neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Selo k'o selo...svako je isto...u malim sredinama vecina devojaka ima istu boju kose...svako isticanje sa sobom nosi i komentare, uglavnom ruzne...u gradu je lako, razlicitost ukazuje na izrazenu individualnost...u selu je razlicitost meta za pljuvacinu...
Evo recimo mene je jedna baba pitala planiram li da se farbam u smedje ili crno pre udaje...pitah je zasto a ona mi odgovori :" Kako ces tako plava da obuces vencanicu"? Mnogo ti zivaca i snage treba da se izboris sa tim kad se tu rodis i zivis oduvek u takvim okvirima...Lako je nama koje dodjemo kao izgradjene licnosti i udamo se za muskarce koji su vec drugaciji od vecine, cim su se nama ozenili. Iz te pozicije mozemo da se iscudjavamo i kritikujemo...zamisli da se prvo borimo sa svojim roditeljima, pa sredinom, pa muzem...jalova bi to borba bila...
je 'l' ja?![]()
domaćice, ne znam da li si skoro posetila neko selo u Vojvodini
ja se slučajno udala tu
i ima ih, nažalost
al' ima nekih koje su jednostavno tako naučene, opran im mozak na ruke
ne znam jesu li mi kritičnije one ili ove koje se stalno žale..
brate, da mi je ceo život užasan, da "nemam za šta da živim" i celog se života mučim.. mostova kol'ko 'oćeš
a i krivog drveća![]()
neizreciva, nemoj padobrance da nam diraš, i ti si padobranac gde su oni "redovni" pa te ne čačkaju zbog toga
ni meni se ne sviđa ta reč, al' valjda sam oguglala više kad me kao trudnu pitaju da li se rita, a kad su ga videli , a podrignuo - mali ti je groknuo![]()
Ono što neizreciva nikad ne bi ni u snu priznala: ONA JE SEOSKA SNAJKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]()
laural, nema ni Bosanaca ovde
al' akcenat.. al' reči..
kad si već pomenula boju kose, ne znam koju selo smatra popularnom
ja sam dugo bila crvenokosa pa mi dosadilo i mislim da se više neću farbati (prirodna - smeđa)
al' neću ni prefarbati ovu sad, kako raste, biće deo crven![]()
e moja seoska svekrva hoce da napravi skoro pa svadbu zbog unuka....kod nas to nije obicaj, nosi se samo pice u korpi sa plavom ili roza masnom i to je to, uostalom tek posle 6 nedelja se ide kod bebe a o slavlju nema ni govora, pa zna se koliki je trosak novorodjence.....para i tako nemaju i umesto da se odmara i skoncetrise na bebu, jer ce mi posle porodjaja dolaziti par nedelja ona ce se dati u pripreme torte i ruckova za koje-koga i jos se uvuci u probleme sa parama, posle muxzeljeva sestra to sve plati....i muz i sestra se ljute na nju, videcemo sta ce biti od svega....
moja sveki pozitivnija, razletela se i oko mene i oko bebe
nemam šta da tražim na ovoj temi, pošto se ovde žale ljudi![]()
Да ли се каже свекрва или свекрива?![]()
Да ли се каже свекрва или свекрива?![]()
koliko puta još ćeš da pljuneš sebi u zube
Ma nek' ti je sa srećom, jednom ćeš valjda i zbogom reći ovoj temi,ali stvarnoooooo
![]()
ne znam, moja sveki možda jeste malo prešla pedesetu, ali zna da koristi komp![]()