Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Golman im je rupetina samo takva. U prvom poluvremenu su trcali kao ludi i nabili se nazad svih 11 i samo zbog toga su primili samo jedan gol. U drugom poluvremenu su se umorili i Holandjani su mogli da preuzmu inicijativu. Duplim pasovima ih izbacuju iz igre samo tako. Stoperi su im kao drvosece ili neki profi bodibilderi a sredina im je bez Esijena dosta bleda. Sve u svemu tehnicki su jako slabi ali zato dosta trce cak i vrse presing sve do protivnickog golmana cekajuci gresku odbrane jer ideje u napadu nemaju zbog nedostatka nekog plejmejkera koji bi im davao kvalitetne lopte. Nisam odusevljen Gancima kao sto sam i ocekivao. U sustini Afrikanci igraju takticki jako slab fudbal ali treba biti oprezan jer se igra na njihovom kontinentu a i siguran sam da mogu mnogo bolje od ovoga jer se videlo da se obe reprezentacije mnogo paze od povreda pa su dueli dosta svileni. Protiv njih igrac utakmice bice Lane imam neki osecaj jer je on fudbaler koji odlicno ulazi u prazan prostor posle duplog pasa kao protiv Rumunije. Moram da kazem da je Snajder dao evrogol.