Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bre nema????Pa Svedska je puna "nasih"silvana:Dal ima nasih uopste u svedskoj, ja sam se pre tri godina doselila u novi grad i nikoga jos nisam upoznala zelim stupiti u kontakt s vama, ako vas ima javite se! Zelim drustvo!
Master_Chief:Kako bre nema????Pa Svedska je puna "nasih"silvana:Dal ima nasih uopste u svedskoj, ja sam se pre tri godina doselila u novi grad i nikoga jos nisam upoznala zelim stupiti u kontakt s vama, ako vas ima javite se! Zelim drustvo!
To je jedna od cena koju moras da platis ako zivis u inostranstvu,ma ako mene pitas meni su bolji prijatelji norvezani nego ovi "nasi"...ovi nasi samo gledaju sebe i kukaju kako im nista ne valja...od tih se bezi...vagabundå:Master_Chief:Kako bre nema????Pa Svedska je puna "nasih"silvana:Dal ima nasih uopste u svedskoj, ja sam se pre tri godina doselila u novi grad i nikoga jos nisam upoznala zelim stupiti u kontakt s vama, ako vas ima javite se! Zelim drustvo!
Verovatno je puna ali su svi foliranti nevidjeni.
Ja sam u Stokholmu skoro dva meseca nikog nisam upoznao normalnog CISTI FOLIRANTI TOTALNO SAM RAZOCARAN U NASE LJUDE OVDE
vagabundå:Master_Chief:Kako bre nema????Pa Svedska je puna "nasih"silvana:Dal ima nasih uopste u svedskoj, ja sam se pre tri godina doselila u novi grad i nikoga jos nisam upoznala zelim stupiti u kontakt s vama, ako vas ima javite se! Zelim drustvo!
Ja sam u Stokholmu skoro dva meseca nikog nisam upoznao normalnog CISTI FOLIRANTI TOTALNO SAM RAZOCARAN U NASE LJUDE OVDE
vagabundå:Master_Chief:Kako bre nema????Pa Svedska je puna "nasih"silvana:Dal ima nasih uopste u svedskoj, ja sam se pre tri godina doselila u novi grad i nikoga jos nisam upoznala zelim stupiti u kontakt s vama, ako vas ima javite se! Zelim drustvo!
Pravicu ti drustvo ja, samo me nekako odvedi tamo gore. da i ja nesto zaradim u zivotu!Mala_maza:pa ima iz swedske,iz stockholma ja sam ovde 2 meseca itrazim drustvo i ja
jomini:Loodice, bi li mi kako mogla srediti da dodjem na neko vreme tamo gore, da zaradim koju paricu? ili savet neki koristan???
please?!?!
CAO IMA DOSTA NASIH LJUDI U SVEDSKOJ...A I JA DOLAZIM NA LETO...PA ETO MOGU TE POVEZATI SA NEKIMA TAMO...A MOZDA SE I MI VIDIMO KAD DODJEM...POZ....silvana:Dal ima nasih uopste u svedskoj, ja sam se pre tri godina doselila u novi grad i nikoga jos nisam upoznala zelim stupiti u kontakt s vama, ako vas ima javite se! Zelim drustvo!
nista ali logopedi:Ima li nekoga ko je iz Svedske???
klika:Svedska ti je daleko u ovom trenutku od obecane zemlje..........od uvodjenja eura tamo se jedva prezivljava .........doduse , mora se priznati da im je socijalni program i dalje najbolji u svetu ali trenutan odnos zarada/troskova zivota, uzas!
looodica:Hmmmmm mislim da se varash za sada ti je Norveshka jedna od najboljih zemalja u Evropi