Sveta trojica?

Trojstvo, da li znači negaciju jednog boga i da li je hrišćanstvo sa trojstvom uopšte monoteizam?

• Da, trojstvo je negacija jednog boga i hrišćanstvo nije monoteizam.

glasova: 2 28,6%
  • Ne, trojstvo nije negacija jednog boga i hrišćanstvo jeste monoteizam.

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7
:cepanje: bravo tebra u centar :hahaha:

Ko velim, dal su živeli u Džeksonu, Misuri ili jok, ne piše u Svetom Pismu. Nije jadna svesna da je sama sebi spremila makazice u koje je upala (joj, što mi ulete dileja u makazice juče na Brankovom, ispsov'o sam ga na pasja kola): ako dakle u Bibliji ne piše ništa o krsnim slavama te stoga to ne postoji, isto tako nije bilo ni Moron-anđela, niti su Adam i Eva živelu Dćeksonu, Misuri, jer to nje piše u Bibliji.

Ne pise u Bibliji.

:hahaha: pa vis ste paraodija od sekte.....

Jer ja svedočim za njega da ima veliku revnost i brigu za vas i za one koji su u Laodikiji i u Jerapolju.

14 Pozdravlja vas Luka lekar ljubazni, i Dimas.

15 Pozdravite braću u Laodikiji, i Nimfana i domaću crkvu njegovu.

16 I kad se ova poslanica pročita kod vas, učinite da se pročita i u laodikijskoj crkvi, i onu što je pisana u Laodikiju da i vi pročitate.

Ko velim, dal su živeli u Džeksonu, Misuri ili jok, ne piše u Svetom Pismu. Nije jadna svesna da je sama sebi spremila makazice u koje je upala (joj, što mi ulete dileja u makazice juče na Brankovom, ispsov'o sam ga na pasja kola): ako dakle u Bibliji ne piše ništa o krsnim slavama te stoga to ne postoji, isto tako nije bilo ni Moron-anđela, niti su Adam i Eva živelu Dćeksonu, Misuri, jer to nje piše u Bibliji.
Gde je krsna slava ,secenje badnjaka,klanjanje ikonama ...u Bibliji ? Nema

:hahaha: pa vis ste paraodija od sekte.....

Jer ja svedočim za njega da ima veliku revnost i brigu za vas i za one koji su u Laodikiji i u Jerapolju.

14 Pozdravlja vas Luka lekar ljubazni, i Dimas.

15 Pozdravite braću u Laodikiji, i Nimfana i domaću crkvu njegovu.

16 I kad se ova poslanica pročita kod vas, učinite da se pročita i u laodikijskoj crkvi, i onu što je pisana u Laodikiju da i vi pročitate.

Da li je Isus slavio krsnu slavu ili ne ? Bas parodija

Back