Evo i mene na ovom forumu.
Citajuci dosta toga ovde vidim da svesta ima i mislim da nismo sve rodjene pod srecnom zvezdom da imamo dobre svekrve i lepe odnose sa njima.
Ja sam na srecu imala srece u ljubavi i imam je jos uvek hvala Bogu.Vec neko vreme sam u braku i brak cveta sa puno ljubavi paznje i razumevanja.
Potrudila sam se da bar to sacuvam.
Imala bi knjigu da napisem sta sam dozivela od strane svekrve i svekra.Pomirila sam se sa tim da me nece nikada prihvatiti i iskreno boli me uvo.
Tako je bilo od pocetka na zalost odnosno jos i u vezi dok smo nas dvoje uveliko uzivali u ljubavi nasoj kada je skoro nisam ni poznavala jer nije zelela da me upozna,
vec tada su se kuvale spletke za koje sam ja saznala u braku kasnije.U mom slucaju su i svekar i svekrva bili u klanu zajedno.
Pocev od toga na pocetku samog braka jos-namestanje devera da spava u istoj prostoriji gde i mi,drzanje predavanja svekra svako vece dok smo bili u zajednici(cak i kada bi se spremila za spavanje u spavacici)
govorio mi je kao u vojsci da sednem ima nesto sa nama dvoje da razgovara.Mesanje u svaku sitnicu,zabranjivanje kupanja, podsmejavanju kada bi se i na blic poljubili.
Prisluskivanja odnosa uza zid u nasoj spavacoj sobi,o tome kako samo ona pa ona jer ocigledno ne moze da se pomiri sa tim da sam mladja i lepsa ustvari njena konkurenija.
To je ustvari bilo psihicko zlostavljanje da bi ja pukla pokupila se sama i otisla.Bilo je i vredjanja ali samo oni mene.Jer sam ja cutala i govorila bice bolje i bicemo jednog dana sami jer smo cekali stanove pa je i MM trebao da dobije svoj.Ali neeeeee......Sledece sto se desilo svekar je svoju majku smestio u velikom stanu odnosno moga muza jer njegova majka nije mogla sa mojom svekrvom pa smo opet sa njima bili u stan i sa deverom.Svekrva je htela da ona seta a ja da peglam i kuvam i da zajebavaju se i sprdaju gospoda.A ja sam cula od drugih da je moj svekar rekao da hoce nas dvoje da nadgledava. Tako mi puknemo i odemo pod kiriju.Za samo godinu i po dana preseljavali smo se 7 puta.:worthCela porodica je bila protiv mene.Baba,dever svekar svekrva.Svekrva je okrenula sve njih protiv mene.Ja cak nisam mogla ni kuhinji da pridjem od njih dve da skuvam za mog muza nesto a kamoli za sve nas.Pa mi kazite ko je ovde normalan a ko lud......Ja takve ljude nisam srela u zivotu nenormalne jer i odnosi izmedju njih sami i sa rodbinom nisu kako treba. Svasta sam za sebe cula da sam ovakva i onakva

uglavnom vole ljudi da ogovaraju jednostavno se zatvore po ceo dan i glavna tema im je snaja i sin.Ma svasta je bilo,da ne davim.Sada je baba umrla mi smo se od kirije u tom stanu vratili moj muz je odrzao lekciju majci sta u stvari ona hoce to je pitao.Sad za sada imamo mir,ali plasim se koliko ce to da traje.Ja iz postovanja nisam nikada dolazila u svadji sa bilo kim od njih ali ako nesto se u medju vremenu nesto desi puci cu jer sam dosta i trpela.Mada i u ovom stanu zele da su oni gazda i ako mi nismo deca i nemamo jos dece.Moj svekar zeli da je sve on glavni lepo u oci iza ledja svasta.Pokusali su i muza da okrenu protiv mene ali im nije uspeli.....
Za dalje cemo da vidimo....
kako ce biti.....
nadam se boljem jer necu izdrzati vise tu torturu psihicku.....
ovo je bilo nesto iz moje knjige....

volela bi da je drugacije ali oni su od pocetka od mene babarogu napravili a cak me nisu ni upoznali.Mada sam sada popustila sa zivcima od svakodnevnih spletkanja i td...
Kazem videcemo dalje.....