Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Ма серете ко фоке,откуд пиво и пијани људи на стадиону?Звезду би казнили за то,нек казне и Аустријанце...
Плус што су срања направили држављани Аустрије...
А и није било баш неко срање,тако да је ова вест само врста притиска на репку...

Ма серете ко фоке,откуд пиво и пијани људи на стадиону?Звезду би казнили за то,нек казне и Аустријанце...
Плус што су срања направили држављани Аустрије...
А и није било баш неко срање,тако да је ова вест само врста притиска на репку...

Pijane ljude mozes videti bilo gde ali da se pije na stadionu nije dozvoljeno nigde. Jos da se unosi ambalaza a sto je jos gore staklena to pa nisam cuo nikada.

Covece to je najobicnija novinarska patka kakvo crno izbacivanje pa ni na FIFA sajtu nema ni slova o tome. Ko je lud da izbacuje neku reprezentaciju 12 dana pre SP zbog prijateljskog meca gde su 4 pijanice izasle na teren? Po tome bi Spaniju zbog onog Dzimija dzampa izbacili iz svih takmicenja jer utrcava na svakoj bitnijoj utakmici. Taj list je gori od naseg Skandala ili Sveta, najobicnije djubre.
Nisu samo Austrijanci krivi zbog incidenta i nasi su sto su divljali kao neka stoka. Ali neka mi neko objasni u kojoj zemlji se dopusta unosenje alkohola na tribinu? Oni nisu nikoga pretresli pre ulaska na stadion i mogao si da uneses bazuku niko te nista ne bi pitao. Marakanu su zbog toga suspendovali jer obezbedjenje nije odradilo posao. A vredjanje crnaca si mogao da vidis u bilo kojoj zemlji u Evropi, eto recimo u Italiji Baloteliju skandiraju da je majmun na svakoj utakmici. Ne opravdavam to ponasanje ispade da to rade samo nasi ljudi a svi ostali su nevinasca.

Jel ti to prizeljkujes ili samo utvrdjujes gradivo iz predhodnog posta?

На жалост то нам прети

Pa isto kao N. Zeland bunkerica pa opale dugu loptu i na kontru daju gol. U odbrani ih ima 10 i samo drze protivnika na pristojnoj udaljenosti. Trebalo bi protiv njih da se igra na prekide jer su nasi visoki to je ono sto nam je falilo u predhodnoj utakmici slabo smo koristili ubacaje iz kornera i slobodnjaka. Ruku na srce nije igrao Bane po meni mozda najbolji skakac pored Zigica i Vidica. Priliku mogu da iskoriste i Lazovic, Kacar, Subotic i mozda Mrdja kao skakaci ako im se ukaze prilika.

Poslednja izmena:
Spanci standardno imaju strahovitu ekipu, a ovog mundijala, po meni bi trebalo da ucine nesto vise Argentinci, jer su oni stalno imali ubistven sastav ali nisu nesto sjajno prolazili. Ocekujem da doguraju daleko, ali isto tako ocekujem da ce Francuzi biti bar u cetvrt finalu jer su mufljuski prosli Irce, pa sada po meni oni igraju dosta rastereceno i uvek se tako nesto dogodi. Secate se kada je na Evropsko prvenstvo 1992. godine umestonas Yugoslavije otisla Danska kao zamena, i osvoji prvenstvo :eek:

Trebalo bi protiv njih da se igra na prekide jer su nasi visoki to je ono sto nam je falilo u predhodnoj utakmici slabo smo koristili ubacaje iz kornera i slobodnjaka. Ruku na srce nije igrao Bane po meni mozda najbolji skakac pored Zigica i Vidica. Priliku mogu da iskoriste i Lazovic, Kacar, Subotic i mozda Mrdja kao skakaci ako im se ukaze prilika.

Džabe to što mi imamo dobre skakače i što smo svesni da je to put kojim treba da idemo, kad nam treba 88 minuta da uputimo kršten centaršut.

Nema više ni Piksija, ni Mihe, a o Džaji da ne govorimo. Sada je tu Milijaš. Što je prosto jipikajej.

holandija gana 1:0, kraj poluvremena
ganci nimalo impresivni

Igraju protiv Holandjana. Malo ko izgleda "impresivno" protiv njih. Zasad su bez ideje u napadu ali se jos uvek drze u odbrani. Steta sto im je golman rupa.

EDIT:

Lep dupli pas Holandjana. Nema sta, skolski go. Jos kad bi mi imali napadace koji bi mogli da izvedu takvu akciju...

Poslednja izmena:

Back