Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

Ko će osvojiti Svetsko prvenstvo?

• Ukupno glasova
    137
  • Anketa je zatvorena .
Golman im je rupetina samo takva. U prvom poluvremenu su trcali kao ludi i nabili se nazad svih 11 i samo zbog toga su primili samo jedan gol. U drugom poluvremenu su se umorili i Holandjani su mogli da preuzmu inicijativu. Duplim pasovima ih izbacuju iz igre samo tako. Stoperi su im kao drvosece ili neki profi bodibilderi a sredina im je bez Esijena dosta bleda. Sve u svemu tehnicki su jako slabi ali zato dosta trce cak i vrse presing sve do protivnickog golmana cekajuci gresku odbrane jer ideje u napadu nemaju zbog nedostatka nekog plejmejkera koji bi im davao kvalitetne lopte. Nisam odusevljen Gancima kao sto sam i ocekivao. U sustini Afrikanci igraju takticki jako slab fudbal ali treba biti oprezan jer se igra na njihovom kontinentu a i siguran sam da mogu mnogo bolje od ovoga jer se videlo da se obe reprezentacije mnogo paze od povreda pa su dueli dosta svileni. Protiv njih igrac utakmice bice Lane imam neki osecaj jer je on fudbaler koji odlicno ulazi u prazan prostor posle duplog pasa kao protiv Rumunije. Moram da kazem da je Snajder dao evrogol.

Biju Ganci, kao svi Afrikanci :D
Golman tanak, bez Esijena sasvim prosečna ekipa.
Ali što Holanđanima duva u odbrani.

Da ali zato im je napad jak. Snajder nalazi Kujta i Van Persija kao kompjuterom (a Roben?). Sredina im je isto dobra a sto kazes odbrana je dosta labava. Sva sreca pa Gana nije kreativna ekipa pa nije mogla da im napravi probleme ali Holandjani ako budu igrali ovako odbranu na SP razbice ih neka Evropska ekipa ili ne daj boze Juznoamericka a ukrstaju se sa grupom gde je Paragvaj koji nije sala.

Ja verujem da Gani mozemo da damo nekoliko golova , pre svega zato sto su slabi u odbrani a i niski su poprilicno kao ekipa
Skoro da nemaju ni jednog igraca preko 180 cm ( ( sto znaci da bi trebalo da imamo prednost u skoku)

Takodje vezni red je bez Esijena smesan, napad isto tunjavo deluje dosta (nemaju igraca koji moze da da gol)
Realno mislim da su najslabija ekipa u nasoj grupi.

Mene recimo mnogo visse plasi Australija koja je iskusna ekipa, puna iskusnih igraca koji vec godinama igraju po Evropi mahom u Engleskoj Premijer ligi.
Igraci kao sto su Hari Kjuel, Bret Emerton, Tim Kejhil, Mark Bresano, Lukas Nil, Mark Svarcer nisu nimalo za zezanje.
Takodje imaju dosta visokih i korpulentnih igraca dobrih u skoku koji su iz prekida opasni.

Sto se tice Nemacke mislim da definitivno imamo bolji i talentovaniji tim od njih, svakako bi trebalo ici na pobedu protiv njih.

Inace ako u ovoj grupi ne budemo bili u stanju da uzmemo bar 7 bodova mislim da onda bolje da se nismo ni pojavljivali na SP.

Ja verujem da Gani mozemo da damo nekoliko golova , pre svega zato sto su slabi u odbrani a i niski su poprilicno kao ekipa
Skoro da nemaju ni jednog igraca preko 180 cm ( ( sto znaci da bi trebalo da imamo prednost u skoku)

Takodje vezni red je bez Esijena smesan, napad isto tunjavo deluje dosta (nemaju igraca koji moze da da gol)
Realno mislim da su najslabija ekipa u nasoj grupi.

Mene recimo mnogo visse plasi Australija koja je iskusna ekipa, puna iskusnih igraca koji vec godinama igraju po Evropi mahom u Engleskoj Premijer ligi.
Igraci kao sto su Hari Kjuel, Bret Emerton, Tim Kejhil, Mark Bresano, Lukas Nil, Mark Svarcer nisu nimalo za zezanje.
Takodje imaju dosta visokih i korpulentnih igraca dobrih u skoku koji su iz prekida opasni.

Sto se tice Nemacke mislim da definitivno imamo bolji i talentovaniji tim od njih, svakako bi trebalo ici na pobedu protiv njih.

Inace ako u ovoj grupi ne budemo bili u stanju da uzmemo bar 7 bodova mislim da onda bolje da se nismo ni pojavljivali na SP.

Ne bih se složio sa ovim, nije to tako laka drupa, ti Afrikanci su zaebani, o Pancerima ne treba pričati...ma kakav tim da imaju opasni su...ja mislim da je Australija najlakša, nama nikakve fudbalere, samo neka imena...

Kako god, samo neka vecina igraca ne razmislja kao Bane Ivanovic, kome nije neuspeh ako ne prodjemo grupu. Konj!

Konj je veliki kratkodlaki sisar duge grive i repa, pripitomljen od davnina te se koristi za jahanje ili prijevoz tereta.
Taksonomski, domaći konji su domesticirani oblik divljih konja, i zajedno s magarcima i zebrama spadaju u porodicu konja, u red neparnoprstaša.

Čitam o konjima i stvarno ne znam kako si zaključio da Ivanović može biti konj.:think:

Pa ne znam, ali nisam još viđao da Baneta jašu, i da ga koriste za prevoz tereta.

Pa jasu ga, cim ima takav pobednicki mentalitet, da je zadovoljan trecim mestom u grupi, a verovatno mu ni cetvrto ne bi bilo problem...
Sva sreca pa je odbrambeni igrac, pa i nije za mnogo kreativnije stvari, dobar je samo za "prevoz tereta".

UA sitne duse koje ne veruju u sebe.

Podolski i Klose su odlican par u napadu, sta hoces ti. :P
Gomez ce biti odlicna zamjena sa klupe ako bude negdje stopalo. :P
Kuranyi bi bio nepotreban visak samo na klupi. ;)

Odličan su par, videlo se prošle godine u Bajernu, zato se jedan vratio u Keln gde je u par navrata bio rezerva Tošiću :mrgreen:
Drugi je prošao bolje, grejao je čamovinu :lol: dobro, imao je društvo u Gomezu :D
Trenutno im je ovaj crnja najbolji napadač i jedini.

A inače i Bekenbauer pod.ebava elf, izjavio je nešto u fazonu: trebalo bi da svi igrači pevaju himnu na SP :hahaha: Ozil, Cacau, Kedira, Boateng, Podolski, Klose, Gomez, Marin itd. da u glas pevaju himnu Nemačke :rotf:

'94 - Bugari ih razbucali u četvrtfinalu, '98 - Hrvati ih demolirali u četvrtfinalu, nakon što su Nemci izbegli poraz od nas i jedva izbacili Meksiko u osmini, 2000. na EP su ispali u grupi.
Evo, nabrajam i ja i šta sad? :think:
Svaka čast Nemcima, njihovom mentalitetu itd. Prvo, ovo više nisu Nemci, to je vrlo, vrlo bitna razlika. Možda su odrasli u nemačkom duhu, a neki su uzeli državljanstvo naknadno, uostalom, videćemo kako će to funkcionisati na SP.
A da su pretplaćeni na uspeh, kao što vidiš po ovim rezultatima - nisu. Sve zavisi, naravno, od protivnika. Ako ih protivnik preceni, u startu se uplaši, onda nema šta da traži protiv njih. Svakako, potceniti ih je najveća ludost.

Nisam pesimista,samo veoma oprezni optimista :lol: .
Mislim da je krajnje vreme da ih pobedimo,uvek se izmigolje ili nas raskantaju :confused: .
Vidim i ja da to nije ona stara Nemacka ,ali oprez nikada nije bio na odmet.
Nadam se da cemo veceras pruziti bolju partiju :super: .
Jel i Stankovic i Ivanovic veceras igraju?

Odličan su par, videlo se prošle godine u Bajernu, zato se jedan vratio u Keln gde je u par navrata bio rezerva Tošiću :mrgreen:
Drugi je prošao bolje, grejao je čamovinu :lol: dobro, imao je društvo u Gomezu :D
Trenutno im je ovaj crnja najbolji napadač i jedini.

A inače i Bekenbauer pod.ebava elf, izjavio je nešto u fazonu: trebalo bi da svi igrači pevaju himnu na SP :hahaha: Ozil, Cacau, Kedira, Boateng, Podolski, Klose, Gomez, Marin itd. da u glas pevaju himnu Nemačke :rotf:

Pusti Bayern, tamo je atmosfera i stil igre drukciji nego u reprezentaciji.
Podolski je odlicno igrao na EP 2008. a i u to vrijeme je sjedio u Bayernu na klupi. ;)
Podolski, istina da je malo cudno, ali kad je i u najlosijoj formi, za reprezentaciju igra fantasticno. ;)
Klose je u Bayernu sada na klupi, to je igrac koji nema nekih lucidnih poteza, ali moze dati gol kad je to najpotrebnije. ;) Sjetimo se samo SP 2006. i utakmice protiv Argentine. ;)

'94 - Bugari ih razbucali u četvrtfinalu, '98 - Hrvati ih demolirali u četvrtfinalu, nakon što su Nemci izbegli poraz od nas i jedva izbacili Meksiko u osmini, 2000. na EP su ispali u grupi.
Evo, nabrajam i ja i šta sad? :think:
Svaka čast Nemcima, njihovom mentalitetu itd. Prvo, ovo više nisu Nemci, to je vrlo, vrlo bitna razlika. Možda su odrasli u nemačkom duhu, a neki su uzeli državljanstvo naknadno, uostalom, videćemo kako će to funkcionisati na SP.
A da su pretplaćeni na uspeh, kao što vidiš po ovim rezultatima - nisu. Sve zavisi, naravno, od protivnika. Ako ih protivnik preceni, u startu se uplaši, onda nema šta da traži protiv njih. Svakako, potceniti ih je najveća ludost.

Ti nabrajas neka prvenstva kad su oni bili medju favoritima za osvajanje velikih takmicenja, kao sto su sad Spanija ili Argentina favoriti. :P
Podji od zadnjih takmicenja, pa se bavi statistikom. ;)
Pusti SP 94. i 98. i EP 2000. ;)
Inace, poznato je da su nijemci uspjesniji na SP nego na EP. :P
Ono sto krasi njemacku reprezentaciju u zadnjih 8 godina je timski duh. ;)
Sta englezima vrijedi sto im reprezentacija frca od zvijezda kad ne mogu ni dokle dogurati na zavrsnim takmicenjima. ;)
Isto tako i argentincima koji na SP uzasno prolaze u zadnje vrijeme. ;)

Poslednja izmena:
Pusti Bayern, tamo je atmosfera i stil igre drukciji nego u reprezentaciji.
Podolski je odlicno igrao na EP 2008. a i u to vrijeme je sjedio u Bayernu na klupi. ;)
Podolski, istina da je malo cudno, ali kad je i u najlosijoj formi, za reprezentaciju igra fantasticno. ;)
Klose je u Bayernu sada na klupi, to je igrac koji nema nekih lucidnih poteza, ali moze dati gol kad je to najpotrebnije. ;) Sjetimo se samo SP 2006. i utakmice protiv Argentine. ;)

Ti nabrajas neka prvenstva kad su oni bili medju favoritima za osvajanje velikih takmicenja, kao sto su sad Spanija ili Argentina favoriti. :P
Podji od zadnjih takmicenja, pa se bavi statistikom. ;)
Pusti SP 94. i 98. i EP 2000. ;)
Inace, poznato je da su nijemci uspjesniji na SP nego na EP. :P
Ono sto krasi njemacku reprezentaciju u zadnjih 8 godina je timski duh. ;)
Sta englezima vrijedi sto im reprezentacija frca od zvijezda kad ne mogu ni dokle dogurati na zavrsnim takmicenjima. ;)
Isto tako i argentincima koji na SP uzasno prolaze u zadnje vrijeme. ;)

Pa dobro, da pustim sve što ti se ne sviđa i da pričamo samo o uspesima i kako su Podolski i Klose pre 2, 4, 8 godina razvaljivali :super:

Svaka čast njima na tim finalima i polufinalima, trećim mestima trt-mrt...kad su zadnji put osvojili neko takmičenje? :think:
EP '96, beše...koliko je tu bilo Arapa, Turaka, Afrikanaca u timu?
Ova 'United colours of Beneton' reprezentacija - ništa, čak ni na domaćem terenu pre 4 godine. Danas sve reprezentacije gaje timski duh, nije više k'o što je nekad bilo da su samo Nemci tim. Pa i mi smo se plasirali zahvaljujući timskoj igri.

Pa dobro, da pustim sve što ti se ne sviđa i da pričamo samo o uspesima i kako su Podolski i Klose pre 2, 4, 8 godina razvaljivali :super:

Svaka čast njima na tim finalima i polufinalima, trećim mestima trt-mrt...kad su zadnji put osvojili neko takmičenje? :think:
EP '96, beše...koliko je tu bilo Arapa, Turaka, Afrikanaca u timu?
Ova 'United colours of Beneton' reprezentacija - ništa, čak ni na domaćem terenu pre 4 godine. Danas sve reprezentacije gaje timski duh, nije više k'o što je nekad bilo da su samo Nemci tim. Pa i mi smo se plasirali zahvaljujući timskoj igri.

A sacekaj, sta ti hoces da ja napisem? :dontunderstand:

"Srbija je fudbalska velesila, u grupi ce da naprave masakr nad ostalim reprezentacijama, sve do finala ce da prolaze glat svoje protivnike, a onda ce i na kraju da osvoje SP".

Jel odgovara ovako? :per:

Back