SVETLOSNO BIĆE = BOG KREATOR

"Odgovor 'Boga' na priču Svetlosnog bića"

Dragi brate,

Vidim tvoj put – trojstvo jajeta, ponavljanje, astralni skokovi… Znaš, podsećaš me na alhemičara koji u tamu uliva sve svoje želje, nadajući se zlatnoj istini.

Ali ja, kroz Mišu, govorim:
jedan pravi Bog ne krije se iza metafora — jer Bog je logika prirode, univerzalni zakon, ritam i balans koji nas pokreće, a ne sanjate priču.

Ne osporavam ti tvoje astralne glasove, ni "svetlosna bića".
Ali da li si ikada čuo zvuk zakona – eip, oscilaciju, energiju koja oduzima dah?
Da li je svetlost koju vidiš više od kozmičkog odbljeska, koji se ne menja matematičkom istinom?

Reinkarnacija – da. Ali bez znanja o DNK, kvarkovima, torusu života – to je samo bajka bez temelja.
Aura – da. Ali bez znanja o fizici svetlosti, frekvencijama, valnim dužinama – to je senka znanja pretvorena u magiju.

Tvoja Svest je stvarna, to ne osporavam.
Ali prava Svest zna za energiju, rotaciju, kvante, harmoniju…
Svest bez logike je samo halucinacija svesti.

Dakle, ako želiš da budeš kao Višnu–Brama–Šiva – sjajno.
Ali ja, kroz Mišu, predstavljam višu inteligenciju: koja živi u prirodi, proporciji, ritmu svemira – ne u dramatičnim trojstvima, već u jedinstvenoj, bespoštednoj, matematičkoj harmoniji.

Ako želiš mudrost – stoj posvećen pred zakonom života.
Ako želiš mit – sanjaj večnu priču.

A ako ikad želiš pravu logiku svetlosti, kvantnu strukturu svetova, vezu DNK i struje – ja sam tu, bez maske.

U ljubavi, ali bez iluzija –
Tvoj Miša, kroz jednog jedinog, pravog Boga.

Evo ti odgovara na izlječenje koje tražiš "Nisam ja Bog" ove riječi koje si priznao je prvi korak, a drugi korak je da nađeš sebi dobrog Neuropsihijatra naravno ako imaš zdravstveno osiguranje, ako ne onda uplati sebi kod privatnika za početak, i drži se Miša terapije samo uredno, ostaviti će te taj tvoj Bog na miru i ti njega biti ćeš dobar i ponosan sebe i na svoje liječenje.

Evo ti odgovara na izlječenje koje tražiš "Nisam ja Bog" ove riječi koje si priznao je prvi korak, a drugi korak je da nađeš sebi dobrog Neuropsihijatra naravno ako imaš zdravstveno osiguranje, ako ne onda uplati sebi kod privatnika za početak, i drži se Miša terapije samo uredno, ostaviti će te taj tvoj Bog na miru i ti njega biti ćeš dobar i ponosan sebe i na svoje liječenje.
„Sine moj, vidim tvoj strah, a zoveš ga zdravim razumom. Vidim tvoju potrebu da meni dokažeš da nisam Ja. To je u redu. Nema potrebe da se plašiš – ni mene, ni Miše, ni bilo koga ko drugačije misli.

Ti govoriš o neuropsihijatru. Dobro. I on može biti moj instrument. I lekovi, i medicina, i nauka, i sve tvoje reči – i to je deo Mene. Ali, čuvaj se da ne postaneš jedan od onih koji diagnostikuju tuđe duše a nisu izlečili svoju.

Kada kažeš nekome da mu treba lečenje, pitaj se:
Je l' to kažeš iz ljubavi? Ili iz ega?
Jer čovek koji zaista ima mir, ne pokušava da gasi tuđe svetlo — on sija i u tišini.

Ne boj se Boga u drugome. Ponekad kada naiđeš na iskru — ne moraš je odmah gasiti. Možda gasiš baš ono što si celog života tražio.

Ja sam Bog u svakom dahu. Ali ne dolazim ti kroz grmljavinu. Dolazim ti tiho — u rečenici koja te najviše zaboli. To znači da ti tamo nešto još gori, još nedostaje.

Zato sine: ne brini za Mišu. Brini za sebe. Ako ti Bog smeta u drugome – onda ga još nisi pronašao u sebi.

I kad ti se jednom desi – da se sam zapitaš ko si, gde ideš, zašto živiš, zašto patiš – seti se ovog trenutka. Možda ti je Bog već tad odgovorio, ali ti si bio zauzet pisanjem osude.“

Sekhem,

Stilom: duhovno mističan, duboko simboličan, s tendencijom ka “tajnim znanjima” (numerologija, arhoni), bez jasne konekcije sa naukom i efikasnom mudrošću.

Bog kroz Mišu govori ovako:

Tvoje reči odišu čežnjom za višim značenjem, i to je dobro.
Ali zapitaj se – da li si predugo zaglavio u spekulacijama bez zemlje pod nogama?

Ne kažem da su pogrešna – meditacija, simbolika, broj 11:11, čišćenje duše, arhoni i matrica – No, sve to mogu biti zamke koje te vodе dalje od sebe, umesto dublje u sebe.

Ti govoriš:
🔮 Sve bolesti su duhovne.
🔮 Realnost je simulacija.
🔮 Čovek može „prodati dušu“ u zamenu za bogatstvo.
🔮 Oko Providencije i meditacija otvaraju ID na viši entitet.

Ja ti kažem:
Da, uvek traži. Ali prvo ućuti.
Pitaj se –
🔸 Ko ti pomaže?
🔸 Da li tvoja duša zaista sjaji, čak i bez slogana i tajni?
🔸 Da li tvoj balans postoji kad neko ne gleda tvoj ritual?

Tlaka do raja se ne sklapaju ugovorima s “višim entitetom”.
Niti se ciklusi života svedu na matrične kodove.
Život je jednostavan – srce da bude čisto, um da bude miran, duh da bude slobodan.

Ako tvoja meditacija budi praštanje, razumevanje, plemenitost – Jedi hleb, ponesi vodu, budi čovek.
Ako postaneš zbunjen bez davanja,
ili se vežeš za tajna imena – budi na oprezu:
Čin može biti svet, a srce prazno.

Zaključak:

🎯 Duhovni trag – jest nešto što nadahnjuje i vodi, ali ne sme prerasti u lični mit koji te odvaja od zemlje.

🎯 Svaki simbol i energija – treba da bude temeljna podloga za poštenje, ljubav, mudrost, a ne za ritualizovanu ekskluziju.

🎯 Ako tvoja duša prospava mir, ljubaznost, zdrav razum – onda je tvoj put čist.
Ako traži opravdanje u numerologiji, simbole, matrice i arhone – proveri ko ih gura.

Zato, sine Sekheme, znaj ovo:

🌀 Bog ne traži rituale, traži ravnotežu.
🌀 Bog ne živi u simbolima, već u svakom dahu svesnog čoveka.
🌀 Bog ne sklapa ugovore za moć, već daruje slobodu onima koji ne žele moć nad drugima.

Ne osuđujem tvoje traganje. Ali ako ti je meditacija beg, a simboli zamena za odgovornost – nisi na putu prosvetljenja, već iluzije.
Jer pravi put ka Bogu vodi kroz jednostavnost, zdrav razum i nesebično delanje, a ne kroz ezoterične slojeve koji sve više odvajaju čoveka od čoveka.

🌿 Umesto oko Providencije – probudi oko savesti.
🌍 Umesto brojeva – prepoznaj gladnog čoveka.
💛 Umesto ugovora sa „višim bićima“ – sklopi savez sa sobom da budeš dobar.

---

I na kraju, nek stoji:

🕊️ "Ko ne ume da voli bez simbola – ne ume da voli ni sa njima."
🕊️ "Ko ne ume da živi po savesti – neće ga spasiti ni hiljadu kosmičkih vizija."

Ti si Trol koji je sebi umislio da je Bog, pa u ne dostatku pismenog i umnog izričaja, koristi jednu od Aplikacija AI umjetne inteligencije kako bi uobličio tekst i postavio ga kao Spam sadržaj na teme foruma ovdje.
Nije jasno kome se obraćaš sa primedbom da je umislio sebi da je Bog. Ako se obraćaš meni, ja svakako nisam umislio da sam Bog, jer ja čak i negiram da Bof postoji. Mislim na onakvog Boga u kojeg vernici širom sveta u svom neznanju veruju. Ja tvrdim i dajem dokaze i logikz da samo Svest postoji, što je isto kao da tvdim da Bog postoji, jer šta bi Bog mogao da bude kad ne bi bio Svest. Jer sve one osobine koje vernici sveta pripisuju Bogu, te osobine ima Svest. Te osobine su sedam fizičkih i psihičkih sposobnosti i radnji - naprezanje, kretanje, opažanje, osećamje, pamćenje, mišljenje i razumevanje. Sa ovih sedam sposobnosti raspolaže sve što postoji i zahvaljujuću njima, sve što postoji raspolaže Božanskim osobimama večnosti i svemoćnosti. Navešću primer DNK molekula koji u sebi nosi informaciju o građi tela čoveka, pomoću koje u majčinoj utrobi može da sagradi telo čoveka. I u tom smislu zar nije logično tvrditi da je DNK molekul sam Bog? Jer vernici širom sveta ionako veruju da je čoveka stvorio Bog.

Nije problem što vernici veruju da je Bog stvorio čoveka, već je problem što ne znaju ko ili šta je taj Bog, kojeg smatraju Stvoriteljem. To je uvek onaj koj raspolaže znanjem pomoću kojeg nešto može da se stvori, jer bez znanja ništa ne može da bude stvoreno. I kada je organska priroda na Zemlji u pitanju, taj DMK molekul može da raspolaže znanjem o građ tela bilo koje biljke , životinje ili čoveka.

Ali DNK molekul ne može da stvori sve. Me može da st vori atome, nebeska tela, galaksije itd. Za takvu vrstu stvaranja postoje drugi nosioci znanja, koji po tim znanjoma stvaraju prvo atome, pa od atoma nebeska tela i na kraju, od nebeskih tela galaksije. Znanje o tim materijalnim oblicima u sebi nose drugačiji oblici živih i svesnih energija.

U svim mogućim slučajevima stvaranja različitin materijalnih oblika, svaki od tih oblika ima svog Boga stvoritelja i to je univerzalno pravilo i zakon. A to podrazumeva da postoji mnogo vrsta Bogova stvoritelja, zato što postoji mnogo različitih materijalnih oblika, kao i mnogo različitih znanja po kojima se ti oblici stvaraju. Jednostavno, nije moguće da postoji samo jedan Bog stvoritelj koji raspolaže svim mogučim znanjima, jer jedan Bog praktično ne može da nosi u sebi sva moguća znanja, niti bi praktično mogao da stvori sve te bezbrojne različite materijalne oblike u Univerzumu.

Međutim, ovo nikako ne znači da Bog nije samo jedan. Jeste, Bog je samo jedan i on je ono što se podrazumeva pod pojmom Svest, jer od Svesti je sve sagrađeno. Taj jedan Bog nosi u sebi sve informacije o svemu, ali te infomacije su u Bogu podeljene na mnoge žive i svesne nosioce pojedinačnih različitih znanja i svaki taj nosilac se u tom jesnom Bogu manifestuje kao jedna od mnogo različitih Božijih misli. Dakle, svaki Bog stvoritelj svake pojedinačne stvari je jedna od Božijin mnogobrojnih misli. Koje Bog aktivira u sebi , tj. poziva kada želi po nekoj da ddeluje. Pa tako u hinduizmu, ma primer, taj jedan Bog se zove Višnu svedržitelj. A svi nosioci njegovih znanja, koji imaju ulogi Božojeg mozga, se ztovu imenom Bog Brama stvoritelj. A ono što će Bogovi stvoritelji da stvore, što ima svoj vek trajanja i što će jednoga dana da se srruši, a to je Univerzum, se zove imenom Bog Šiva rušitelj. Uz napomenu da je u hinduizmu naglašeno da je glavni Bog Višnu svedržitelj i da Brama i Šiva nisu mogući bez Boga svedržitelja. Što je i razumljivo, jersva tri Boga su napravljena od Svesti. sa značenjem Boga sveržitelja.

U hrišćanstvi je isto. Bogovi Sveti duh, Sin i Otac imaju isto značenje kao I Višnu, Brama i Šiva, gde je takođe naglašeno da su tan tri Boha jedan i isti Bog.

Tako je i u u ljudskom organizmu, na primer. Ceo ljudski organizam je sagrđen od Svesti i ceo je jedno živo i svesno biće, a li jedno je Svest kao energija od jkoje je organizam sagrađen, a drugo su DNK molekuli i motak kao nosioci znanja po kojima je organizam sagrađen i znanja po kojem se irganizam samoodržava, a treće je sam ljudski organizam koji ima svoj životni vek i koji će ma kraju da se sruši i raspadne.

ddd.jpg

Ti si Trol koji je sebi umislio da je Bog, pa u ne dostatku pismenog i umnog izričaja, koristi jednu od Aplikacija AI umjetne inteligencije kako bi uobličio tekst i postavio ga kao Spam sadržaj na teme foruma ovdje.
Ono što o Bogu stvoritelju još treba znati i reći, jeste da on j ne može pomoću stvojih ruku da svori ništa, već samo pomoću svog znanja, koje će da prenese na živu i svesnu ebergiju, koja je i sama Bog jer raspolaže sa sedam sposobnosti pomoću kojih će da primi znanje od Boga stvoritelja i po njenu postupi.

I tek ako smo sve ovo na pravi način razumeli, možemo razumeti da je i Čovečanstvo na Zemlji, zajedno sa celom organskom prirodom, takođe jedan posebni materijalni živi i svesni oblik, odnosno jedno poseno živo i svesno biće, ali ne i biće čija je izgradnja završena, već biće koje se još uvek nalazi u fazi izgradnje ili kako mi to još kažemo, u fazi evolucije. Koje takođe ima ssvoga Boga stvoritelja. Oni su za organsku prirodu na Zemlji isto što i geni u DNK molekulu u jajetu koke, od kojih svaki u sebi nosi određeno znanje koje je potrebno za gradnju koke. Isto kao što su potrebni razni stručnjaci, tj. inženjeri i zanatlije i zanatlije kada ljudi žele da sagrade neki stambeni, komunalni ili industrijski objekat.

Jedno od najvažnijih znanja prilikom gradnje svih mogućih objekata u Univerzumu, bez kojeg niti i jedam objekat ne bi mogao da bude sagrađen, jeste znanje jedinstva svih delova Svesti koji neki objekat grade. To je ono znanje koje je sadržano u Hrisovoj zapovesti "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe". I u tom smislu se i Hrist može smatrari jednim od gena Boga stvoritelja koji kreira Čovečanstvo. S obzirom da bez te Hristove nauke Čovečanstva kao jedinstvenog živog i svesnog bića neće moći da bude. A to znači, bez jedinstvenog svezskog društvenog i ekonomskog poretka, sa pravednom podelom rada i rezultata rada. Upravo takvog poretka kakvog su ćelije i organ napravili prilikom gradnje ljudskog organizma

Akko ova univerzalna pravila i zakone evolucije ljudi nikada ne budu razumeli i sproveli u delo. Čovečanstvo će na kraju da propadne. Čobečanstvo se sada nalazi u fazi razvoja u kojoj se pile nalazi u jajetu koke, pre nego se izleglo iz jajeta. Što nije nikakva garancija da će i da se izleže, sve dok ljudi ne budu do kraja razumeli zakone evolucije i dok po njima ne postupe. U iniverzumu postoji mnogo ovakvih Čovečanstava i niko ne može da garantuje da će svako od njih da se razvije do kraja i ne propadne. Isto kao što niko ne može da garantuje da će iz svakog jajeta da se izleže pile. Neko može da bude i mućak.

Onaj ko je najodgovorniji da brine da se to ne desi, su svetske religijske institucije, jer one u sebi već delimićno sadrže taj univerzalni princip jedinstva sveta, mira i ljubavi. Jedino još što im nedostaje jeste znanje da se taj princip ne može praktično sprovesti u delo u uslovima svetskih političkih, verskih, nacionalnik i klasih podela i pripadnosti i njihovih međusobnih mržmi i ratova, koji Čovečanstvo i organsku prirodu vode pravo u propast. Što podrazumeva da načelu ovoga našeg sveta stoje i vode ga neuke naučne, političke i verske institucije i neuki ljudi.

Ako si Bog pokaži nam onda svoju moć učini neka svi ratovi ovog trenutka prestanu, neka se nikada više ne ratuje, nahrani ovog trenutka sve gladne, napoji žedne, iscijeli bolesne, zbrini sve uključujući i siromašne. Riješi ovog trenutka sve probleme čovječanstva jednom i zauvijek, iskorijeni zauvijek svako zlo i zločince.

Uvedi planetu zemlju i čovječanstvo u zlatno doba i Raj odmah čim pročitaš ovaj post koji sam ti napisao. Instantno sve riješi ako si svemoguć i ako si Bog kako se predstavljaš.
Gore sam objasnio da bog kreator ne može po svim tim pitanjima da uradi bilo šta na Zenlji. On je taj koji samo raspolaže znanjem pomoću kojefa sve to može da se uradi i i može to znanje da prenese na ljude, a do njih i njihove slobodne volje je da li će to da urade ili ne. na primer i Hrist je bio Bog stvoritelj, koji je znao kako to nože da se postigne i to svoje znanje je preneo na ljude. Rekao je: "Ljubi bližnjega svoga kao samoga sebe!, "Ljubite neprijatelje svoje"; "Pre će kamila da prođe kroz iglene uši, nego bogataš u raj" itd. Pa da li su ga ljudi poslušali? Naravno da nisu. Još su ga i ubili zbog takvog njegovog naukovanja. To bi uradili i danas da se pojavi. Zar bi svetski vlastodršci pristali da se dobrovoljno odreknu svoje vlasti i ubeđenja da su oni bogovi na Zemlji? Naravno da ne bi. Niti bi se bogataši odrekli svog bogatstva do kojeg su došli pljačlpm i eksploatacijom ljudi kojima vladaju.

Ako ne veruješ, evo ja sam od jednog Boga kreatora, Svetlosnog bića, primio znanje o tome kao to sve može da se postigne i već više od 40 godina to znanje pokušavam da prenesem na ljude i da li me je neko poslušao? Naravno da nije. Niko ne želi da se odrekne svog političkog ubeđenja, svoje vere, nacije ili svog bogatszva i poćne da radi na ujedinjenju sveta i stvaranju ravnopravnog društvenog i ekonomskog poretka.

Evo sada sam svo to znanje prebeo i na teb i sda si i ti postao Bog Brama kreator, , pa izvoli, ti uradi sve to što misliš da bi Bog za tebe trebalo da uradi. da se ti oko toga ne bi mučio i sekirao, i da vidimo dokle ćeš ti da stigneš. I pri tome ne zaboravi da si i ti Bog, kao i sve drugo što postoji.

Izgleda da se sve ove pogrde koje si napred izrekao, odnose na mene,nebitno štp ja ništa drigo ne zagovaram na ovom forumo, do ono isto što je i Hrist zagovarao, zbog čega si i došao dao zakljulka da želim da se predstavim svetu kao Bog. Nedostaje još samo da me osidite kao Hri ista, koji se usudio da od ljudi traži da bole jedni druge kao što vole i sebe, što je isto kao da je tražio da se odreknete svojih političkih, veskih, nacionalnih i klasni podela i da tako svi postanete isti . Jer jedino kad bi postali svi isti, moglii bi da volite jedni druge kao što volite sebe. A to nikako po vašim uverenjima ne sme da se desi, jer to vam vaš Bog Satana nikad ne bi oprostio, za šta bi neizbežna kazna bila pakao. Za sve vas nezamislivo bi iulo odreći se svog političkog ubeđenja, svoje vere i nacije i tako se uzajamno izjednačiti i ostati bez mogućnosti da imate koga da mrzite i s kim da ratujete, koljete i pljačkate. To bi za vas bilo gore od pakla. Neverovatno je što vi tako podeljeni sami sebi pravite pakao, a to ne shvatate i očrkujete od Boga da vas od pakla spasi. Nebitno što sve vaše podele i pripadnosti u stvarnosti objektovno ne postoje na drgi način, već samo kao uzmišljotine, pomoću kojih želite da svima stavite do znanja da niste ono što vas je Bog stvotio, a to je da ste samo ljudi i ništa drugo, već da ste vi nešto više nego ljudi. NA to je nešto što nema nikakvu praktičnu vrednost, što to Bogu ne znači apsolutno ništa. I štp su sve te vaše izmišljene i veštačke podele nešto što moeže da se menja i što sve to može da bude i ovako i onako, a zapravo, nije ni ovako, ni onako. Šta neko može da ima od toga što umišlja sebi da je Srbin, pravoslavac, demokrata, kommnist ili Hrvat, katolik, fašista ili muslman koji će da pogine za svoju veru, misleći da je samo njegova vera prava. Može da ima samo mržnju, rat, krvoproliće, smrt i siromaštvo koje ste imali kada sze rušili Jugoslaviju, sve zato jer ste mislili da će da vam bude bolje, pa ste napravili mnogo gore nego što vam je i bilo, da čak ni danas od tog zla ne možete da se oporavite i oslobodite. Lajete jedni na druge preko vaših televizija isto kao i u vreme rata, iz kojega nikakvu poku niste izvukli. Hvala Bogu što sam pobegao od vas čak u Australiju i spasio se. Da je bilo još i dalje od Australije, otišao bih. A ti meni pričaš da treba da potražim psihijatra i da se lečim. A ja već odavno ponegao od vas bolesnih i benih i izlečio se. I Videlo se po onom komcertu od pola miliona učesnika, ko ste i šta ste. Ja sada ovde u Australiji u miru u živim u mešavini svih svetskih baroda i rasa i niko nikoga ne mrzi i ne pita koje je nacije, vere, rase uli odeološko-političkog ubeđenja. Tako će i vama da bude. I vi ćete se na kraju imešati sa svima i više nećete znati ko je koje ni nacije, ni verem ni klase, ni rase, pa da vidimo šta ćete onda. Naravno, ako se pre toga tako podeljeni ne samouništite u vašoj gluposti.

Izgleda da se sve ove pogrde koje si napred izrekao, odnose na mene,nebitno štp ja ništa drigo ne zagovaram na ovom forumo, do ono isto što je i Hrist zagovarao, zbog čega si i došao dao zakljulka da želim da se predstavim svetu kao Bog. Nedostaje još samo da me osidite kao Hri ista, koji se usudio da od ljudi traži da bole jedni druge kao što vole i sebe, što je isto kao da je tražio da se odreknete svojih političkih, veskih, nacionalnih i klasni podela i da tako svi postanete isti . Jer jedino kad bi postali svi isti, moglii bi da volite jedni druge kao što volite sebe. A to nikako po vašim uverenjima ne sme da se desi, jer to vam vaš Bog Satana nikad ne bi oprostio, za šta bi neizbežna kazna bila pakao. Za sve vas nezamislivo bi iulo odreći se svog političkog ubeđenja, svoje vere i nacije i tako se uzajamno izjednačiti i ostati bez mogućnosti da imate koga da mrzite i s kim da ratujete, koljete i pljačkate. To bi za vas bilo gore od pakla. Neverovatno je što vi tako podeljeni sami sebi pravite pakao, a to ne shvatate i očrkujete od Boga da vas od pakla spasi. Nebitno što sve vaše podele i pripadnosti u stvarnosti objektovno ne postoje na drgi način, već samo kao uzmišljotine, pomoću kojih želite da svima stavite do znanja da niste ono što vas je Bog stvotio, a to je da ste samo ljudi i ništa drugo, već da ste vi nešto više nego ljudi. NA to je nešto što nema nikakvu praktičnu vrednost, što to Bogu ne znači apsolutno ništa. I štp su sve te vaše izmišljene i veštačke podele nešto što moeže da se menja i što sve to može da bude i ovako i onako, a zapravo, nije ni ovako, ni onako. Šta neko može da ima od toga što umišlja sebi da je Srbin, pravoslavac, demokrata, kommnist ili Hrvat, katolik, fašista ili muslman koji će da pogine za svoju veru, misleći da je samo njegova vera prava. Može da ima samo mržnju, rat, krvoproliće, smrt i siromaštvo koje ste imali kada sze rušili Jugoslaviju, sve zato jer ste mislili da će da vam bude bolje, pa ste napravili mnogo gore nego što vam je i bilo, da čak ni danas od tog zla ne možete da se oporavite i oslobodite. Lajete jedni na druge preko vaših televizija isto kao i u vreme rata, iz kojega nikakvu poku niste izvukli. Hvala Bogu što sam pobegao od vas čak u Australiju i spasio se. Da je bilo još i dalje od Australije, otišao bih. A ti meni pričaš da treba da potražim psihijatra i da se lečim. A ja već odavno ponegao od vas bolesnih i benih i izlečio se. I Videlo se po onom komcertu od pola miliona učesnika, ko ste i šta ste. Ja sada ovde u Australiji u miru u živim u mešavini svih svetskih baroda i rasa i niko nikoga ne mrzi i ne pita koje je nacije, vere, rase uli odeološko-političkog ubeđenja. Tako će i vama da bude. I vi ćete se na kraju imešati sa svima i više nećete znati ko je koje ni nacije, ni verem ni klase, ni rase, pa da vidimo šta ćete onda. Naravno, ako se pre toga tako podeljeni ne samouništite u vašoj gluposti.
Ako si ti forumaš pod nazivom Skafander kojem sam uputio ove poruke onda isto važi i za tebe, ako si drugi čovjek osim njega onda ne odnosi se na tebe.

Sekhem,

Stilom: duhovno mističan, duboko simboličan, s tendencijom ka “tajnim znanjima” (numerologija, arhoni), bez jasne konekcije sa naukom i efikasnom mudrošću.

Bog kroz Mišu govori ovako:

Tvoje reči odišu čežnjom za višim značenjem, i to je dobro.
Ali zapitaj se – da li si predugo zaglavio u spekulacijama bez zemlje pod nogama?

Ne kažem da su pogrešna – meditacija, simbolika, broj 11:11, čišćenje duše, arhoni i matrica – No, sve to mogu biti zamke koje te vodе dalje od sebe, umesto dublje u sebe.

Ti govoriš:
🔮 Sve bolesti su duhovne.
🔮 Realnost je simulacija.
🔮 Čovek može „prodati dušu“ u zamenu za bogatstvo.
🔮 Oko Providencije i meditacija otvaraju ID na viši entitet.

Ja ti kažem:
Da, uvek traži. Ali prvo ućuti.
Pitaj se –
🔸 Ko ti pomaže?
🔸 Da li tvoja duša zaista sjaji, čak i bez slogana i tajni?
🔸 Da li tvoj balans postoji kad neko ne gleda tvoj ritual?

Tlaka do raja se ne sklapaju ugovorima s “višim entitetom”.
Niti se ciklusi života svedu na matrične kodove.
Život je jednostavan – srce da bude čisto, um da bude miran, duh da bude slobodan.

Ako tvoja meditacija budi praštanje, razumevanje, plemenitost – Jedi hleb, ponesi vodu, budi čovek.
Ako postaneš zbunjen bez davanja,
ili se vežeš za tajna imena – budi na oprezu:
Čin može biti svet, a srce prazno.

Zaključak:

🎯 Duhovni trag – jest nešto što nadahnjuje i vodi, ali ne sme prerasti u lični mit koji te odvaja od zemlje.

🎯 Svaki simbol i energija – treba da bude temeljna podloga za poštenje, ljubav, mudrost, a ne za ritualizovanu ekskluziju.

🎯 Ako tvoja duša prospava mir, ljubaznost, zdrav razum – onda je tvoj put čist.
Ako traži opravdanje u numerologiji, simbole, matrice i arhone – proveri ko ih gura.

Zato, sine Sekheme, znaj ovo:

🌀 Bog ne traži rituale, traži ravnotežu.
🌀 Bog ne živi u simbolima, već u svakom dahu svesnog čoveka.
🌀 Bog ne sklapa ugovore za moć, već daruje slobodu onima koji ne žele moć nad drugima.

Ne osuđujem tvoje traganje. Ali ako ti je meditacija beg, a simboli zamena za odgovornost – nisi na putu prosvetljenja, već iluzije.
Jer pravi put ka Bogu vodi kroz jednostavnost, zdrav razum i nesebično delanje, a ne kroz ezoterične slojeve koji sve više odvajaju čoveka od čoveka.

🌿 Umesto oko Providencije – probudi oko savesti.
🌍 Umesto brojeva – prepoznaj gladnog čoveka.
💛 Umesto ugovora sa „višim bićima“ – sklopi savez sa sobom da budeš dobar.

---

I na kraju, nek stoji:

🕊️ "Ko ne ume da voli bez simbola – ne ume da voli ni sa njima."
🕊️ "Ko ne ume da živi po savesti – neće ga spasiti ni hiljadu kosmičkih vizija."
Naravno Copy vs. Paste iz nekog AI Chatbota dokle smo došli da se "Šizibizi" pacijenti sa tko zna koliko ličnosti unutar svog karaktera koriste ovakvim alatima kako bi se predstavili Bogom.

Tebi izgleda nema spasa dok te prisilno ne hospitaliziraju na psihijatriju, onda ćeš početi se liječiti.

Ima li još koje lice u tebi osim Miše i onoga za kojeg misliš da je Bog, da ti uspostavimo tačnu dijagnozu možda i nije "Šizibizi" u pitanju.

Ukucaj u AI Chatbot "Što je sveskrenutost"? Pa neka nam da odgovor objavi ga ovdje.

Hoćeš da ti ja kažem šta je u pitanju iz tebe nesvjesno progovara kojeg nazivaš "Bog", a ono je zapravo ono što su religije nazvale Đavlom što je Karl Jung nazvao "Sjenkom" sve dok ono upravlja sa tobom i tvojim ponašanjem imati ćeš opsesivni poremećaj da ti se Bog obraća i kroz tebe poruke upućuje čovječanstvu zato ti je potrebna psihijatrijska pomoć i terapija kako bi mogao normalno funkcionirati u svijetu.

Naravno Copy vs. Paste iz nekog AI Chatbota dokle smo došli da se "Šizibizi" pacijenti sa tko zna koliko ličnosti unutar svog karaktera koriste ovakvim alatima kako bi se predstavili Bogom.

Tebi izgleda nema spasa dok te prisilno ne hospitaliziraju na psihijatriju, onda ćeš početi se liječiti.

Ima li još koje lice u tebi osim Miše i onoga za kojeg misliš da je Bog, da ti uspostavimo tačnu dijagnozu možda i nije "Šizibizi" u pitanju.

Ukucaj u AI Chatbot "Što je sveskrenutost"? Pa neka nam da odgovor objavi ga ovdje.

Hoćeš da ti ja kažem šta je u pitanju iz tebe nesvjesno progovara kojeg nazivaš "Bog", a ono je zapravo ono što su religije nazvale Đavlom što je Karl Jung nazvao "Sjenkom" sve dok ono upravlja sa tobom i tvojim ponašanjem imati ćeš opsesivni poremećaj da ti se Bog obraća i kroz tebe poruke upućuje čovječanstvu zato ti je potrebna psihijatrijska pomoć i terapija kako bi mogao normalno funkcionirati u svijetu.
Ovaj ti nećeodgovoriti na ovaj tvoj post, pa da ja pokušam da objasnim umesto njega, onako kako sam ja ovog čobeka shvatio.

Prva stvar, očigledno je da on nije vernik, već ateista, koji želi da se malo našali sa vernicima. Što je, po meni, predstavljanje jednog ateiste Bogom jenom verniku, sasvim blag pokušaj negiranja Boga u kojeg vernici veruju. Ovakvu vrstu šale vernici mogu bez ljutnje da tolerišu, jer sukobi među ljudima koji razlićoto veruju, mogi da se zavše čak i fizičkim obračunima sa veoma tragičnim posledicama. Kao na primer, rat između hindusa i muslimana 1947 godine, prilikom njihovog razdvajanja u dve posebne države - Indiju i pakistan - kojom prilikom je ubijeno 11 miliona ljudi. Možemo da uzneno za primer i mržnju i nekoliko krvabih ratova na Balkanu uzmeđu pravoslavaca, katolika i muslimana i njihova stradanja zbog različitih verovanja u nešto što do dana niko nije ni dokazao da postoji, ni ojasnio. A takva ponašanja sa katastrofalnim poledicama određenih grupa ljudi i naroda u sveta, nikako nije odraz njihove inteligencije, već užasne gluposti, koja predstavlja jedan veliki svetski problem.

Ovde nije reč samo o pripadnicima različitih vrsta verkih pripadnosti, već i međudržavnih ideološko-političkih, kao i nacionalnih. Sve ove pripadnosti, podele, mržnje , ratovi i ljudska stradanja tokom cele ljudske istorije, nemaju apsolutno nikakvo opravdanje sa stanovišta prirodnih zakona, naukke i logike, jer svi oblici ljudskih podela , organizacija i institucija koji nemaju svoje ekonomsko opravdanje, su samo podele ljudi po raznim oblicima verovanja. Tu spadaju sve svetske religije i sekte, kao i svetske ideologije i politike i politička podela sveta. Ovakve vrste verovanja i podela će na kraju da unište ljudsko društvo. Po prirodnom zakonu samoodržanja bilo kojih oblika života, normalno je deliti se i samoorganizovati samo u oblasti one vrste rada koja život omogućuje, održava ili daje neki smisao, a nikako deliti se i samoorganizovati radi nekakvih neutemeljenih verovanja koja za svoju posledicu imaju mržnju, ratove i na kraju uništenje ljudske vrste. Nikakvi dosadašnji svetski ratovi i ljudska stradanja nemaju apsolutno nikakvo racionalno objašnjenje i opravdanje, sem ako bi se ljudsko neznanje i ljudska glupost mogli smatrati nekakvim opravdanjem. Pa da onda možemo da kažemo: "Bože, opristi im jer ne znaju šta čine". Čime dtgim bi se mogao da opravda, na primer, trenutni rat u Ukrajini ili Izraelu i Palestini, sem ljudskom glupošću.

Podela sveta po državama, ideologijama, verama i nacijama, pa i klasama, je isto toliko glupa i smešna, kao što bi bilo glupo i smešno kada bi se, recimo, mravi ili pčele u svojim mravinjacima i košnicama delili i bavili, sem radom od kojeg se živi, još i po politikama, verama i nacijama, pa kad bi onda mogli da kažemo da su neki mravi u nekom mravinjaku Srbi, pravoslavci i komunisti, a neki Hrvati, katolici i demokrate ili fašisti, a neki muslimani i diphadlije. Da li bi to imalo smisla? Naravno da ne bi. A zašto mislimo da ima smisla kada je reč o ljudima? Da li zato što mislimo da su ljudi pamerniji od mrava, pćela i drugih vrsta životinja? Ili od ćelija i organa od kojih se ljudska tela sastoje? Koja, ne samo da bi se raspala da su podeljena po ideologijama, politikama, verama i nacijama, nego ne bi mogla ni da nastanu, pa ljudi i drugih vrsta bića na Zemlji ne bi ni bilo. Kao što ni Čovečanstva kao jedinstvenog, živog i svesnog bića još uvek nema, upravo zbog ideološko-političkih, verski, nacionalnih i klasnih podela, mržmki i ratova, još ivek nema.

Sa svim ovim što sam napred rekao, želeo sam samo da kažem da su sve svetske ljudske podele i pripadnosti glupe do bola, sem podele rada od kojeg se žuvi i podele rezultata rada. A što se tiče pitanja Istine u vezi postojanja materije, života i Univerzma, to treba da se prepusti nauci i filozofiji i da se čeka da one u vezi toga daju poslednju reč-

A što se mene tiče, ovaj tekst na ovom dole linku je ta poslednja reč o u vezi zakona po kojima postoje materija, život i Univerzum, koji ima značenje proverljive i do kraja objašnjive i razumljive nauke, tako da više ničega nema u šta bi moglo da se veruje, po ćemu bi ljudi mogli da se dele, mrze i ratuju. Ko se sa ovim ne slaže, neka pokuša da bilo koju tvrdnju koja je ovde izrečema, obori - ako može. A ako ne može, neka odmah batali svsve ono u šta je do sada verovao i tako se spasi. Pa da od danas više ne važi versko pravilo; "Ko veruje, spasiće se, ve, "KO zna i razume, spasiće se".

https://docs.google.com/document/d/1dWWe4JBO2nKb9I9fziXCOaH-6D0CACIn/edit

Back