- Poruka
- 19.509
i kada je osnovana ''pravoslavna zajednica'' ?ma de bre si lud.. to andjeo moronije zabrano najstrozije![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i kada je osnovana ''pravoslavna zajednica'' ?ma de bre si lud.. to andjeo moronije zabrano najstrozije![]()
Niste ni registrovani, jer pravoslavna zajednica ne postoji !!!

Hoces li da ti postavim video klipove sa izjavama svestenika SPC ili njihove govore ?
i kada je osnovana ''pravoslavna zajednica'' ?
neverovatno je da svi sektasi i ovi propali ateisti bolje znaju kako funkcionise pravoslavlje od pravoslavaca koji ucestvuju u zivotu crkve.
Postoji u tvojoj masti.registrovani smo tamo gde treba,u Hristu Bogu,to su ovi tvoji sektaski mentori zaboravili da te nauce,vrati se na kurs pa dodji ponovo da te samaramo![]()
i kada je osnovana ''pravoslavna zajednica'' ?
Znaci za tebe su govori svestnika ''postavljaj bilo sta''...postavljaj sta hoces, samo mi odgovori jesi li bila na liturgiji u srpskom pravoslavnom hramu?
Bog se pise velikim slovom, znaci Isus je osnovao SPC ?pre 2000 godina na krstu,osnivac Gospod nas i bog nas Isus Hristos,glava i temelj zajednice koja se zove Crkva.
Postoji u tvojoj masti.
ma de bre si lud.. to andjeo moronije zabrano najstrozije![]()
Bog se pise velikim slovom, znaci Isus je osnovao SPC ?

Znaci za tebe su govori svestnika ''postavljaj bilo sta''...
Isus je ima krsnu slavu i sekao badnjak ? Gde to pise u Bibliji ?Nije,nego andjeo Moronije![]()
Odgovori ti meni na pitanjehoces ti meni da odgovoris na pitanje ili da blablas?
Isus je ima krsnu slavu i sekao badnjak ? Gde to pise u Bibliji ?
Isus je ima krsnu slavu i sekao badnjak ? Gde to pise u Bibliji ?

Pitanje glasi GDE PISE ?A gde piše da je zabranjeno?
Znaci ne pise nigde ?Gde pise u Bibliji da ti koristis internet da siris sektaska ucenja?![]()
Pitanje glasi GDE PISE ?
Pitanje glasi GDE PISE ?
Odgovori ti meni na pitanje
Znaci ne pise nigde ?

Znaci ne pise nigde ?
Piše u Svetom predanju, koje je, da tako kažem, "nastavak" Svetog Pisma. Malo je komplikovanije od toga, ali ne bih da te zamaram.