- Poruka
- 5.549
Znaš kako, naravno da Brazil uvek važi za favorita, al' ne mogu da se otmem sledećem utisku:
Nekada u njihovoj reprezentaciji nije bilo mesta za Elbera i Paula Serđa koji su ubijali u Bajernu i Leverkuzenu, a danas ima za Grafitea iz ipak, osrednjeg kluba, Volfsburga.
Pa Mario Žardel dok je bio u vrh formi i osvajao zlatnu kopačku...ima ih još
Mislim da i to dovoljno govori o kvalitetu sadašnjeg tima...
Nekada u njihovoj reprezentaciji nije bilo mesta za Elbera i Paula Serđa koji su ubijali u Bajernu i Leverkuzenu, a danas ima za Grafitea iz ipak, osrednjeg kluba, Volfsburga.
Pa Mario Žardel dok je bio u vrh formi i osvajao zlatnu kopačku...ima ih još
Mislim da i to dovoljno govori o kvalitetu sadašnjeg tima...

Ne mogu da verujem kako su se s.ebali što nisu prodali Džeka i ovog Grafitea odmah, više nikad neće da ponove onakvu sezonu...nešto kao Kjevo one godine u Italiji. Prosečni igrači, dobro ukomponovani u skladan tim, van njega nema ih nigde, uostalom kao i ona Valensija sa Farinosom, Mendijetom, Kili Gonzalesom...ništa nisu postigli van tog tima, kao ni Manfrendini, Eriberto (Lusijano) & co.
ali, kao što mi se i Ronaldinjo smučio od kad je prešao u Milan, tako je i Ronaldo počeo da mi ide na q... od Intera na dalje. Ono što su mogli prikazali su u Barsi, sve ostalo je smuti pa prospi.