Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.344
Tekst iz biblije za to?Ne pravi više od 500 simboličkih koraka danas.
I tekst koji kaze svetkujte nedelje moje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tekst iz biblije za to?Ne pravi više od 500 simboličkih koraka danas.
A sta ce mu to...?Tekst iz biblije za to?
Sad ce,evo trenutno "lista" Bibliju...I tekst koji kaze svetkujte nedelje moje.

Kakva simbolika? Ajde "solo scrittura" pročitaj citata 100 puta, možda konačno primetiš da je rekao "ovo je telo moje..." a i u pogledu obnavljanja zaveta ti možda nešto postane jasnije...Nisi mi odgovorio - jel su hriscani odjednom postali kanibali pa da jedu REALNO Hristovo telo ili je to ipak SIMBOLIKA ???
Tako je,rekao je...Kakva simbolika? Ajde "solo scrittura" pročitaj citata 100 puta, možda konačno primetiš da je rekao "ovo je telo moje..." a i u pogledu obnavljanja zaveta ti možda nešto postane jasnije...
I tekst zapovesti gde dodlovno piše "...a u subotu..." a ne "sedmi dan". Novotarija logika,simbolika ne dolaze u obzir...?Tekst iz biblije za to?
I tekst koji kaze svetkujte nedelje moje.
Реално објасни гдје је Христос рекао да је алегорија. Имаш ли стих?Nisi mi odgovorio - jel su apostoli one veceri odjednom postali kanibali pa da jedu REALNO Hristovo telo ili je to ipak SIMBOLIKA ???
Nemoj sad opet Elena,ovo ono...
Dobio si konkretno pitanje i daj mi takav odgovor !
Јел још један логички аргумент у питању?Evo ga opet,izasao iz kontenjera..
Maki prijatelju,a jel se svuda u Bibliji pojasnjava kada je nesto alegorija a kada nije...?????????![]()
Jel piše lepo, "...ovo je telo moje..."? Kakvu simboliku stalno izmišljaš?Tako je,rekao je...
I sad te pitam jasno i konkretno - jesu li apostoli one veceri pojeli Hristovo telo...?
...ma sta apostoli,jeli bre Isus sam sebe pojeo u tu priliku ?
...ovo te pitam iz prostog razloga sto su svi prisutni tre veceri vecerali sto ce eci jeli hljeba kojeg su imali.
Dakle ???
Pitam te jasno i precizno - odgovaraj ili mi reci da neces pa da idemo dalje.Jel piše lepo, "...ovo je telo moje..."? Kakvu simboliku stalno izmišljaš?
Исто питање као и Гласнику.Ovo je sasvim dovoljno - odgovaraj sto sam te pitao ili natrag trkom u onaj kontenjer odakle si izasao...
Evo ga opet,izasao iz kontenjera..
Maki prijatelju,a jel se svuda u Bibliji pojasnjava kada je nesto alegorija a kada nije...?????????
Jel zato ti tako "dobro"razumes Bibliju - posto nema objasnjenje kada se sta i kako razume onda kako ti kaze otasc i to je to...smestiste Boga u kupinama...
Ovo mantraš uvek kad nemaš odgovor ili bilo kakav argument na pitanje. A jasno sam pitao, kako glasi citat, solo scrittura? Izvrćeš ko JW.Pitam te jasno i precizno - odgovaraj ili mi reci da neces pa da idemo dalje.
Dakle ???

Nisu učili na kursuИсто питање као и Гласнику.

I zahvalivši prelomi i reče: uzmite, jedite, ovo je tijelo moje, koje se za vas lomi; ovo činite
ova je čaša novi zavjet u mojoj krvi; ovo činite,
Nema problema,pitao sam te pa mi daj odgovori i onda mi ti postavi koje god pitanje zelis...to se zove pristojna i kulturna komunikacija.Исто питање као и Гласнику.
Jeli bato,jesi li siguran da si zavrsio prvu lekciju citanja na toj vecernoj gde ocito badava bacas novac ?Ovo mantraš uvek kad nemaš odgovor ili bilo kakav argument na pitanje. A jasno sam pitao, kako glasi citat, solo scrittura? Izvrćeš ko JW.![]()
Ma jok bato,ovo su ti stihovi:"А Михаило Арханђел, када препирући се са ђаволом говораше о Мојсејевом тијелу, не усуди се изрећи хулнога суда, него рече: Господ нека ти запријети!" (Јудина 9).
Dakle po tebi Ilija umro na nebu ili nas je slagao autor Biblijske knjige koji nam je tvrdio da je on ZIV ODNESEN NA NEBU !!!???Или пази ово: мртви послије смрти не спавају већ су свјесни. Тако се мртви Мојсије могао појавити заједно са живим Илијом и причати са Христом.

Опет имаш проблем са читањем. Мртви Мојсије и живи Илија причају са Христом.Dakle po tebi Ilija umro na nebu ili nas je slagao autor Biblijske knjige koji nam je tvrdio da je on ZIV ODNESEN NA NEBU !!!???
Hajde advokatu,odbrani pravoslavlje dostojanstveno i mushki !!!![]()
Ma ne nego je bila kratka provokacija na koju si naseo :Опет имаш проблем са читањем. Мртви Мојсије и живи Илија причају са Христом.
Да, мртви се могу јавити живима по Божијем допуштењу а то је посвједочено у 2000 година православља и јављања светитеља.Ma ne nego je bila kratka provokacija na koju si naseo :
Dakle po tebi se zivi i mrtvi podjednako javljaju na zemlji i ljudi ih podjednako isto vide ???
...i mrtvi odjerdnom razmisljaju i pricaju a drugi zivi ljudi na zemlju ih mogu slusati ??
Iiiiih bre Maki,pa jesi li svesan das si ovom tvrdnjom pokopao pravoslavnu doktrinu !??![]()
Ma jok bato,ovi se "mrtvaci"nisu javili ucenicima pa da s njima pricaju nego sa Isusom i s njim su razgovarali o Njegovoj prestojecoj misiji ,jel primecujes razliku ???Да, мртви се могу јавити живима по Божијем допуштењу а то је посвједочено у 2000 година православља и јављања светитеља.

Зов праве вјере. Ти кад уђеш на Св. Литургију као да си на небесима. Сва чула су ти бомбардована искуствима. Видиш иконе и свештеничке одежде, чујеш појање, миришеш тамјан од кађења, крстиш се и једеш Тијело и Крв Христову.ti i nemaš pojma kolika je džulovdžina taj glasnik, jednom prilikom je izjavio da bi ovaj svet bio boljji bez pravoslavaca. i nije jedini još jedan smško mu bio nik nešto slično samo za srbe.
šta reći o takvim smradovima
Secanje.Реално објасни гдје је Христос рекао да је алегорија. Имаш ли стих?