Hvala puno ppatak![]()
Jos nisam izvadila cesku vizu, ali mislim da to mogu da dobijem lakse nego grcku vizu. Super, ulepsao si mi dan!
![]()
Dragi mi je da sam ti ulepsala dan!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala puno ppatak![]()
Jos nisam izvadila cesku vizu, ali mislim da to mogu da dobijem lakse nego grcku vizu. Super, ulepsao si mi dan!
![]()
cuo sam da za bugarsku tranzitnu vizu treba da se ima turska viza u pasosu,e sad meni nije jasno kako to kad se turska viza dobija na ulasku u tursku???jel ja mogu da dobijem bugarsku tranzitnu vizu bez turske vize u pasosu,znaci da dodjem sa pasosem i vaucerom iz agencije kao dokazom o putovanju u tursku?
ako neko zna neka mi pojasni malo posto mi nije jasno
Ups, ppatak, vidim da sam omashila rod onako u zurbi![]()
Sorry i hvala jos jednom!
![]()
ppatak hvala imam jos par pitanja,ako vadim indiviualnu tursku vizu da li je potrebno zakazivanje za termin u turskoj ambasadi ili samo dodjem tamo bez zakazanog?i isto pitanje za bugarsku tranzitnu vizu da li moram da zakazujem i koliko se ceka na bugarsku tranzitnu vizu?pitam to jer cu ici preko agencije u Tursku najverovatnije a moracu da vadim sam vizu jer cu biti van zemlje kad se budu predavali pasosi u agenciji i vraticu se svega par dana pre polaska za Tursku,tako da necu moci pasos da dam,pa da li je moguce da ja to sam uradim u narednih par nedelja?ako znas molim te pojasni mi i ovo,izvini ako previse smaram
Obzirom da Turska nema klasnicne vize, vec one nalepnice i agencije uglavnom narucuju te nalepnice iz Turske, a ne iz ambasade, ne znam da li se uopste mogu dobiti u ambasadi! Najbolje bi bilo da agencija preko koje putujes naruci nalepnicu i za tebe, pa pre nego sto krenes u bugarsku amb. da je nalepis! A, mozes i da nazoves njihov konzulat, pa pitaj da li mozes kod njih da dobijes nalepnicu 011/3332-400; 3332-433! Sto se tice bugarske vize, mislim da se zakazuje, ali nisam sigurna. Ovo su ti brojevi Bugarskog konzulata, pa proveri 011/3446-454; 3446-455; 3446-456! Obicno viziranje pasosa traje oko 5 radnih dana!
@ppatak
Pošto vidim da se razumeš u te vize, možda ćeš i meni razrešiti dilemu...Ja u pasošu imam italijanski šengen koji mi važi od 22.avgusta i tada planiram da putujem u Italiju. Međutim, isto tako planiram i da idem u Grčku od 26. jula do 9. avgusta. Grčku vizu treba da vadim preko agencije, kolektivnu. Vreme važenja šengena mi se ne poklapa. Čitam da su neki ovde na forumu uspeli da dobiju obe vize uz malo kolutanje očima službenika u ambasadi, ali ja sam se ufrkisala zato što se kolektivne vize uvek vade dva dana pred put, pa ako me Grci ispale...ne smem ni da mislim o tome![]()
Nećeš imati problema,ja sam se vratio pre nedelju dana iz Grčke a sa mnom još 3 porodice.Svi smo imali mađarsku šengen multi C vizu a moja je bila sa rokom važenja do 10 avgusta i na 15 dana.Bili smo samo jedanput u Mađarskoj krajem maja pa ako nisi potrošio dobijeni broj dana sigurno da nećeš imati problema i sigurno te niko ništa neće pitati na grčkoj granici.Pitanje...
imam multi Madjarski sengen, bio sam u Madjarskoj i planiram da idem na letovanje u Grcku.......
Da li mi Grcki carinici mogu praviti problem sto imam Madjarsku a ne Grcku vizu...]
Hvala
Nisam mogao da nadjem da je neko vec pisao o tome pa me zanima sledece : cerkica mi ima 8 godina a slika u pasosu joj je od kada je imala recimo 4 godine i ne odgovara trenutnom izgledu deteta. Dali moram za ovu godinu da menjam sliku deteta u pasosu ili [nedaj boze zbog guzvi] da menjam ceo pasos [ona je ubacena u zenin pasos] ?