Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mm roditelji,na njihovo insistiranje...zeleli su da sinu naprave snobovsku svadbu( valjda da pokazu koliko love imaju).a na svadbi smo bili kao unajmljeni glumci: pojvis se,radis sta ti kazu i to je to...ja mlada i naivna nisam ni slutila sta me ceka.
a cim smo dobili dete,pocela je da se mesa u sve oko deteta.cak je i od nasih para isla u inostranstvo da kupuje garderobu bebi...majko bozija!!! i ja to sve progutam....budala...li nikad nije kasno da se opametis!!!
Aaaaa, ova tvoja je mudra i namazana
Išla je ona da joj malko zadnjica vidi puta, što bi rekao naš narod![]()
Čuj, išla u inostranstvo da kupi bebi garderobu - ovde kod nas nema garderobe, je l'? Ooooooooo, majko mila![]()
mudra i namazana= bezobrazna.... kada sam nju upoznala shvtila sam sta sve ljudi rade zbog para,a i sta sve rade iz dosade..glumi neki nobles.na pocetku me je ucila kako da drzim kasiku,eeee???luda zeno,pa nemoj da glumis nobles,ako usput psujes kako kocijas,lupas po stolu dok se smejes,ne preres zube pred spavanje...auuu!!! kakve sve stvari ta zena radi,pa to je za posmatranje...kako kazu pare ljude kvare,a sad posto para vise nema,tj. muz ne moze vise da joj zaradi kao pre,onda je nasla da svoje frustracije leci na meni...ja mogu da garantujem da je njen krajnji cilj da se mi razvedemo...
I još pljujete po svekrvama
Kak'e ćete vi svekrve da budete![]()
Ja ću biti ološ koji putuje po svetu i ide u npr. Italiju da svom unučetu kupi garderobicu...a biću verovatno još veći skot pa kupiti i sebi garderobu u toj istoj Italiji...
![]()
a i ako se tolke pare dobiju dajte odma da se udajem
hahahahahahahaha
Ti ili nas malo zzzz, ili vam je rodbina pod takvom kintom da je to teško opisati!!!Ja jesam pravila svadbu u nezgodno vreme, i dobili smo skoro svu belu tehniku. ali opet kada bismo sve sabrali, teško da bi dobacili i do 10 000 evrova. A imali smo 400 zvanica. Kakva li je ta vaša svadba bila, kada ste dobili tolčike pare...
Ne dobiju se boki...Ako ćeš zbog toga da se udaješ, onda ni ne moraš. Prvo proceni koliko su ti platežni gosti.![]()
meni je drago da vas moja situacija zabavlja,makar nekog da nasmeje,posto meni nije do smeha...da vam neko potrosi vasih 30 000 evrica,videla bih da li biste se smejale...a uz to hoce da vam organizuje zivot,a pomalo i da vas razvede
Pa ebote, a posle pričaju da sam se ja dobro udala...![]()
..aj' cuti, sta tebi fali...uzivas ko mali Bog...![]()
ma jokA kako bi tek uživala sa 30 000 jevreja...
Šalim se ja... ebeš pare... evo sad da mi neko da taj novac ne znam šta bi sa njim... verovatno bi sve dala bratu da kupi stan... samo nek je nama zdravlja i sreće...
Nego, koliku je ona to svadbu imala, kad su dobili toliki novac? Zvuči neverovatno zaista... Pa da mladi parovi mogu dobiti i upola tog iznosa, svi bi pravili svadbe i posle toga se stambeno obezbedili, podigneš kredit i Bog da te vidi... zar ne?![]()
ma jok
vidis da je sad fora da posaljes sveki u italiju da se ponovihehehe
A kako bi tek uživala sa 30 000 jevreja...
Šalim se ja... ebeš pare... evo sad da mi neko da taj novac ne znam šta bi sa njim... verovatno bi sve dala bratu da kupi stan... samo nek je nama zdravlja i sreće...
Nego, koliku je ona to svadbu imala, kad su dobili toliki novac? Zvuči neverovatno zaista... Pa da mladi parovi mogu dobiti i upola tog iznosa, svi bi pravili svadbe i posle toga se stambeno obezbedili, podigneš kredit i Bog da te vidi... zar ne?![]()
...axaxxaxa...ludajo
..sta znam, prave ovde takve svadbe, dobiju mladenci mnogo velike sume, ali mnogi se odluce na svadbu s' namrom da troskove plate od para koje dobiju,
neki se malo zeznu pa moraju da dodaju koju hiljadu preko, neki se pokriju, a bogami nekima i pretekne....
..da ne racunam one bas, bas fulirane koji plate svadbu u hotelu sa 5*, a sve sto dobiju za svadbu stave u dzep, ustvari plate im roditelji ne oni sami...
..u kraju odakle su moji, mogu da naprave svadbu kao Domacica, i jos sa svom svojom hranom i picem, najvise dobiju stvari za kucu, gomilu gluposti
i malo para...ali tamo se svadbe prave sasvim drugacije nego bilo gde drugde (mislim na to dobijanje poklona i para)..jos uvek se drze nekih jako starih
obiccaja....
Ma kontam ja da ima i toga... ali 30 000 evra je 30 000 evra... da bi na svadbi dobio toliki novac, zvanice moraju da budu baš baš dobrostojeće, takoreći najbogatiji ljudi u regionu... ako ćemo iskreno...![]()
A što kažeš, takve svadbe se onda prave u hotelu sa 5* i takve svadbe su isto jako skupe, samo što se od tog dobijenog ne odbija svadba...
Meni je svadba povod za okupljanje porodice radi proslavljanja mog ulaska u novi život sa nekim, i nikad ne bih pravila svadbu pa kalkulisala da od dobijenog plaćam posle... od gostiju ne očekujem zaista ni dinar(naravno da svi donesu nešto) ali ja zaista ne očekujem... jer prosto pozvala sam sve te ljude sa namerom da ih počastim i da zajedno proslavimo taj dan... kalkulacije za taj dan su za mene nešto neprijatno... i nikad to ne bih radila... ali ni ne pričamo o tome...udavih ja...
Nego, mene stvarno zanima koliko je bilo ljudi na toj svadbi i na koju foru dobiše tolike novce? Čista radoznalost...
Da nije ona neka VIP ličnost?![]()