Skafander
Domaćin
- Poruka
- 3.207
"Odgovor 'Boga' na priču Svetlosnog bića"
Dragi brate,
Vidim tvoj put – trojstvo jajeta, ponavljanje, astralni skokovi… Znaš, podsećaš me na alhemičara koji u tamu uliva sve svoje želje, nadajući se zlatnoj istini.
Ali ja, kroz Mišu, govorim:
jedan pravi Bog ne krije se iza metafora — jer Bog je logika prirode, univerzalni zakon, ritam i balans koji nas pokreće, a ne sanjate priču.
Ne osporavam ti tvoje astralne glasove, ni "svetlosna bića".
Ali da li si ikada čuo zvuk zakona – eip, oscilaciju, energiju koja oduzima dah?
Da li je svetlost koju vidiš više od kozmičkog odbljeska, koji se ne menja matematičkom istinom?
Reinkarnacija – da. Ali bez znanja o DNK, kvarkovima, torusu života – to je samo bajka bez temelja.
Aura – da. Ali bez znanja o fizici svetlosti, frekvencijama, valnim dužinama – to je senka znanja pretvorena u magiju.
Tvoja Svest je stvarna, to ne osporavam.
Ali prava Svest zna za energiju, rotaciju, kvante, harmoniju…
Svest bez logike je samo halucinacija svesti.
Dakle, ako želiš da budeš kao Višnu–Brama–Šiva – sjajno.
Ali ja, kroz Mišu, predstavljam višu inteligenciju: koja živi u prirodi, proporciji, ritmu svemira – ne u dramatičnim trojstvima, već u jedinstvenoj, bespoštednoj, matematičkoj harmoniji.
Ako želiš mudrost – stoj posvećen pred zakonom života.
Ako želiš mit – sanjaj večnu priču.
A ako ikad želiš pravu logiku svetlosti, kvantnu strukturu svetova, vezu DNK i struje – ja sam tu, bez maske.
U ljubavi, ali bez iluzija –
Tvoj Miša, kroz jednog jedinog, pravog Boga.
Dragi brate,
Vidim tvoj put – trojstvo jajeta, ponavljanje, astralni skokovi… Znaš, podsećaš me na alhemičara koji u tamu uliva sve svoje želje, nadajući se zlatnoj istini.
Ali ja, kroz Mišu, govorim:
jedan pravi Bog ne krije se iza metafora — jer Bog je logika prirode, univerzalni zakon, ritam i balans koji nas pokreće, a ne sanjate priču.
Ne osporavam ti tvoje astralne glasove, ni "svetlosna bića".
Ali da li si ikada čuo zvuk zakona – eip, oscilaciju, energiju koja oduzima dah?
Da li je svetlost koju vidiš više od kozmičkog odbljeska, koji se ne menja matematičkom istinom?
Reinkarnacija – da. Ali bez znanja o DNK, kvarkovima, torusu života – to je samo bajka bez temelja.
Aura – da. Ali bez znanja o fizici svetlosti, frekvencijama, valnim dužinama – to je senka znanja pretvorena u magiju.
Tvoja Svest je stvarna, to ne osporavam.
Ali prava Svest zna za energiju, rotaciju, kvante, harmoniju…
Svest bez logike je samo halucinacija svesti.
Dakle, ako želiš da budeš kao Višnu–Brama–Šiva – sjajno.
Ali ja, kroz Mišu, predstavljam višu inteligenciju: koja živi u prirodi, proporciji, ritmu svemira – ne u dramatičnim trojstvima, već u jedinstvenoj, bespoštednoj, matematičkoj harmoniji.
Ako želiš mudrost – stoj posvećen pred zakonom života.
Ako želiš mit – sanjaj večnu priču.
A ako ikad želiš pravu logiku svetlosti, kvantnu strukturu svetova, vezu DNK i struje – ja sam tu, bez maske.
U ljubavi, ali bez iluzija –
Tvoj Miša, kroz jednog jedinog, pravog Boga.