smeđooka vodolija
Buduća legenda
- Poruka
- 27.789
Jadnica, strah je da će sin ostati gladan. Koja vještica.............svekrva..........ne ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oooo zemljo Dembelijo!!!! Danas je svekrva zvala njenog sina, tj. mm, da mu kaze da, kad bude dolazio NASOJ kuci sa posla, kupi NAMA hleb, jer ima SAMO pola...jer mu je zena nesposobna i to ne zna, ne zna sta ima i nema u NJENOJ kuci...
ZENO : GET A LIFE!!!!!!
![]()

. Taj dečak, uh, kako da vam kažem, zamislite kako izgleda muško dete koje odgaja baba

Čim je došla prvi dan, pitala je isto da li će imati njen sin šta da jede; a ja skuvala za bar dva dana
) mogle bismo da uživamo, dok neko drugi (tj,. svekrva) radi sve umesto nas. I njoj bi bilo dovoljno samo da nekoliko puta pred njom kažeš (kao što to radi moja jetrva) kako imaš najbolju svekrvu na svetu i vuci siti i ovce na broju. Neee, ali mi hoćemo da se dokažemo, odmah shvatamo kako ona misli da smo nesposobne ili glupe; i na kraju i radimo, i svađamo se. Pa gde je tu pravda
Smešno je

Draga Eli, ja razmisljam tu negde kao ti...
Evo ja danas stigla sa posla i svekrva sa mojim sinom...nema mm...nisam znala da radi drugu smenu, ali to je Bog udesio da ja mogu da porazgovaram sa njom (mada bih je najradije izmlatila)...i tako ja nju posednem, ali bukvalno, naspram mene i pocnem da pricam...i ona pocne da me prekida, a ja kazem da me pusti da zavrsim i nisam se dala...bas sam ponosna...odmah sam presla na stvar i rekla joj sta zelim i sta ne zelim...malo sam to uvila u sjajni papir, i ispade kako mi ne mozemo da zivimo bez nje i kako ona nama strasno pomaze i kako ja ne zelim daradi kucne poslove zato st sam ja mladja i snaznija, zato sto dete crpi puno energije i zato sto ona ima 60 i kusur godina, te nece moci dugo da rinta i po mojoj i po svojoj kuci, a povrh svega da cuva i dete...rekla sam joj: dokle mislite da cete tako izdrzati??? i tako slicno tome...ne znam kako ce sad biti i kako ce se ponasati...ali bar sam rekla sta mi smeta, direktno njoj i od sad cu stalno njoj da govorim a ne posredstvom mm...vreme ce pokazati...![]()
Bravo i treba da budes ponosna na sebe!!! Draga Eli, ja razmisljam tu negde kao ti...
Evo ja danas stigla sa posla i svekrva sa mojim sinom...nema mm...nisam znala da radi drugu smenu, ali to je Bog udesio da ja mogu da porazgovaram sa njom (mada bih je najradije izmlatila)...i tako ja nju posednem, ali bukvalno, naspram mene i pocnem da pricam...i ona pocne da me prekida, a ja kazem da me pusti da zavrsim i nisam se dala...bas sam ponosna...odmah sam presla na stvar i rekla joj sta zelim i sta ne zelim...malo sam to uvila u sjajni papir, i ispade kako mi ne mozemo da zivimo bez nje i kako ona nama strasno pomaze i kako ja ne zelim daradi kucne poslove zato st sam ja mladja i snaznija, zato sto dete crpi puno energije i zato sto ona ima 60 i kusur godina, te nece moci dugo da rinta i po mojoj i po svojoj kuci, a povrh svega da cuva i dete...rekla sam joj: dokle mislite da cete tako izdrzati??? i tako slicno tome...ne znam kako ce sad biti i kako ce se ponasati...ali bar sam rekla sta mi smeta, direktno njoj i od sad cu stalno njoj da govorim a ne posredstvom mm...vreme ce pokazati...![]()
Svaka cast zato sto si uspela da joj kazes tvoje zamerke bez svadje,nadajmo se da je shvatila.
Nikada, ali nikada se ne bih upustila u raspravu i ubedjivanje sa svekrvom. Po mom misljenju i dubokom ubedjenju, to je obaveza mog muza i njenog sina, i bila sam u stanju da se razvedem ali da se ne spustim na taj nivo da zenturacim sa gdjom svekrvom. Ako on nece, ja odoh, zdravo. Ja imam svoju mamu sa kojom cu ja da se raspravljam, a on svoju sa kojom ja nemam sta da razgovaram, ako postoje neki problemi on je taj koji treba i mora da ih resava, to mu je duznost i obaveza. Ako nece, moj problem je s njim, ne s njom. Bivsoj svekrvi sam sasula sve u lice samo jednom, posle razvoda i bilo mi je neverovatno slatko, ali to nije bio razgovor vec monolog i to nisam uradila bez povoda vec zato sto me bivsi muz nastavio da ganja i posle razvoda, pa sam morala da izvrsim pritisak i na njih po principu "ako ste vec ucinili sve da se ovaj brak razvede, sad drzite vaseg sincica i dalje na povocu, nek prestane da me maltretira." Sustina je da je po mom misljenju, za resavanje svakog problema na relaciji snaja-svekrva, zaduzen muskarac. I tacka.

Lepo gospodjica kaze... ali ipak se nadam da ne mora brak da se zavrsi razvodom ako muskarac ne zna da se izbori, suprotstavi ili sta god svojoj majci... ili mora?!![]()
Naravno draga da ne mora. Ali ima puno muškaraca koji nisu u stanju da se izbore. Tada nema drugog načina nego uzeti stvar u svoje ruke ako ne želiš da trpiš torturu do kraja života.
Ako ni tada nema rezultata, barem znaš da si sve pokušala. Onda ti preostaju dve varijante: ćutati i trpeti (jer beskonačne svađe nemaju svrhu) ili se razvoditi.