Kakav je to Bog koji je dozvolio da mu ubiju sina kaze Isaphar?
Pa Bog koji je imao izbor.
Da stradaju milijarde njegove dece ili jedno.
Sta bi ti izabrao Isaphare?
Milijarde ili jedno?
Pogotovo kada ne postoji treca mogucnost...
Ako je Isus deo Bozanstva kako ti objasnjavas,zasto ga Isus moli na krstu:Boze, Boze moj zasto si me ostavio"?Ko je umro na krstu?
Zato sto je Otac bio u Sinu, i on tvorio dela, to je Isus Tvrdio.
I Sol. 1, 9 Jer oni obznanjuju za vas kakav ulazak imasmo k vama, i kako se obratiste Bogu od idola, da služite Bogu Živom i Istinitom,
10 I da čekate Sina Njegovog s nebesa kog vaskrse iz mrtvih, Isusa, koji nas izbavlja od gneva koji će doći.
Ako Isusov Bozanski deo ne moze umreti, zasto je uopste Bog umro za grehe covecanstva,

Trinitarijanci Moraju dokazati da se Bog moze odreci svoje Besmrtnosti(mozda i na tren),a dok se to ne dokaze sve je obicno nagadjanje.
Sledece pitanje:Matej 4 7 A Isus reče njemu: Ali i to stoji napisano: Nemoj kušati Gospoda Boga svog.
Da li bice koje ne moze pogresiti.jer je Bog,moze biti uopste testirano,ili je testiran samo smrtni covek?
Sledece,Jevr. 7 7 On u dane tela svog moljenja i molitve k Onome koji Ga može izbaviti od smrti s vikom velikom i sa suzama prinošaše, i bi utešen po svojoj pobožnosti.
I bi Utesen po svojoj Poboznosti!Da li ovo znaci da je Bog utesen zato sto je bio predan samom sebi,

Sledeci stih dokazuje ko je Isus: Jov. 17 3 A ovo je život večni da poznaju Tebe jedinog istinitog Boga, i koga si poslao Isusa Hrista.
Isaija 44, 6 Ovako govori Gospod Car Izrailjev i Izbavitelj njegov, Gospod nad vojskama: ja sam prvi i ja sam poslednji, i osim mene nema Boga.
Isus ima Ograniceno Znanje:Matej 24,36 "A o onom danu i času nitko ne zna, pa ni anđeli nebeski, ni Sin, nego samo Otac.
Sledeci stih u kojem Isus kaze ko njega Slavi: Jovan 8, 54 Isus odgovori: Ako se ja sam slavim, slava je moja ništa: Otac je moj koji me slavi, za kog vi govorite da je vaš Bog.
Glasnik izvoli, na potezu si.