- Poruka
- 9.849
A ko je otac tog greha i lazi koju smo mi izabrali?
Ko je sef onda kome sluzimo?
Ko sluzi ovome svetu?
Ko ga je ucinio knezom i bogom ovoga sveta?
ko to polaze pravo na nas i zeli da zadrzi coveka u grob?
Ko daje pravo sotoni da osudjuje ljude?
Joh 8:44 Vaš je otac djavo; i slasti oca svog hoćete da činite: on je krvnik ljudski od početka, i ne stoji na istini; jer nema istine u njemu; kad govori laž, svoje govori: jer je laža i otac laži.
Eph 2:2 U kojima nekad hodiste po veku ovog sveta, po knezu koji vlada u vetru, po duhu koji sad radi u sinovima protivljenja;
Sach 3:1 Posle mi pokaza Isusa, poglavara svešteničkog, koji stajaše pred andjelom Gospodnjim, i Sotonu, koji mu stajaše s desne strane da ga pre.
Sach 3:2 A Gospod reče sotoni: Gospod da te ukori, Sotono, Gospod da te ukori koji izabra Jerusalim. Nije li On glavnja istrgnuta iz ognja?
Jud 1:9 A Mihailo Arhandjel, kad se prepiraše s djavolom i govoraše za Mojsijevo telo, ne smeše prokleti sud da izgovori, nego reče: Gospod neka ti zapreti.
Sotona je sam sebi dao pravo da odlucije o covecijoj sudbini,jer mu je Bog to omogucio,a zbog cega,Jezekilj 28 15 Savršen beše na putevima svojim od dana kad se rodi dokle se ne nađe bezakonje na tebi.
Evo ti nastavak tvojih stihova:
ZECH 3:3 A Isus beše obuèen u haljine prljave, i stajaše pred andjelom.
ZECH 3:4 A on progovori i reèe onima koji stajahu pred njim: Skinite s njega te prljave haljine. I reèe mu: Vidi, uzeh s tebe bezakonje tvoje, i obukoh ti nove haljine.