Ne, "ne rece", samo rekoh
da mi je pomagala kad se dete rodilo, a ne zavisim od nje (niti ona od mene) ja imam platu ona svoju penziju...
Kad sam se zaposlila, cuvala mi je i moja majka dete, cega tu ima loseg? Daj Boze da i ja svom detetu cuvam dete kad ga bude imala, nece mi biti tesko...
Mogla sam da nadjem zenu da mi cuva dete, ali svekrva nije dozvoljalvala, ima tu jednu unuku - za nju dise (i ova joj uzvraca), sad vise ona cuva baku jer ima vec 12. godina, ode u prodavnicu, uradi nesto za nju, podeli nesto s njom, ja sam presrecna...
Izvini, ali ja bih da prekinem komunikaciju s tobom, reci za bake koje pricuvaju unucad dok su roditelji na poslu da su BEBISITERKE, ravno je onome da ce tvoj sin da OPLODI svoju zenu
P.S.
Kako radis u zivotu, tako ti se vraca. Jedna drugoj smo pomagale, pomazemo, sad moze da uziva, da hekla, plete, cita, gleda filmove, sta god, ima ko da radi za nju, ima ko da je pazi, ima ko da joj se nadje. Ona je to zasluzila..Nek mi je ziva i zdrava jos sto godina, bila je tu kad mi je bila potrebna, bila mi je druga majka, sad sam ja tu da njoj nista ne fali, ja sam njena kcerka koju nikad nije imala
Srecno!