gost 306236
Aktivan član
- Poruka
- 1.734
Ne označava jer bi onda to značilo da biblijski pisci veličaju demone pošto se i oni nazivaju "elohim" (množina).Hebrejski izraz ovdje je u množini kako bi se naglasilo veličanstvo ili moć.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne označava jer bi onda to značilo da biblijski pisci veličaju demone pošto se i oni nazivaju "elohim" (množina).Hebrejski izraz ovdje je u množini kako bi se naglasilo veličanstvo ili moć.
Jedno telo,kao što je jedno telo Hristovo.
Odgovorio sam u prethodnom postu.
Imaju istu prirodu ali imaju i svoje posebne osobine - nerođenost, rođenost i ishođenje.
REFERENCE TI TRAŽIM! Biblijsku nauku moliću lepo jer meni to na prvo mesto dok tvoja crkvena nauka me tangira manje nego li subotarska, nadam se da je jasno rečeno.
Još jednom REFERENCE MOLIĆU LEPO a ono šta ti kažeš bez referenci možeš mačoru o rep, zašto? zato što nisam ispran mozak da mi ti prožvaćeš. Ali kod SPC tako to popovi vam rade i niko ništa nesme da proverava A?
andjeli imaju moc, pali andjeli takodjeNe označava jer bi onda to značilo da biblijski pisci veličaju demone pošto se i oni nazivaju "elohim" (množina).
andjeli imaju moc, pali andjeli takodje
pise se istina nista se ne velica
Ko ih velica?Imaju moć ali nema potrebe da ih neko veliča zbog toga. Dakle, elohim nije izraz veličanja nečega nego opis pluraliteta koji Bog poseduje.
Ko ih velica?
Prema tvojoj priči da je "elohim" izraz veličanstva, ispada da su demoni veličanstveni i da biblijski pisci o njima pišu sa oduševljenjem.
Lose je govoriti istinu?Znamo kome to ne odgovora samo onome ko je otac lazi i njegovim slugama....
Zapravo piše. Na hebrejskom "el" označava jednog Boga, "elohim" označava trojednog Boga.
p.s. Zašto se u Bibliji ne pominju računari?
Ne označava jer bi onda to značilo da biblijski pisci veličaju demone pošto se i oni nazivaju "elohim" (množina).
U Bibliji se ne spominje rec trojstvo niti trojedan Bog.
cudno ako je to citava doktrina
U Bibliji pise da je JEDAN BOG. i to je cinjenica.
ne pise takojedan Bog sa tri lica, nisi znala ?![]()
jedan Bog sa tri lica, nisi znala ?![]()
ne pise tako
ne moze Bog biti trolican![]()
Ama REFERENCE tražim a ne šta neki guru ovde "KAŽE" da promotira!
Dakle Koji Apostol govori da jedan Bog ima TRI LICA?
A da malo pre smo zabeležili da je pogrešno opisivati Boga sa TRI lica, ispravnije je promotirati da jedan Bog ima TRI ličnosti, tako poelbusteru? šta ti kažeš da piše u taj KODEX izvoli slušamo.
ne pise tako
ne moze Bog biti trolican![]()
одговорите ми ви припадници ''малих верских заједница''- на чему ви заснивате ауторитет Библије, или да будем још прецизнији- Новога Завета?
Koga sam prozivao?Kolega iz te tvoje crkve sam ja izašo samo zato što je napisano da se iz nje izlazi a kada naučiš matematiku i možeš sabirati bar do TRI onda dođi da prozivaš forumaše.
Crkva je " stub i tvrđava Istine " (1Tim. 3.15). Kako te ne zanima crkveni nauk?
Gde Biblija za sebe tvrdi da je jedini izvor vere?
Koga sam prozivao?
Pitanja i dalje stoje neodgovorena:
Tema je SVETA TROJICA a ne da tebi "sitne i male neke verske zajednice" ovde odgovore na ono šta tebe uši svrbe. Zašto se nisi udostojio da obijasniš šta to znači SVETA TRIJADA mnošto Bogaca i kako su vas učili da ih sabirate da im zbir uvek bude jedan?
Krštavate se u TRIJADU ali nisu vam TRI! a vi iz velike neke verske zajednice.
Smeško, nisi mi odgovorio na ova pitanja http://forum.krstarica.com/showthrea...1#post21836703
Kolega iz te tvoje crkve sam ja izašo samo zato što je napisano da se iz nje izlazi a kada naučiš matematiku i možeš sabirati bar do TRI onda dođi da prozivaš forumaše.