- Poruka
- 19.509
Deo crkvenog predanja koga nema u Bibliji.Ne pise. To je deo crkvenog predanja. A gde piše da ne treba to raditi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Deo crkvenog predanja koga nema u Bibliji.Ne pise. To je deo crkvenog predanja. A gde piše da ne treba to raditi?
Ne pise u Bibliji.Piše u Svetom predanju, koje je, da tako kažem, "nastavak" Svetog Pisma. Malo je komplikovanije od toga, ali ne bih da te zamaram.
Sveto Predanje prethodi Svetom Pismu i starije je od njega.To sektasi ne mogu da ukapiraju.
Deo crkvenog predanja koga nema u Bibliji.
Ne pise u Bibliji.
A gde u Bibliji piše da su Adam i Eva živeli u Džeksonu, Misuri?
bravo tebra u centar 
bravo tebra u centar
![]()
Ne pise u Bibliji.
pa vis ste paraodija od sekte.....pa vis ste paraodija od sekte.....
.

A gde u Bibliji piše da su Adam i Eva živeli u Džeksonu, Misuri?
Gde je krsna slava ,secenje badnjaka,klanjanje ikonama ...u Bibliji ? NemaKo velim, dal su živeli u Džeksonu, Misuri ili jok, ne piše u Svetom Pismu. Nije jadna svesna da je sama sebi spremila makazice u koje je upala (joj, što mi ulete dileja u makazice juče na Brankovom, ispsov'o sam ga na pasja kola): ako dakle u Bibliji ne piše ništa o krsnim slavama te stoga to ne postoji, isto tako nije bilo ni Moron-anđela, niti su Adam i Eva živelu Dćeksonu, Misuri, jer to nje piše u Bibliji.
pa vis ste paraodija od sekte.....
Jer ja svedočim za njega da ima veliku revnost i brigu za vas i za one koji su u Laodikiji i u Jerapolju.
14 Pozdravlja vas Luka lekar ljubazni, i Dimas.
15 Pozdravite braću u Laodikiji, i Nimfana i domaću crkvu njegovu.
16 I kad se ova poslanica pročita kod vas, učinite da se pročita i u laodikijskoj crkvi, i onu što je pisana u Laodikiju da i vi pročitate.
mamac za budale, a ona se upecala
mada
nego sve nesto mislim da je nju neki srbin sutnuo u bulj pa se sad sveti srpskom rodu preko interneta.![]()
Ovde ako nisi ateista ili vernika SPC, sisitematski napad klonova i teroija zavere.mamac za budale, a ona se upecala
mada
nego sve nesto mislim da je nju neki srbin sutnuo u bulj pa se sad sveti srpskom rodu preko interneta.![]()
Gde je krsna slava ,secenje badnjaka,klanjanje ikonama ...u Bibliji ? Nema
Da li je Isus slavio krsnu slavu ili ne ? Bas parodija

Pravoslavlje nije leglo sekti- Ruska,Bugarska,Grcka,Srpska,jermenska,Crnogorska,Makedonska....crkva, kako su nastale ?amerika je leglo sekti pa imaju cak i satansku crkvu a ona dosla ovde da nam palamudi....
Bezis od odgovora sa je Isus slavio krsnu slavu ?nema ni anđela Moronija, ni toga da su Adam i Eva živeli u Džeksonu, ni da se Hristos pojavio u Americi, ni da je mormonska "crkva" jedina prava...
Koju je Isus slavio krsnu slavu ?Jeste svetog arhandjela Moronija![]()
Ovde ako nisi ateista ili vernika SPC, sisitematski napad klonova i teroija zavere.
Koju je Isus slavio krsnu slavu ?

amerika je leglo sekti pa imaju cak i satansku crkvu a ona dosla ovde da nam palamudi....
Ko je rekao da pise ?Gde u Bibliji pise da ce Amerika biti otkrivena 1452 i da ce da se pocini genocid nad neduznim indijancima?
Pravoslavlje nije leglo sekti- Ruska,Bugarska,Grcka,Srpska,jermenska,Crnogorska,Makedonska....crkva, kako su nastale ?
Znaci Isus nije slavio krsnu slavu, zasto je onda slave vernici SPC ?Gde u Bibliji pise da ce biti ovolika najezda sektasa na forumu krstarice?![]()