Nemoj tako, njihova vedeta, Al-Ajebe Abdulah ili kako se već zove je strelac jednog od najboljih golova u istoriji SP:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne verujem, nisu se nešto pokazali na Kupu nacija, mada su Portugalci go qurac, ne bi me čudilo da njih zajebu. Al' im dajem male šanse protiv Karioka.
Saeed Al-Owairan.![]()
Ma na Brazilce i Nemce uvek racunaj, to ti je zlatno pravilo...
e sad će španci malo da dopišu istoriju
narode
ako pantelić bude prvi strelac sp
bićemo 1.![]()
Pa upravo tako, šta reći kad ga je osvojio Egipat, i pritom jedini pokazao nešto što liči na fudbal? Kakvi su onda ostali timovi?
Brazilcima ne igraju ni Ronaldinjo, ni Ronaldo, ni Pato, ni Roberto Karlos, recimo, ali su izgleda dosta dobro ukomponovani, i Dunga je od njih napravio baš, ono, tim.
Cezar, Maikon, i Lusio iz Intera, Žuan i Žulio Baptista iz Rome, Dani Alveš iz Barse, Tijago Silva iz Milana, Melo iz Juventusa, Elano iz Galatasaraja, Kaka iz Reala, Robinjo iz Santosa, Luis Fabijano iz Sevilje, Nilmar iz Viljareala - to su neki kojih sam se odmah setio i koji su im okosnica ekipe.
Čini mi se i da su skoro dobili u prijateljskoj valjda Argentinu 6 - 2. Nemoj ti misliti da čim im ne igraju Pele, Ziko, i Ronaldo, da su odmah boranija. Imaju oni ogroman fond igrača, i najopasniji su baš kad neko od tih igrača napravi tim.
a kako tje majkon i dani alveš zajedno?
igraće sa dva desna beka, bez levog, hehe?
Pa ni Dijego nije nešto u formi, čak naprotiv.
Ne bih ja tako lako otpisao trio Grafite - Nilmar - Fabijano. Pogotovo Fabijana koji je u kvalifikacijama bio drugi strelac sa 9 golova, iza Čileanca Suaza.
A dobro, nemojmo ni da se zavaravamo tim kvalifikacijama. Ipak, tamo pet prolazi, a konkurencija i nije neka.