Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao looodice imam brata ima 20 godina ,zavrsenu srednju skolu i dve godine iskustva rada kao konobar i planira da ode u Stokholm septembra ,mozes li mu pomoci da kod tvojih prijatelja koji drze kafiteriju -restoran radi neki posao ,on bi sve radio i fizicke poslove.Hvala unapred.
Sve je to ok....al shta sa jezikom ?
Sto se jezika tice ucio je engleski u osnovnoj i srednjoj skoli,inace je veoma vredan i ambiciozan i moze svaki posao da radi.Ima veliku zelju da ode i da radi u Svedskoj ,mozete li mu pomoci da nadje bilo kakav posao.Pozdrav!
....i josh jedno svako ce pre nekog mladog da zaposli nego nekog matorog keshu cisto da znash ako te vec zanima...
.Sve je to ok....al shta sa jezikom ?
Konislave vidish kako ti greshish....znaci po tvome mladji nebi trebali ni da se zaposle jer nemaju iskustva
Nemam ja shta da se reklamiram vec vidim da niko drugi nece nishta da napishe, pa poshto znam neke stvari ne razumem zashto nebih pisala ovde....
Aman zaman nece bre na danashnje vreme niko vishe na crno da te zaposli jer su kazne velike...ako te neko zaposli mora da te prijavi,na crno moze da radi samo onaj koji se bavi molerisanjem cak je i to veliki rizik jer su kontrole povecane...
A shto se jezika tice zato sam ono i napisala....ne pravim se pametna ni malo vec znam kako i shta funkcionishe u Skandinaviji,zivim ovde celoga zivota.......
Nisam ja Majka Tereza pa da mogu nekome tek tako pomoci oko posla......
Ma da bash je smeshno,idi begaj.......i ne shvatam shta se ti uopshte meshash u svemu ovome....stvarno smo najgori narod na svetu,neka prica ko shta hoce...pre da se odmaze nego pomaze...uzaas
Ovo je samo produzetak gluposti.Ma jok taman posla on tako mlad i radio....objasni to Konislavu jer znash mladi ljudi oni nemaju iskustva....uzaaaas,a ja sam od svoje 13 godine ishla i zaradjivala svoj novac....ne,ni to nije moguce jer sam bila mlada
moj brat je od 15 godine radio i isao u skolu istovremeno i izdrzavao celu porodicu,a ni po liku ni po vrednoci nije nalik na Surdu...isao bi u Svedsku da stvarno radi a ne zbog provoda,jer za provod mi nemamo para.Pokusajte bar da ga upoznate.Pozdrav.