija ima bolje igrace od nasih? :hahaha:

Dobro, ebg, treba uzeti u obzir da u Boliviji retko ko dobija kao gost, ako je ikad neko i dobio tamo. Igra se na 5-6000 metara nadmorske visine, no, bez obzira na to, 6:0 je bruka.
Večeras posle Engleska-Meksiko na Sportklubu, ima na Areni u 11 Argentina-Kanada, pa eto prilike da vidimo sve timove sa kojima se možemo susresti ukoliko prođemo grupu i eventualno, osminu finala...doduše, sastavi će biti šarenjikavi, ali koliko-toliko...
Inače, ako bi trebalo da biram, više bih voleo da izbegnemo Engleze nego Argentince. Ebeš ga, Kapelo i Maradona su, ipak, dva sveta.

Zvanični sajt FIFA objavio je idealan tim svih Mondijala počev od Urugvaja pa do Nemačke.

Među najboljima su četvorica Brazilaca, dva Engleza, i po jedan Rus, Nemac, Argentinac, Holanđanin i Francuz, a svako od njih je ispisao važne stranice istorije fudbala i Mondijala.

Idealan tim čine: Lav Jašin (SSSR), Kafu (Brazil), Bobi Mur (Engleska), Franc Bekenbauer (Nemačka), Roberto Karlos (Brazil), Garinča (Brazil), Johan Krojf (Holandija), Bobi Čarlton (Engleska), Zinedin Zidan (Francuska), Dijego Maradona (Argentina) i Pele (Brazil).

Rodjace na Argentinu ne mozemo da naletimo u 1/8 finala, mozemo na Engleze od jacih ekipa...

A inače, videh da je Australija dobila Novi Zeland, jedva sa 2:1. Gubili 1:0 i tek na kraju dali gol. Plašio sam se da nas ovi Maori ne izlome u ovoj prijateljskoj, pošto su uglavnom svi prešli sa ragbija na fudbal :mrgreen: ali kako stvari stoje, izgleda da su Oziji ovima polomili noge, čak se i trener Australije žalio na svoje igrače da su debili

Kapelu, koliko videh, nisu igrali Teri, Lampard, čini mi se Ešli Kol, verovatno još neko.

Šta je bilo na kraju, videh da su vodili 3 - 1?

Meksikanci se nisu obrukali. Prvo poluvreme su izgubili sa 2:1 i to skroz nerealno jer su imali nekoliko stopostotnih sansi a i drugi gol Krauca je ofsajd veliki ko kuca. Drugo poluvreme su malo stali ali realan rezultat bi bio 2:2, jos da su igrali na neutralnom terenu bilo bi svasta. Nisam znao da Blanko jos uvek igra fudbal.

A inače, videh da je Australija dobila Novi Zeland, jedva sa 2:1. Gubili 1:0 i tek na kraju dali gol. Plašio sam se da nas ovi Maori ne izlome u ovoj prijateljskoj, pošto su uglavnom svi prešli sa ragbija na fudbal :mrgreen: ali kako stvari stoje, izgleda da su Oziji ovima polomili noge, čak se i trener Australije žalio na svoje igrače da su debili

Kakvi Maori, njih cemo lagano da dobijemo. Ali raduje rezultat Australije protiv takve slabe ekipe. Gledao sam i Argentinu, igraju dobro i pobedise 5:0 Kanadu ali Kanada je ja mislim duplo slabija o Novog Zelanda cak mislim da oni i nemaju profesionalnu ligu. Lako je naci takvog protivnika i napuniti mu mrezu, neka nadju Argentinci neku jacu reprezentaciju pa neka se onda bahate, e onda cemo videti koliko su stvarno jaki. Citao sam danas u Blicu da je Maradona trazio da u hotelu na SP imaju WC solje sa grejacima. Narkoman je skroz puko izgleda. :)

Hahahahaha, siroti Maori. :D

Engleze sam gledao malo u početku, posle sam se prebacio na Argentinu. Igrali su Gaučosi odlično, i to bez Mesija i Milita, al' ruku na srce, Kanada baš i nije protivnik koji može da pokaže realnu snagu Maradonine ekipe.

Da, ispratio sam, mislio sam da počinju kasnije, ali sam uhvatio drugo...a što nije igrao Mesi? :think:

Meksikanci se nisu obrukali. Prvo poluvreme su izgubili sa 2:1 i to skroz nerealno jer su imali nekoliko stopostotnih sansi a i drugi gol Krauca je ofsajd veliki ko kuca. Drugo poluvreme su malo stali ali realan rezultat bi bio 2:2, jos da su igrali na neutralnom terenu bilo bi svasta. Nisam znao da Blanko jos uvek igra fudbal.

Veruj, brate, da nisam ni ja znao da ga još vuku po reprezentaciji. A nije ni igrao tih 20 minuta, više je padao po terenu i drao se na sudiju :D

Kakvi Maori, njih cemo lagano da dobijemo. Ali raduje rezultat Australije protiv takve slabe ekipe. Gledao sam i Argentinu, igraju dobro i pobedise 5:0 Kanadu ali Kanada je ja mislim duplo slabija o Novog Zelanda cak mislim da oni i nemaju profesionalnu ligu. Lako je naci takvog protivnika i napuniti mu mrezu, neka nadju Argentinci neku jacu reprezentaciju pa neka se onda bahate, e onda cemo videti koliko su stvarno jaki. Citao sam danas u Blicu da je Maradona trazio da u hotelu na SP imaju WC solje sa grejacima. Narkoman je skroz puko izgleda. :)

Pročitao sam, pao sam na b.lju od smeha, kakv je to bilde, ebote :hahaha:

Ma ne sumnjam da ćemo da razbijemo Maore, nego je uvek zaebano kad igraš protiv tih amatera, mogu da povrede nekog u neznanju teraj ih u pm

Back